reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zadbane Mamusie :)

tutaj dziewczyny coś pisały, że po 3 mcach można ćwiczyć, aczkolwiek ja jak byłam na popołogowym przeglądzie w 7-mym tygodniu po cc, to lekarz mi powiedział, że spokojnie mogę już ćwiczyć, nawet brzuszki...także jak zwykle - co lekarz to opinia...

a może to zależy od rodzaju cięcia i szwów, jakie są założone - nie wiem :sorry:

reklama
ja nie cwicze i cwiczyc nie bede, mialam jakies chwile zwatpienia i juz myslalam ze zaczne cwiczyc, ale przeszlo mi:-p
katuje sie tym ze malo jem... ale dobrze pomaga schudnac

A mnie słodyczowy nawrót wrócił, póki co kiepsko mi walka z nim idzie, ale się staram;-)
Ciasta piekę bez tłuszczu za to z zarodkami pszenicy - pyszne i zdrowe są!

Tochę biegam, sporo spaceruję i rowerkuję. No i ćwiczenie na s regularnie uprawiam;-):D

ja zaczelam cwiczyc brzuszki, ale potem bolalo!! wiec zaprzestalam tej praktyki. Biegac nie moge, bo juz po kilku metrach strasznie bola mnie piersi <miseczka GG wiec swoje waza>. Za to spaceru uskuteczniamy codziennie, srednio 4-5 godz. Szkoda tylko, ze nie poagaja schudnac:(

a ja przedwczoraj wlazłam na skakankę, bo chciałam dziecko nauczyć skakać...jeeeeeeejjjjjjjkkkkkkkkkkuuuuuuuuu....podskoczyłam może 5-10 razy żabką, rowerkiem i myślałam, że wyzionę ducha...zadyszki dostałam jak szalona...a cyckami, to myslałam, że sobie zęby powybijam:szok:...

matko, tragedia z tą moją formąąąąąąą....

reklama
Do góry