reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zadbane Mamusie :)

A my mialysmy sie dzis wybrac na basen pierwszy raz... i znow musialam odpuscic, wczoraj wieczorem gardlo mnie bolalo, dzis z rana tez, wiec nawet nie chcialam ryzykowac. Kurcze, oby w przyszlym tygodniu juz nic mi nie przeszlodzilo!

reklama
tez bym sie chciala na basen wybrac... mam 2 kilometry do basenu ale mi sie nie chce tam pojechac, szkoda ze zimno jest bo w ogrodzie mam wlasny taki maly ale nie podgrzewany...i teraz sa i tak pompy wylaczone na zime takze woda zielonkawa...ble

Ja to juz na ten basen to 5ty tydzien z kolei sie wybieram, i stale cos - a to wyjazd do polski, a po przujezdzie nie czulam sie dobrze, a w zeszlym tyg brzuch bolal na maxa, w tym tygodniu znow gardlo... A zajecia sa tylko w srody - gimnastyka dla ciezarnych, wiec tym bardziej chcialam pojsc i zobaczyc co i jak, i jak sie po tym czuje...
Mam nadzieje, ze jak juz raz pojde to sie rozkrece i zaczne...

tez bym sie chciala na basen wybrac... mam 2 kilometry do basenu ale mi sie nie chce tam pojechac, szkoda ze zimno jest bo w ogrodzie mam wlasny taki maly ale nie podgrzewany...i teraz sa i tak pompy wylaczone na zime takze woda zielonkawa...ble
ale to mialabys 3 w 1 bo: 1.basen zaliczony; 2.zahartowalabys sie, z to w okresie zimowym wskazane; 3.maseczka z glonow na cale cialo gwarantowana :-D:-D:-D

A moja Mala w polowie tego filmiku zaczela brykac jak szalona <wow> Fakt, muza byla ustawiona glosno, ale nie sadzilam, ze takie rytmy moga tak wplynac na moje dziecko:-)

ja uwielbiam ten filmik jeśli chodzi o taniec ;-) w wykonaniu malucha
[video=youtube;ikTxfIDYx6Q]http://www.youtube.com/watch?v=ikTxfIDYx6Q[/video]

Hej Dziewczyny :-D

Widzę, że coraz częściej poruszamy tematy modowo-urodowe. Postanowiłam więc założyć odrębny wątek :tak:.

Intryguje mnie co stosujecie żeby zapobiec rozstępom i czy też wychodzi Wam ten ohydny celulit :sorry:. W sumie Katik rozpoczęła ten temat na głównym....

Aaaaa!! I ile macie Dziewuszki na plusie kg od początku ciąży?? Ja na ostatniej wizycie miałam +1, ale z takim tempem rozrastania się pewnie przybyło mi jeszcze ze 2 kilo :sorry:.

No i jeszcze jedno. Czy tylko ja mam wrażenie, że ciężko znaleźć coś na prawdę ładnego i eleganckiego dla ciężarnej?? Większośc sukienek jest wręcz ohydna :sorry:. Worki same normalnie.
Jeszcze przed narodzinami Gabrielka będę brała slub cywilny i na prawdę nie mam pomysłu w co się ubrać :sorry::sorry:. Chyba w końcu zdecyduję się na spodnie na kant, bo te są jeszcze jak cie moge :sorry:.

eeee jest trochę tych sukienek. Ja wylukałam kilka ostatnio w cache cache - śliczne są (nooo nie do ślubu co prawda, ale do codziennego użytku jak najbardziej). Kupiłam też na allegro ładną spódniczkę z tuniką, ale źle się pomierzyłam. :wściekła/y: Jak któraś zainteresowana to wystawiłam na wątku Sprzedam.

reklama
Do góry