Cześć dziewczyny mam probem mierze temperature utrzymuje mi sie 37,7 mniej więcej cykle miałam regularne 41 dni 2 czerwca miałam dostać miesiączke przeważnie wsztystko mnie boli i wogóle a teraz nic dzisiaj zrobiłam test i wyszedł negatywny jedyne co u mnie jest to ta tempka i dość często chodze siusiu niewiem co mam myśleć w około 20 dniu cyklu wystąpiło u mnie 2 dniowe plamienie jasno różowe nawet nie krwiste pomóżcie co ja mam myśleć aż boje sie myśleć o wizycie u lekarza myslałam że na tescie wyjdzie ta druga upragniona kreska sama iewiem czy test może nie wykazać jeszcze ciąży zakupiłam Quick test poradzcie mi ;((((( pozdrawiam
reklama
mandrzejczuk
Fanka BB :)
ja bym chyba juz zwariowala na twoim miejscu moze polec w poniedzialek rano na betke?
Agness_13 przytulanek jeszcze nie bylo ale cos czuje, ze dzisiaj beda, bo maz lazi za mna jak pies za suka od kad @ sie skonczyla dopiero wrocilam ze szkoly i narazie nie mam nawet sily pisac...ale tak jak mowilam juz wczesniej teraz wcale nie mysle o ciazy wola niebia niech sie dzieje co chce, przytulanka tylko i wylacznie wtedy jak mi sie zechce, a nie wtedy co tylko trzeba
Agness_13 przytulanek jeszcze nie bylo ale cos czuje, ze dzisiaj beda, bo maz lazi za mna jak pies za suka od kad @ sie skonczyla dopiero wrocilam ze szkoly i narazie nie mam nawet sily pisac...ale tak jak mowilam juz wczesniej teraz wcale nie mysle o ciazy wola niebia niech sie dzieje co chce, przytulanka tylko i wylacznie wtedy jak mi sie zechce, a nie wtedy co tylko trzeba
P
pysia888
Gość
MANDRZEJCZUK @ przyszla. Niby wymiotowalam po anty a jednak przyszla ...no chyba ze mam @ i w ciazy jestem, bo tak tez moze byc. W ogole to mojemu powiedzialam ze nie mam @ nie wiem czy udaje ze wierzy czy sciemnia a swoje wie no ale mowi, ze teraz to by mu nie przeszkadzalo bo slub tuz tuz... i faktycznie. Cieszyla bym sie ciaza przed slubem ale z drugiej strony skoro tyle lat wytrzymalismy to i pasowaloby z dzidzia wytrzymac do slubu
W ogole to ostatnio mam jakies mdlosci codziennie, powaga. codziennie mi niedobrze jakos, dzis wymiotowalam znow ale to chyba zakupy mnie tak wymeczyly i to slonce ktore swiecilo ze ho ho.dzis bylam na przymiarce kiecy i na zakupach. kupilam butki eleganckie czarne wysokie i adidki i bielizne
AGNES,ja kochana nie testowalam, u mnie weselicho tuz tuz...pozniej staranka
W ogole to ostatnio mam jakies mdlosci codziennie, powaga. codziennie mi niedobrze jakos, dzis wymiotowalam znow ale to chyba zakupy mnie tak wymeczyly i to slonce ktore swiecilo ze ho ho.dzis bylam na przymiarce kiecy i na zakupach. kupilam butki eleganckie czarne wysokie i adidki i bielizne
AGNES,ja kochana nie testowalam, u mnie weselicho tuz tuz...pozniej staranka
pysia szkoda............... fajnie by było
mandrzejczuk.....i tak trzymaj, tak ama być! trzymam kciuki!
a u mne dalej cisza, chyba jutro po teścik się przejadę do apteki, a może po nocy nie bedzie trzeba!
Kolorowych snów! PozdrAWIAM!
mandrzejczuk.....i tak trzymaj, tak ama być! trzymam kciuki!
a u mne dalej cisza, chyba jutro po teścik się przejadę do apteki, a może po nocy nie bedzie trzeba!
Kolorowych snów! PozdrAWIAM!
Anecia1111
Hej Kobetki! Ale dzisiaj tutaj cisza :-) Pewnie korzystacie z ciepełka, bo u mnie to bardzoooo gorąco. Wczoraj mnie nie było bo tą imprezkę z okazji pierwszej rocznicy ślubu robiliśmy więc nie było kiedy zajrzeć.
Agness póki co żartujemy o tych bliźniakach, bo nibyu jeden maluszek tam w brzuchu siedzi. Ale z drugiej strony skoro jeden ginek widzi dziewuszkę a drugi chłopca to podejrzane
Pysia a może stresik przedślubny już się pojawił i organizm tak reaguje :-) Ale obserwuj siebie bo wymioty zbyt czeste nie są dobre, tym bardziej kiedy na dworze ciepło... łatwo się odwodnić.
Mandrzejczuk i tak trzymaj z tym podejściem do sprawy. No i jak mąż chodził jak pies i wychodził czy nie? ;-)
Agness póki co żartujemy o tych bliźniakach, bo nibyu jeden maluszek tam w brzuchu siedzi. Ale z drugiej strony skoro jeden ginek widzi dziewuszkę a drugi chłopca to podejrzane
Pysia a może stresik przedślubny już się pojawił i organizm tak reaguje :-) Ale obserwuj siebie bo wymioty zbyt czeste nie są dobre, tym bardziej kiedy na dworze ciepło... łatwo się odwodnić.
Mandrzejczuk i tak trzymaj z tym podejściem do sprawy. No i jak mąż chodził jak pies i wychodził czy nie? ;-)
mandrzejczuk
hheeh nie wychodzil, jak narazie to mnie wkur*** niesamowicie, jakos mnie drazni ostatnio...o wszystko sie czepia i wogole...chyba te starania tak na nas podzialaly...za bardzo wzielam je do siebie, te nieudane proby...nie wiem musimy wyluzowac...teraz tez sie podarlismy, bo slimak jeden wrzucil frytki do nierozgrzanego oleju i wez potem jedz takie gów** nasaczone tluszczem...i o takie glupie *******y sie klocimy,a ze ja jestem nerwowa i porywcza to jest dym...
Heh... skąd ja znam te kłótnie o głupoty. Nie martw się Mój też jak się za coś w domu weźmie to aż mi ręce opadają. Ale i tak go Kocham bo bez niego to nie wiem co by było..... :-)
Zrób może coś dla siebie wyluzuj się całkowicie!!!!!
Buźki:-)
Zrób może coś dla siebie wyluzuj się całkowicie!!!!!
Buźki:-)
P
pysia888
Gość
Agnes, e tam nie smutam. Muszę zmieścic się w kiecę ślubną
Anecia, jest ok. Ja nie wymiotuję bez powodu. Najpierw mi włos zaleciał i ameno a ostatnio to byłam na zakupach, z rana śniadanie na mieście hot dog i nic więcej nie potrzeba do szczęścia. Ale spoko.... rzadko kiedy tak mi się zdarza
Anecia, jest ok. Ja nie wymiotuję bez powodu. Najpierw mi włos zaleciał i ameno a ostatnio to byłam na zakupach, z rana śniadanie na mieście hot dog i nic więcej nie potrzeba do szczęścia. Ale spoko.... rzadko kiedy tak mi się zdarza
Bafinka
witam kobietki dziś 40 dc zrobiłam test i 1 kreska:-( jutro ide do gina bo to chyba dziwna sytuacja.. ale strasznie się boję bo niewiem co mi powie to raz a dwa ide do faceta a zawsze chodziłam do kobiety... co sądzicie czy facet gin jest lepszy od kobiety? bo mi tak wszyscy mówią... a ja sie wstydzę ;-)
reklama
Bafinka
puk puk jest tu ktoś?:-(
Podziel się: