reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zadbane Mamusie :)

Kwiatek dobra jesteś, ja za pierwszym raz po 10 minutach ledwie z niego zlazłam.
Teraz to już kilogramy będą lecieć na łeb na szyję:-)

no ja nie chcialam wyjsc na mieczaka, i nic nie pisalam...
ale jak u kumpeli wlazlam na orbitreka, to po 8 minutach schodzilam z zadycha na maxa!

reklama
A ja dzisiaj się wreszcie wybrałam z M. biegać. Mała wykąpana, nakarmiona, ululana, wręczona teściom, więc my do parku za miasto;-)
Po 50m myślałam, że mi cycki eksplodują!! Masakra normalnie, są taaaaaaaaakie ciężkie, że szok, a niby przed wyjściem karmiłam.. Skończyło się na tym, że 50m biegłam, kolejne 50m szłam i ostatecznie zrobiliśmy 3,5km = 235kcal (tak nam pokazał licznik kroków). Dumna z siebie to ja nie jestem, ale postanowiliśmy z M. się wzajemnie gonić do wieczornych ćwiczeń i będzie dzień biegania, a kolejny dzień rowerkowania, bo w środę jedziemy po mój rower:-)

Z uwagi na to, że ZUS mnie dziś zaskoczył wyrównaniem postanowiliśmy dokupić jeszcze orbitrek. Jakie macie i polecacie??

kobietki powiedzcie bo ja taka niedomyślna :) po ciązy na brzuchu a ni nigdzie rozstępów nie mam.... ale.... czy takie fioletowe dośc spore krechy na piersiach zmierzajace ku brodawkom to sa rozstępy czy poprostu "droga mleczna" tak zaznaczona. a moze to sa rozstepy od karmienia.? tylko sie ze mnie nie śmiejcie za tego posta...

Elvie co do orbitreka to ja mam dekatlonowskiego Domyosa, jestem zadowolona, są różne programy ćwiczeń, wyświetla się dystans, kroki, kalorie, tętno. Dobre są też Yorki

A ja dzisiaj się wreszcie wybrałam z M. biegać. Mała wykąpana, nakarmiona, ululana, wręczona teściom, więc my do parku za miasto;-)
Po 50m myślałam, że mi cycki eksplodują!! Masakra normalnie, są taaaaaaaaakie ciężkie, że szok, a niby przed wyjściem karmiłam.. Skończyło się na tym, że 50m biegłam, kolejne 50m szłam i ostatecznie zrobiliśmy 3,5km = 235kcal (tak nam pokazał licznik kroków). Dumna z siebie to ja nie jestem, ale postanowiliśmy z M. się wzajemnie gonić do wieczornych ćwiczeń i będzie dzień biegania, a kolejny dzień rowerkowania, bo w środę jedziemy po mój rower:-)

Z uwagi na to, że ZUS mnie dziś zaskoczył wyrównaniem postanowiliśmy dokupić jeszcze orbitrek. Jakie macie i polecacie??

Super!! Gratuluję kondycji!!

dziękuję :)
zazdroszczę teściowej bo ja z mężem to tylko na zmianę mozemy się wymieniać w tej kwestii a razem bylo by na pewno przyjemniej
co do orbitreka ja mam taki:
HMS Orbitrek magnetyczny H 2601 - sport - sklep internetowy Merlin.pl
sporo juz przeszedl bo go duzo po pierwszej ciazy uzywalam i jakos jeszcze dziala bez zarzutu wiec daje chlopak rade :)

kobietki powiedzcie bo ja taka niedomyślna :) po ciązy na brzuchu a ni nigdzie rozstępów nie mam.... ale.... czy takie fioletowe dośc spore krechy na piersiach zmierzajace ku brodawkom to sa rozstępy czy poprostu "droga mleczna" tak zaznaczona. a moze to sa rozstepy od karmienia.? tylko sie ze mnie nie śmiejcie za tego posta...
niestety filonka musze Cie zmartwic to sa rozstepy...
ja mam obrzydliwe na brzuchu, z dwojga zlego wolalabym chyba na piersiach (póki co tam nie mam)

niestety filonka musze Cie zmartwic to sa rozstepy...
ja mam obrzydliwe na brzuchu, z dwojga zlego wolalabym chyba na piersiach (póki co tam nie mam)
tak myslałam jaka ja głupiutka i naiwna ...smaruje je już kremem przeziw rozstepom i ich zminimalizowaniu. dobrze ze sa one tylko tak od dołu ze z dekoldu nie widac. jejjjjj okropne. kremuje kremuje a przed karmieniem musze oczyscic heh

a ja w ogóle nie mogę dalej schudnąć... :-( w dodatku biodra mam tak szerokie że spodnie muszę nosić jeden, dwa rozmiary większe niż nosiłam... w łydkach są wtedy luźne, a w udach akurat... heh... z górą lepiej, bo ten sam rozmiar albo jeden więcej... heh...

reklama
Po jakim czasie po cesarce można ćwiczyć?? Za mną dwa miechy, a latem chciałabym sobie poużywać na plaży. Rozstępy zostaną, ale chociaż chciałabym brzucha zgubić, żeby w jednoczęsciowym kostiumie też wygladac w miarę przyzwoicie :eek:

Do góry