Anecia1111
Fanka BB :)
Hej Bafinko! Może jednak zrób jeszcze jeden teścik, w końcu od ostatniego minęło już 10 dni a @ jak nie było tak nie ma. No i raczej nie piszesz żeby się na nią zapowiadalo, więc może akurat .... :-) A co do trzymania tyłka w górze to ja tak robiłam ale tylko 2 razy przy czym raz to chyba wtedy kiedy właśnie zaszłam w ciążę, ale nie wiem czy to coś pomogło czy to raczej szczęście nam dopisało. Raczej szczęście bo to akurat w mikołajki było więc dostalismy prezent o którym dowiedzieliśmy psię przed wigilią A co do tych wpadek to owszem...jest tyle niechcianych ciąż że szkoda gadać, a jak któraś z nas chce to są mega problemy. Gdyby tak można było się zamienić rolami z tymi dziewczynami które wpadły i nie chcą maluszków to byłoby super, ale niestety zostanie to tylko na etapie naszych marzeń.
Tak jak pisałam zrób może jeszcze jeden test i daj znać co i jak. No chyba ze czujesz że @ nadejdzie, tzn że masz jakieś objawy. Chociaż z drugiej strony objawy w ciąży mogą być podobne do tych na @, wiec tym się lepiej nie sugeruj.
Trzymam mocno kciuki!!! Tak jak za pozostałe staraczki :-)
Tak jak pisałam zrób może jeszcze jeden test i daj znać co i jak. No chyba ze czujesz że @ nadejdzie, tzn że masz jakieś objawy. Chociaż z drugiej strony objawy w ciąży mogą być podobne do tych na @, wiec tym się lepiej nie sugeruj.
Trzymam mocno kciuki!!! Tak jak za pozostałe staraczki :-)