reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zadbane Mamusie :)

A ja ostatnio uzależniłam się od Big Milków, nie wyobrażam sobie wieczora bez lodów.
Ale za to nie jem ziemniaków i pieczywa, do obiadu masa warzyw z pary. Od wczoraj brzuszki macham - plan mam 100-150 dziennie.
Do orbitreka mi jakoś ostatnio nie po drodze

reklama
A ja ostatnio uzależniłam się od Big Milków, nie wyobrażam sobie wieczora bez lodów.
Ale za to nie jem ziemniaków i pieczywa, do obiadu masa warzyw z pary. Od wczoraj brzuszki macham - plan mam 100-150 dziennie.
Do orbitreka mi jakoś ostatnio nie po drodze

150 brzuszków dziennie:szok:omg ja tyle przez całe zycie nie zrobiłam:)
a lody też wcinam codziennie....mniam.a od wczoraj wzieło mnie na michałki i nie moge się im oprzeć

Ja też lodożerca jestem:-) 3 dziennie potrafię zjeść.

A gorzką czekoladę nam można??

ja gorzkiej nie lubie, niestety za mleczną przepadam....każdego dnia wcinam po trochu to ptasie mleczko, to michałki, to delicje i jest all ok....
jestem już po próbie kalafiorowej ....jeszcze bób mi się marzy

W taki upał tłuszczyk sam się wytapia:-)
Moje ukochane Big Milki mają tylko 90 kcal, więc ja tam wyrzutów sumienia za te wieczorne chwile przyjemności nie mam żadnych

reklama
Do góry