reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Cześć dziewczyny mam probem mierze temperature utrzymuje mi sie 37,7 mniej więcej cykle miałam regularne 41 dni 2 czerwca miałam dostać miesiączke przeważnie wsztystko mnie boli i wogóle a teraz nic dzisiaj zrobiłam test i wyszedł negatywny jedyne co u mnie jest to ta tempka i dość często chodze siusiu niewiem co mam myśleć w około 20 dniu cyklu wystąpiło u mnie 2 dniowe plamienie jasno różowe nawet nie krwiste pomóżcie co ja mam myśleć aż boje sie myśleć o wizycie u lekarza myslałam że na tescie wyjdzie ta druga upragniona kreska sama iewiem czy test może nie wykazać jeszcze ciąży zakupiłam Quick test poradzcie mi ;((((( pozdrawiam

reklama
ja bym chyba juz zwariowala na twoim miejscu moze polec w poniedzialek rano na betke?

Agness_13 przytulanek jeszcze nie bylo ale cos czuje, ze dzisiaj beda, bo maz lazi za mna jak pies za suka od kad @ sie skonczyla :-D dopiero wrocilam ze szkoly i narazie nie mam nawet sily pisac...ale tak jak mowilam juz wczesniej teraz wcale nie mysle o ciazy wola niebia niech sie dzieje co chce, przytulanka tylko i wylacznie wtedy jak mi sie zechce, a nie wtedy co tylko trzeba

MANDRZEJCZUK @ przyszla. Niby wymiotowalam po anty a jednak przyszla ...no chyba ze mam @ i w ciazy jestem, bo tak tez moze byc. W ogole to mojemu powiedzialam ze nie mam @ nie wiem czy udaje ze wierzy czy sciemnia a swoje wie :) no ale mowi, ze teraz to by mu nie przeszkadzalo bo slub tuz tuz... i faktycznie. Cieszyla bym sie ciaza przed slubem ale z drugiej strony skoro tyle lat wytrzymalismy to i pasowaloby z dzidzia wytrzymac do slubu :)
W ogole to ostatnio mam jakies mdlosci codziennie, powaga. codziennie mi niedobrze jakos, dzis wymiotowalam znow ale to chyba zakupy mnie tak wymeczyly i to slonce ktore swiecilo ze ho ho.dzis bylam na przymiarce kiecy i na zakupach. kupilam butki eleganckie czarne wysokie i adidki i bielizne :)

AGNES,ja kochana nie testowalam, u mnie weselicho tuz tuz...pozniej staranka :)

pysia szkoda............... fajnie by było

mandrzejczuk.....i tak trzymaj, tak ama być! trzymam kciuki!
a u mne dalej cisza, chyba jutro po teścik się przejadę do apteki, a może po nocy nie bedzie trzeba!
Kolorowych snów! PozdrAWIAM!

Hej Kobetki! Ale dzisiaj tutaj cisza :-) Pewnie korzystacie z ciepełka, bo u mnie to bardzoooo gorąco. Wczoraj mnie nie było bo tą imprezkę z okazji pierwszej rocznicy ślubu robiliśmy więc nie było kiedy zajrzeć.

Agness póki co żartujemy o tych bliźniakach, bo nibyu jeden maluszek tam w brzuchu siedzi. Ale z drugiej strony skoro jeden ginek widzi dziewuszkę a drugi chłopca to podejrzane :-D

Pysia a może stresik przedślubny już się pojawił i organizm tak reaguje :-) Ale obserwuj siebie bo wymioty zbyt czeste nie są dobre, tym bardziej kiedy na dworze ciepło... łatwo się odwodnić.

Mandrzejczuk i tak trzymaj z tym podejściem do sprawy. No i jak mąż chodził jak pies i wychodził czy nie? ;-)

hheeh nie wychodzil, jak narazie to mnie wkur*** niesamowicie, jakos mnie drazni ostatnio...o wszystko sie czepia i wogole...chyba te starania tak na nas podzialaly...za bardzo wzielam je do siebie, te nieudane proby...nie wiem musimy wyluzowac...teraz tez sie podarlismy, bo slimak jeden wrzucil frytki do nierozgrzanego oleju i wez potem jedz takie gów** nasaczone tluszczem...i o takie glupie *******y sie klocimy,a ze ja jestem nerwowa i porywcza to jest dym...

Heh... skąd ja znam te kłótnie o głupoty. Nie martw się Mój też jak się za coś w domu weźmie to aż mi ręce opadają. Ale i tak go Kocham bo bez niego to nie wiem co by było..... :-)
Zrób może coś dla siebie wyluzuj się całkowicie!!!!!
Buźki:-)

Agnes, e tam nie smutam. Muszę zmieścic się w kiecę ślubną :-D:-D:-D
Anecia, jest ok. Ja nie wymiotuję bez powodu. Najpierw mi włos zaleciał i ameno :-D:-D:-D a ostatnio to byłam na zakupach, z rana śniadanie na mieście hot dog i nic więcej nie potrzeba do szczęścia. Ale spoko.... rzadko kiedy tak mi się zdarza :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

witam kobietki dziś 40 dc zrobiłam test i 1 kreska:-( jutro ide do gina bo to chyba dziwna sytuacja.. ale strasznie się boję bo niewiem co mi powie to raz a dwa ide do faceta a zawsze chodziłam do kobiety... co sądzicie czy facet gin jest lepszy od kobiety? bo mi tak wszyscy mówią... a ja sie wstydzę ;-):zawstydzona/y:

reklama
Do góry