reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

W ogóle wszystkie trzymamy kciuki!!!!!!!!!:tak:
Pogoda kolejny dzień już taka beznadziejna i dwie parasoli mi się zepsuły nie wiem czemu:wściekła/y: chyba żeby mi na złość zrobić...
Też bym już dzisiaj siedziała w domu, ale zaraz lecimy z Kochanym do Kościoła bo będziemy już załatwiać formalności związane ze ślubem:-D a musimy się wszystkiego dowiedzieć.

reklama
No zobaczymy co z tego wyjdzie ale wiadomo, zawsze sie doszukuje jakichs oznak...a co do pogody to jest jakas totalna masakra! lokalne podtopienia a podobno gdzies w lodzi jakas powodz i 2 osoby sie utopily, teraz tez u mnie leje, a miala isc do sklepu po pieczarki, wiec bedzie gulasz bez pieczarek i zamiast kaszy gryczanej makaron...Kurcze mam nadzieje ze chociaz koncowka czerwca bedzie ladna, bo wtedy z mezusiem planujemy urlop i moze sobie gdzes pojedziemy...juz mam dosc siedzenia w domu i tej brzydkiej pogody...
Misia89 daj znac co tam u ksiezulkow wyszlo ;) zaskoczyli czyms czy raczej bez szalenstw ;-)

Ja też trzymam kciuki za wszystkie przyszłe mamusie :-) Nam się udało, to i Wam się na pewno uda :-) Najważniejsze, to się wyluzować i nie myśleć o tym, żeby zajść. Wiem, że to trudne, bo jak się chce dziecka, to się w kółko o tym myśli, ale uwierzcie, że wyluzowanie pomaga!

Dziewczyny ja takie długie cykle mam od czasu jak skończyłam z tabletkami od paru dni lecz nie za każdym razem zauważam bardzo bladziutki róż w śluzie nic mnie nie boli nie swędzi niewiem co to do gina chodze prywatnie bo NFZ to szkoda czasu sama niewiem co to jak policzyłam i sprawdzam testami owulacyjnym to owulka pada na 19 zobaczymy co to dalej bedzie pozdrawiam i trzymam kciukasy za nas wszystkie

Dziewczyny sluchajcie co sie stalo...no jeszcze sie nic nie stalo co prawda ale sluchajcie co Wam powiem. Otoz z okazji, ze mialam ostatnio dni plodne to zesmy z moim mezem intensywnie pracowali, przedwczoraj sie pokochalismy raz z rana i drugi raz po poludniu :cool2: i wczoraj kolo godz 16-17 znowu dobralismy sie do siebie jednak przeokrotnie rwalo mnie w prawym jajniku, tak mnie bolalo, ze przerwalismy...no i budze sie wlasnie ide siusiu, a tam plamki krwi :szok: Dzisiaj 17 dc i juz sobie wkrecam,. ze moze to plamienie implantacyjne? Nigdy tak nie mialam, plamienie przepowiadajace @ tez to nie jest, bo zdecydowanie za wczesnie, no i wcale nie bylo seksu-brutala, wiec ta krew tez nie od tego...kurcze, a moze jednak to moja fasolinka? Tak sie podjaralam, ze moment spac mi sie odechcialo :-D Nieee no ja chyba zwariuje czekac do konca cyklu Jezu ja juz zrezygnuje z solarium i na 10 lat, bede najbledsza osoba swiata niech mi tylko Bozia da tego upragnionego maluszka ;-)
ja przynajmniej tak nie miałam, ale trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&

Antylopka toż to widzę że fankę tutaj mamy :-D Ja akurat z każdym sportem na bakier, więc nawet za bardzo nie wiem co to ten "Kolejorz"... wstyd się przyznać ale tak jest :-D
nie przejmuj się, to ja po prostu świruska jestem, hehe

Ufff wróciłam z Kościoła, półtorej godziny czekaliśmy... Wszystko wiem jakie papierki trzeba, teraz tylko wystarczy zgromadzić i zapowiedzi:happy2:
Najgorsze, że jeszcze nie mamy sali:wściekła/y: ale suknie ślubną już mam to najważniejsze:-D w tym tygodniu dzwonie umówić się na przymiarkę.

Jejciu ja się boje co będzie teraz z Moja @ po odstawieniu, wcześniej miałam straszną:no: ale to już chyba pisałam wyżej:sorry:

Ufff wróciłam z Kościoła, półtorej godziny czekaliśmy... Wszystko wiem jakie papierki trzeba, teraz tylko wystarczy zgromadzić i zapowiedzi:happy2:
Najgorsze, że jeszcze nie mamy sali:wściekła/y: ale suknie ślubną już mam to najważniejsze:-D w tym tygodniu dzwonie umówić się na przymiarkę.

Jejciu ja się boje co będzie teraz z Moja @ po odstawieniu, wcześniej miałam straszną:no: ale to już chyba pisałam wyżej:sorry:

Kurcze kończy mi się @ i od początku strasznie bolą mnie jajniki i tak cały czas, najgorzej przy siusianiu:-( Okres mam jeszcze z tabletek także nie powinno tak być, przynajmniej nigdy tak nie miałam. Myślicie, że to może mieć związek ze stanem zapalnym jaki mam? Dawno tak nie bolało...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Misia89 sali jeszcze nie macie??????????????? Nie wiem jak w Wawie ale u mnie w Łomzy to na min rok wczeskiej sie sale zamawia, my 1,5 roku przed slubem mielismy do wyboru tylko 2 sale i to takie lipne, wiec mielismy poza miastem weselicho. A pochwal sie suknia ;-)

Misia przerażasz mnie :-D:-D:-D My 18 miesięcy przed ślubem rezerwowaliśmy kamerzystę, fotografa, salę, orkiestrę. Takie terminy u mnie

reklama
Cześć Kobietki! Pozdrawiam cieplo w ten kolejny pochmurny dzień, u nas caly czas leje :wściekła/y: Ale na szczęśćie nam powódź nie zagraża w tym rejonie gdzie mieszkamy więc chociaż o to jestem spokojna.

Kurcze kończy mi się @ i od początku strasznie bolą mnie jajniki i tak cały czas, najgorzej przy siusianiu:-( Okres mam jeszcze z tabletek także nie powinno tak być, przynajmniej nigdy tak nie miałam. Myślicie, że to może mieć związek ze stanem zapalnym jaki mam? Dawno tak nie bolało...

Misia z tymi papierami to tak źle nie jest, ale niestety nachodzić sie trochę trzeba :-) No a co do tych bóli to ja myślę że przez ten stan zapalny, bo też tak miałam jak się do mnie jakieś świństwo przyplątało. Ale u ginka byłas z tym satnem czy nie?

No a z tą salą to normalnie aż mi szczęka opadła :-D My to już 1,5 roku wcześiej mieliśmy pozałatwiane bo tak to byśmy na bank nic ie znaleźli takie u nas są niestety terminy. ale może u Was jest inaczej :rolleyes2: A jak nie to "pod chmurka" :-)

Nie niestety :-( ale dzisiaj mamy jechać w jedno miejsce w Warszawie ;-) Jeżeli chodzi o kamerzystę i fotografa to mamy to wszystko po znajomości, oczywiście profesjonalnie załatwione:-) A to Moja suknie, tylko bez tej niebieskiej wstążki Suknie ślubne - KATRIN | Sincerity 3520 – White, 38/40 :-)

Suknia śliczna, tylko ja osobiście nie czułam się w gorsecie bez ramiączek i dałam sobie doszyć :-)

Mandrzejczuk jak tam? Jakieś dodatkowe objawy po tym Waszym dzikim seksie są? :-D

Tak na marginesie ja z z moim M dzisiaj w nocy poszalałam... normalnie poszlismy spac o 2 :szok: i było prawie jak "dzikie zające" :-D

Do góry