reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
Wtedy miałam 24 lata, teraz 32 no i zobaczymy jak bedzie, ten pierwszy cykl po odstawiniu był 31 dni i wg mnie bezowulacyjny a dalej sie zobaczy. Tym razem może byc trudniej. Każda kobieta jest trochę inna, ale te którym sie od razu udaje zawyczaj nie pisza na forach dla starających sie wię trzymam kciuki za nas obie:-)

Dacie radę Kobietki! Przecież musi się w końcu udać zafasolkowanie, przynajmniej ja nie widzę innej opcji :-) Trzymam kciuki żeby nasza Julka którą noszę pod serduchem miała tez w przyszlości "babyboomowe kumpele" tak jak my teraz :-D

Wtedy miałam 24 lata, teraz 32 no i zobaczymy jak bedzie, ten pierwszy cykl po odstawiniu był 31 dni i wg mnie bezowulacyjny a dalej sie zobaczy. Tym razem może byc trudniej. Każda kobieta jest trochę inna, ale te którym sie od razu udaje zawyczaj nie pisza na forach dla starających sie wię trzymam kciuki za nas obie:-)

Jest Was więcej a nie tylko dwie :-)

Mandrzejczuk tak w ogole dziękuję za życzonka na rocznicę ślubu, ale to dopiero za kila dni :-)

Witamy vetka, ja mam podobnie jak ty. Też brałam tabletki długo, 7 lat. Mam już jedno dzieciątko, synka, teraz chciałabym siostrzyczkę albo braciszka, i czekamy....staramy się.... aktualnie 3 cykl. Narazie kicha! A ty bierzesz jakieś lekarstwa? Jakieś wspomagacze?

Na razie łykam tylko Faminatal meta-folin 800 i zobaczymy. Przy pierwszysm dziecku też tylko witaminki i jakoś poszło, ale to był 8 lat temu...

Boze dziewczyny ja mam dopiero 22 lata i jak ja teraz mam problem to z kazdym rokiem coraz trudniej bedzie...przeciez ja wyczuwam owulacje, dokladnie wiem kiedy mam dni plodne, cykle mam juz raczej regularne bo 28-29dni no to tym bardziej trafiam w TE dni...aj juz nie mam sily. Na razie to trzeba to odstawic na bok albo wcale odpuscic...

Witam wszystkie staraczki mam do was pytanko moja @ ma prawidłowo przyjść 2 czerwca czyli za 3 dni wczoraj a ja dzisiaj mam jakieś dziwne upławy mardzo bladzitki biały kolor i lepki ten śluz jest a do tego temp. w pochwie mierzona 37,4 czy wy też tak miałyście przwarznie przed miesiączką spada temperatura bardzo proszę o wszelkie sugestie i odpowiedź pozdrawiam i trzymam za nas wszystkie kciuki za nasze przyszłe fasoleczki oby jak najszybciej do nas dołączyły buziaki ;)))

reklama
Boze dziewczyny ja mam dopiero 22 lata i jak ja teraz mam problem to z kazdym rokiem coraz trudniej bedzie...przeciez ja wyczuwam owulacje, dokladnie wiem kiedy mam dni plodne, cykle mam juz raczej regularne bo 28-29dni no to tym bardziej trafiam w TE dni...aj juz nie mam sily. Na razie to trzeba to odstawic na bok albo wcale odpuscic...

Nie wiem co powiedzieć, ale masz racje czym poźniej tym gorzej... Zwlaszcza kiedy sie nie chce udac:-( Moze pojdzcie do lekarza, przebadajcie sie!! Trzymam kciuki za Ciebie!! Caly czas mysle zeby Ci sie udalo:-(
Powiedz mi bo nie wiem czy dalej pisałaś, zanim zaczeliscie starania bralas tabletki? Jak tak to jakie jak mozna wiedziec?

Do góry