ale was wzielo na pisanie czytalam, czytalam i myslalam, ze nie skoncze :-) ja pazurkow sama sie nauczylam, tzn. internet, youtube no i zywa praktyka na sobie i siostrze i jakos tak samo sie potoczylo, ale kocham to robic, wiec ciesze sie tym bardziej, ze przynosi to pieniazki. A powiem Wam jeszcze ciekawostke, ja po slubie wpisalam do CV stan cywilny i przez pol roku nikt do mnie nie zadzwonil, a jak usunelam nazwisko panienskie nie wspomin ajac o tym, ze jestem mloda mezatka to dacie glowe, ze w ciagu miesiaca oddzownili do mnie z 3 firm? Jednak czego nie doczytali, to dopytali i na rozmowach kwalifikacyjnych poprzestalo...
Suknie dziewczyny macie piekne, same ksiezniczki z Was beda...
A my mamy obraczki z normalnego zlota i srodki z bialego zlota, a na mojej oczywiscie jak to sroka jest 7 cyrkonii ;-)
Ale, ale kochane ja jestem dzis calkiem odmieniona, bo chwycil mnie taki spontan, ze polecialam do fryzjera na strzyzenie, no i jak wczoraj mialam wlosy prawie do pasa tak teraz mam do ramion takiego troche dluzszego boba
maz jest zachwycony i wniebowziety, a ja czuje sie lekko i zwiewnie...pamietam jak ta fryzurka chodzila za mna dosyc dlugo i powiedzialam mezowi, ze zetne wlosy jak zajde w ciaze
o ciazy jeszcze nic nie wiem ale jeszcze tylko tydzien do niechcianej @ i bedziemy dumac co dalej, Jezu zeby w koncu sie udalo... obecnie dzisiaj znowu probowal mnie zaatakowac pecherz, bo zapomnialam przez 2 dni Uroseptu...