reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

mandrzejczuk też mnie kręciło robienie pazurków ale dałam sobie narazie spokój :-D:-D Może sobie zrobię któregoś pięknego dnia kursik. Kupiłam cały sprzęcior bo myslałam, że to jest łatwiejsze ale jak wzięłam się do tego wszystkiego tak zrezygnowałam. Jak to się sama nauczyłaś? lol ;]

Ja mam już wszystko do ślubu: welon, biżuterię, butki :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: i podwiązkę nawet mam :-) tylko z zaproszeniami coś się przedłuzyło i będziemy prosic 1 miesiąc i 1tydzień przed weselichem. Może nie jest za późno. Eh, jakoś tak wyszło :-):-) Cieszę się, że mamy wszystko inne. A zapraszanie to mały pikuś. :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Chcecie zobaczyc kieckę? :-D

reklama
pysia no pewnie że chcemy zobaczyć! A zaproszeniami się nie przejmuj, miesiąc wystarczy na pewno.
anecia ja też miałam welon do pasa a pod nim stroik. dobre rozwiazanie.

No dobra dziewczyny zakładadmy firmę, każda znajdzie swoej miejsce w niej :D:D:D

Mariwi
nie pomogę niestety....

hej dziewczyny, od 2 dni znowu przezywam stresa...mam dzisiaj 27dc i jesli dobrze obserwowalam swoj organizm to ten cykl bedzie krotszy niz 30 dni (ostatni byl 28)...od 2 dni pobolewa mnie podbrzusze, piersi raz tkliwe raz nie...na dniach powinnam dostac okres, ale dzisiaj znowu wzielam sobie do bani...nagle poczulam jak robi mi sie mokro i polecialam z placzem do lazienki, ze to okres, a tu rzadki przez duze "RZ" mleczny sluz taki jak na owulacje z tym, ze o konsystencji prawie wody i znowu se wzielam do glowy, bo juz wyczytalam na necie, ze moze to byc objaw ciazy, ale z drugiej strony jest to jak najbardziej typowy objaw zblizajacej sie @ u wielu kobiet, z tym, ze ja nigdy tak nie mialam przed @...kurcze, wiem ze nakrecam sie niepotrzebnie ale ja juz swira dostaje z tymi staraniami, niby mialam nie brac se do glowy, niby przystopowalam juz z tym ale jak sie zbliza termin @ to znowu wariuje...nawet nie wiecie co ja przezywam co miesiac za kazdym razem, gdy dostaje @, zalamka na calego i ciagly placz...po kiego grzyba ja bralam te tabletki skoro tak ciezko w ciaze zajsc...

widze ze mamy podobny problem tez od tabletek zablokowąło mi sie wszystko - nie mam okresu - w środku wszystko wygląda jakbym była tuz po a ostatnio miałam 2,5 miesiaca temu - nie ma tez owulacji - cholerne tabletki gdybym wiedziała :(

śliczna sukienka!!!!! na pewno będziesz cudnie wyglądać, chudzina z Ciebie to możesz mieć taką dopasowaną!! Coś do włosów musisz mieć ,bo jak się pozbędziesz welonu to będzie brakowało czegoś.. a tren podepniesz i będziesz śmigać na parkiecie :D:D ale super że już nie długo masz ślub!!!

jsorbek normalnie aż myślałam że wątki pomyliłam i nie tam gdzie cchiałam odpisałam. Jak wysyłając wiadomość zobaczyłam Twój wpis :D:D:D
Nie martw się wykurujesz się i będzie dobrze!!

Umówiłam się dzisiaj na pierwszą przymiarkę 17 czerwca:-) Ja tak samo mam tren, który ładnie można później przypiąć. Przymierzałam też dwa welony i wygląda to kosmicznie:] Długo welon jest jeszcze za tren a krótki dodaje takiej gęstości ;-) W przyszłym miesiącu zamawiamy też obrączki:-) Zaproszenia robimy od razu jak będziemy mieli salę;-)
mandrzejczuk super pazurki robisz gratuluje to też trzeba umieć!!! Szkoda, że nie ma Cię w Warszawce to byś mi coś ładnego na ślub wyczarowała:-(

Pysia kiecka jest super! Na pewno będziesz w niej cudownie wyglądała :-D A na włosy to może zapytaj fryzjerkę co by poleciła, bo ja np w salonie kupiłam bo w sklepie sama to bym chyba nie dopasowała bo jednak to musi być też dobrane do fryzurki. A tym bardziej jak piszesz że ta ozdoba ma Ci podtrzymać Twoją burzę włosów to tym bardziej zdałabym się na fryzjerkę, bo zbyt mała ozdoba może nie być widoczna a zbyt duża da wrażenie "przepychu" :-)

jsorbek
Witamy... chyba nowa osóbka tak?? Bo nie kojarzę :-) A co do tych tabletek to według mnie raczej nie ich wina, tylko tego jak orgaznim szybko sie po nich oczyszcza, czy były dobrze dorbane itp. Bo jak wiadomo nie kazda z nas miała problemy z zajściem w ciążę po tabsach więc nie można chyba na nie "zganiać" wszystkiego. Oczywi,ście życzę powodzenia w staraniach i trzymam kciukasy za Was wszystkie!!! Wam też się w końcu uda :-)

Misia89
No własnie co ze salą? Ostatnio byliscie jakąś ogladać... chyba dobrze pamiętam :-) Co do obrączke to pikus, chyba że macie jakieś wygórowane oczekiwania co do ich wyglądu :-D

Mandrzejczuk a pazurki robisz sliczne!!!!! Jakbyś mieszkała bliżej to bym się skusiła na wizytę u Ciebie. Bo ogólnie ja z dbaniem o pazurki jestem na bakier, bo nigdy jakoś nie mam weny, czasu i cierpliwości więc zwykła odżywka musi mi wystarczyć :-)

proste obrączki są najlepsze. My tez mamy z żółtego złota 5mm ze zdobieniami. Ale prawie po roku dalej się świecą i są jak nowe, a od znajomych którzy mają z łączonego złota to nie widać różnicy które białe a które złote, także im prostsze tym lepsze, na dłuzej posłuża nienaruszone.

reklama
Wlasnie nam sie takie podobaja, sa okragle i szerokie tylko nie wiem ile dokladnie mm ale sliczne sa:-)

Musze sie wam pochwalic ze coraz czesciej rozmawiamy o tym ze moze staranka o potomka zaczniemy juz od pazdziernika:-):-D Tak bardzo bym chciała...

Do góry