mandrzejczuk
Fanka BB :)
Darowalam sobie jednak nie bede na razie szla...ja mam taki problem, ze od kad odstawilam anty mam straszne wysypy pryszczy na czole i dekoldzie i tylko solarka pomaga mi sie ich pozbyc, bo one wyskakuja mi na @ i potem sie trzymaja ze 2 tyg, ale kupilam clean&clear wiec przesmaruje sie tym i moze znikna...a do konca cyklu juz malo zostalo. Na szczescie juz mi bolesci pecherzowe przeszly i mam spokoj, ale urosept dobiore do konca zeby ta gnida znowu przy naspenej wietrznej pogodzie do mnie nie wrocila, no i musze uzupelnic zapasy foliku
MariWi kurde nie wiem co ci poradzic, gdybys miala krotsze cykle to moglabym pomyslec, ze moze jeszcze jakies tam resztki po @ sie sacza , a tak...ale nic cie nie boli, nie swedzi? Jak nic sie nie dzieje to probujcie szkoda plodnych ;-)
MariWi kurde nie wiem co ci poradzic, gdybys miala krotsze cykle to moglabym pomyslec, ze moze jeszcze jakies tam resztki po @ sie sacza , a tak...ale nic cie nie boli, nie swedzi? Jak nic sie nie dzieje to probujcie szkoda plodnych ;-)