reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zadbane Mamusie :)

Ja sobie ćwiczę chodzenie po schodach.Nie ma to jak 4 pietro bez windy:-DA że my chodzimy na 2 a nawet 3 spacerki to troche sobie po tych schodach pochodzę:tak:
Ja mam inny problem chudnę za szybko:-(i nie mam juz w czym chodzić;-)

reklama
musze sie pochwalic ze dostalam ekskluzywny prezent od meza
karnet do spa na 700 zl
no i z repertuaru zabiegów trzeba bylo wybrac to co mozna karmiac piersia
zdecydowalam sie na jakas maszyne która wykonuje masaz prózniowy
wyglada to tak ze zakladam jakis kombinezon na cale cialo zrobiony z takiego materialu jak grube rajstopy
strasznie to sie niewygodnie zaklada bo przez dekolt (no i trzeba to zakupic za uwaga: 80 zł- powariowali)
no i potem sobie leze a babka jezdzi po moim ciele czyms jak rura od odkurzacza z rolkami masujacymi
podobno pomaga to pozbyc sie celulitu, ulatwia spalanie tluszczu
oczyszcza cialo z toksyn
no i fakt ze zaraz po zabiegu poszlam siuisu
zabieg trwa godzine
wykupilam 6 ciekawe czy to wystarczy by zobaczyc jakis efekt...
przed zabiegami mnie zmierzyli w lini pępka, udach itp
okaze sie czy cos zmalalo
podaje link do tego ale od razu mowie ze nie korzystam z uslug tego instytutu ktory jest w linku
Masaż próżniowy - terapia próżniowa, cellulit, usuwanie cellulitu, Warszawa
moja waga to obecnie 70,9 kg, powoli zmierzam do pożegnania tej denerwującej siódemki z przodu!!!

Ostatnia edycja:
Dziewczyny - jako super połączenie ćwiczeń i zabawy dla dzieciaczków polecam książkę "Gimnastyka razem z dzieckiem" Nicoli Willand. Fajne ćwiczenia, które mój synek bardzo lubi. Kilkanaście minut dziennie, bliski kontakt z dzieckiem i jak dobrze pójdzie brzuszek mi powróci do dawnych rozmiarów :)

A ja zaczelam chodzic do parku, stoja tam rozne urzadznia do cwiczen, wiec postanowilam skorzystac a co:-) zamierzam chodzic tam co drugi dzien,zeby nie przeciazyc miesni:-)
Mialam tez zaczac biegac ale ta forma aktywnosci jakos mi nie odpowiada:no:

reklama
Do góry