reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Hej Kobietki! Dłuuugo mnie tu nie bylo bo chyba od soboty ale za dużo to nie naskrobałyście tym razem, nieładnie nieładnie bo nie mam czego czytać :-D Najpierw może co tam u mnie... w sobotę miałam zajecia, popołudniu wróciłam do domu, a wieczorem poszliśmy na impreze z okazji dni naszego miasta :-) Ale powiem szczerze, że takiego dna jak w tym roku to nie było. Jedyne co fajne to to, że dorobilismy się świecącej na rózne kolory fontanny :-) W niedzielę mieliśmy małą rodzinną imprezę... rocznicę Komunii św. mojej bratanicy więc dzień zlecial. A wczoraj zrobiliśmy sobie dzień lenia :-D Za to dzisiaj nadrabiam i muszę wreszcie zacząc wkuwać na sobotnie zaliczenie, jedyne w tym semestrze i ostatnie w życiu :-D :-D :-D Później już tylko obrona magisterki zostanie, tzn w lipcu lub sierpniu. OK, a teraz zobaczę co u Was konkretnie ;-)

Pysia, mnie także mocno zesresował twój post. U mnie ja z moim Ł płacimy za ślub, więc od razu zaznaczyliśmy ten fakt rodzicom i teściom. Moi rodzice to spoko, nawet jakby płacili to raczej by doradzali niż się wtrącali, za to teściowie to osobny temat. Zaczęli proponować jakąś rodzienę co żeśmy jej nie widzieli w życiu (przypomnę, że wesele jest dla najbliższej rodziny i przyjaciół), i oczywiście twardo trierdzili, że zapłacą za tych dodatkowych gości. Nie wiem dlaczego nie mogą zrozumieć, ze to MOJE wesele, ja płacę i ja zapraszam. A podejrzewam, że jak przyjdzie co do czego to powiedzą, że nie mają pieniędzy i nam za to nie oddadzą. Nie wspomnę, że nawet mieli ochotę zaprosić była żonę mojego przyszłego szwagra, a on już się ożenił po raz drugi i wyobrażam sobie jaka draka by była, jakby się we dwie spotkały, a obie do spokojnych nie należą. Haha.
Sorry zanudziłąm was.
Aha z rzeczy istotnych: plamienie trwa, bardzo słabe. Ale gin mi przez telefon powiedział, żebym może najpierw zbadała grubość błony śluzowej, bo jak zajdę to mi może wypaść i później będę miała problemy, żeby zajść jeszcze raz. I teraz nawet seksu się boję. Czy wy też badałyście tę błonę?
Pozdrawiam, życze braku @.:-)

Hmmmm nie słyszałam o takim badaniu ale jesli konieczne to lepiej zrób. I życzę Tobie "nie przyjścia" @ :-)

Mandrzejczuk jaki masz ten telefonik? Też mam dotykowy :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: :-D:-D:-D Fajowy jest i bateria najdłużej trzyma ze wszystkich moich telefonów mimo tego wielkiego wyświetlacza :szok::szok::szok:
Sytuacja opanowana. Nie dałam się nikomu hehehe :-D:-D:-D:-D

Pysia i tak trzymać, nie daj sobie w kasze dmuchać :-D

Witam Was Kobitki:-)
Dawno mnie nie było, ale u mnie jeden wielki kocioł!!:szok: Sesja, ślub, SALA!!! Ale jutro jedziemy rezerwować salę :-) także jest super!!!!!!!
Poza tym czuje, że tabletki zaczynają ze mnie schodzić :-)
I też mam telefonik dotykowy Samsunga Aville - fajna sprawa:-)
A poza tym co u was?? Ja się zabieram za szukanie wodzireja...

Misia Ty to jesteś niezły as. Salę dopiero rezerwujecie, wodzireja szukacie... normalnie masakra :-D Ja już bym dawno na zawał padła gdybym nie miała takich rzeczy na tak krotko przed ślubem pozałatwianych :-)

Misia89 hehe nie no ty to jestes dobra slub za 3 miesiace a ta za wodzirejem lata hahaha :-D fajnie, ze juz sale macie to najwazniejsze. Ja za godzinke zmykam do sadu brrr nie chce tam isc :-( mam zeznawac na rozwodze znajomych jako swiadek kolezanki przeciwko jej mezowi...oj ale z drugiej strony nie powinnam sie martwic za to co on zrobil jej i ich 4-miesiecznej coreczce...aj...zobaczymy po fakcie co i jak....
A ja sie przypominam, ze zaczyna sie 26dc...wiem licze te dni jak opetana ale coz ja na to poradze ;-)

Mandrzejczuk mam nadzieję że dalaś radę na tej rozprawie. A co do @ to mam nadzieję, że jednak nie przyjdzie.

No a moja Maluda w brzuchu od soboty to daje mi tak popalić ze szok. Wczesniej też mocno kopala ale teraz to czasami aż boli i nawet mąż się śmieje że jak ucho przykłada to takich kopniaków jak w ostatnich dniach to nigdy nie dostał :-D No i życzę Wam kobietki jak najszybciej zafasolkowania!!!!!!!! Zebyście też mogły tego wszystkiego doświadczyć, bo na prawdę mimo wszystich wyrzeczeń to jest najlepszy czas w życiu... bynajmniej do tej pory :-) Bo później to pewie Maluda da nam popalić "na żywo" ale damy chyba radę :-)

OK, uciekam powoli rozejrzeć się za obiadem, ide na polowanie :blink:

reklama
ja juz po sprawie trawlo ponad 2,5 godz aj szkoda gadac, oczywiscie na jedn ej sie nie skonczy, ona chce rozwodu, on tez chce ale przed sadem nie chce ogolnie to sranie i robienie pod siebie nawzajem, mam nadzieje, ze n ie beda mnie juz ciagac
tak mnie bola plecy, ze masakra dosyc czesto tak mam na @ ale oki nie ma zyje nadzieje, ze nie bedzie, pozniej Wam cos wiecej odpisze, bo teraz nie mam sily musze cos chapnac i do roboty...

Dziewczyny dajemy radę!!! :-) Dzisiaj zarezerwowaliśmy salę :-) No i teraz zaczyna się szukanie wodzireja :-p co do tego to już mam obawy...
Robię badania do pracy, ale tyle łażenia.... Masakra...

mandrzejczuk z tym rozwodem rzeczywiście bardzo smutne...

Anecia1111 a Ty jak się czujesz?? Brzuszek rośnie?? :-)

Już się nie mogę doczekać rozpoczęcia staranek o Maleństwo... :-(

Misia podziwiam CIę za to, że dopiero teraz wszystko załatwiacie :-D Ja to lubię miec dograne wszystko o wiele wcześniej tym bardziej jeśli chodzi o ślub :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Mandrzejczuk, eh masakra z tymi chopami nieraz
Anecia, fajnie że dzidzia daje o sobie znac. To musi byc niesamowite ruchy malenstwa. Eh, rozmarzyłam się, a nie mogę, bo przede mną weselicho :-D:-D:-D

Wiecie... postanowiłam nie pic kawy :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Nie wiem czy mi się to uda ale jak czuję fusiarę to mam dosc, a piję bo się przyzwyczaiłam choc tak naprawdę nie lubię kawy. Dziwne, lecz prawdziwe :sorry2::sorry2::sorry2: no i wszystko mi wypłukuje z organizmu, witaminki i w ogóle

Kochana adrenaline to ja mam w gaciach, bo jutro wypada u mnie 28dc czyli od jutra powinnam sie spodziewac @ ja piernicze jak dostane to chyba zwariuje...dzisiaj dzien Matki...jak ja chce b yc juz mamusia...:-(
Wszystkim mamom przyszlym i obecnym 100Lat i duuuuuuuuuuuuzo dzieci :-)

halo
Jak tam u was dziewczyny mija czas?? Ktoś tęsknił jak mnie nie było?? :):)
mandrzejczuk jak tam?? jest czy nie ma?? @

dupa dupa dupa!!! Kolejny cykl spisany na straty :-:)-:)-( wlasnie dostalam jasno-czerwonego plamienia, juz nawet nie ludze sie, ze moze nie przerodzi sie to w krwawienie, bo czuje, ze to normalna @ kuzwa jak w kalendarzu 28dni toc dawalam czadu w plodnych i nima *uja we wsi, ze nie trafilam, bo skoro rowniusienko 28dni to jak moglam nie trafic? Kur***a albo ze mna cos nie tak albo z mezem...wiecie co mam to w dupie, te starania to mnie tylko z nerwow wyprowadza i ci wszyscy luydzie dookola, ktorzy non stop kazdego dnia pytaja kiedy dziecko, kiedy, kiedy i kiedy? Kurde jak beda szwedy, co ja mam sobie kartke na czole przykleic : "8 miesiac probujemy i juz nic! Nie pytajcie nas wiecej" Dlaczego do jasnej anielki ja nie moge zostac matka? moj pies ma u mnie o wiele lepiej jak niektore dzieci u rodzicow to chyba bylabym bardzo dobra matka, a nie jest mi to dane, dlaczego tyle patologii ma po 10 dzieci, a ja nie moge miec nawet jednego? Z kazdym dniem coraz bardziej przestaje wierzyc w Boga...nie wiem juz czy on naprawde istnieje....bo skoro tak nas wszystkich kocha to dlaczego musimy cierpiec? Co z milosci do nas musimy cale zycie miec zucane klody pod nogi? Nie wiem dziewczyny ile ja jeszcze wytrzymam, bo skoro w wieku 22 lat kiedy nie pije, nie pale, odzywiam sie zdrowo, biore witaminy nie moge zajsc w ciaze to z roku na rok bedzie jeszcze trudniej...aj wiem, ze gadam glupoty, wiem, ze zaraz mnie pocieszycie ale ja musze swoje wyplakac...przepraszam za moje przeklenstwa ale nie mam juz sily...

reklama
Ja tam trzymam kciuki mandrzejczuk aby @ się nie pojawiła!! Musi być dobrze.

U mnie czas mija szybkoooooooo:szok: Sesja mi się zaczęła. Do tego dzisiaj miałam mieć wizytę u endokrynologa ale mi odwołali z powodu choroby lekarza:wściekła/y: czekałam ponad miesiąc i znowu będę czekać :-(

A poza tym przygotowania do ślubu idą pełną parą :-) Salę już mamy:-) Jutro idziemy z Moją Mamusią zamówić obrączki i po butki. We wtorek umówiliśmy się z dekoratorem i w przyszłym tygodniu spotykamy się z Dj-em.
Myślałam, że będzie gorzej;-)

Za 2 tygodnie zaczynam pracę....

A co u Was??

Do góry