reklama
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Sospetosa no to etat już masz ;-) he he he teraz zacznij symboliczne opłaty pobierać ;-)
sospettosa ja byłam na dukanie i pół mojej rodziny i spora część znajomych... ja mam wyniki świetne... mój mąż mający kamicę nerkową też ma dobre wyniki... wszystko należy z głową stosować... ale w dukanie najważniejsze jest to, że nawet osoby na których inne diety nie działały na Dukanie chudną no i przede wszystkim nie ma limitu kalorii co często dla niektórych jest problemem, że muszą liczyć i nie do końća potrafią. Ja obecnie ważę 58kg, fay dukana chudnące stosowałam od połowy lipca do połowy września i schudłam z 71 na 60kg te dwa kg schudłam sama z siebie bo po prostu mam po tej diecie inne nawyki żywieniowe... jem mało węglowodanów, pieczywo tylko ciemne, dużo drobiu, chude mięso, sporo jogurtów, warzywa i owoce no i najważniejsze woda... Poza tym dieta Dukana jest smaczna :-) dla mięsożerców
ja tam nie wiem co to ten dukan jest, musze sie w koncu doksztalcic chyba...
od polowy listopada zaczalam ... nie powiem diete bo to nie dieta tylko zmiana tego co sie je. Generalnie chodzi o wybieranie produktow o niskim indeksie glikemicznym. Moja mama zaczela tak jest gdzies w maju czy czerwcu i chudnie systematycznie. Ja narazie 2 kg zgubilam i mam nadz ze jeszcze troche zrzuce
a w kwestii postanowien noworocznych to ja chce znalesc dobrze platna prace i przestac w koncu byc "na utrzymaniu" meza znaczy nie ma z tym problemu czy cos, bo mamy wspolne kase, ale czuje sie malo komfortowo nie zarabiajac bo od dobrych juz kilku lat sama na siebie zarabialam i jakos mi tak teraz dziwnie...
od polowy listopada zaczalam ... nie powiem diete bo to nie dieta tylko zmiana tego co sie je. Generalnie chodzi o wybieranie produktow o niskim indeksie glikemicznym. Moja mama zaczela tak jest gdzies w maju czy czerwcu i chudnie systematycznie. Ja narazie 2 kg zgubilam i mam nadz ze jeszcze troche zrzuce
a w kwestii postanowien noworocznych to ja chce znalesc dobrze platna prace i przestac w koncu byc "na utrzymaniu" meza znaczy nie ma z tym problemu czy cos, bo mamy wspolne kase, ale czuje sie malo komfortowo nie zarabiajac bo od dobrych juz kilku lat sama na siebie zarabialam i jakos mi tak teraz dziwnie...
Ostatnia edycja:
sospettosa z nieba mi spadłas kobieto. Będę stosować ta dietę! Jak skoncze karmic piersia pomysle o Dukanie!zobaczymy, pewnie dalej bede sie odchudzac. Tylko zastanawia mnie czemu nie mozna gotowanej marchewki, ja bardzo lubie gotowana marchewke, a groszkiem uwielbiam, tylko taka kaloryczna bo musi byc maselko i troche maki. Kurcze głodna jestem. Dziewczyny jak ja zazdroszcze ludziom, którzy maj dobra przemiane materii!! ja nie mam, a jesc uwielbiam, gotowac tez
aniez
Fanka BB :)
Gosia- stosując dietę Sospettosy nakręcasz metabolizm :-) jesz, ale dajesz organizmowi czas na spalenie- dlatego je się co 3 h a na wieczór lekko, żeby spalić co się zjadło z naddatkiem. No i trzeba wode pić, żeby błonnik wyczyszczał organizm, a nie zalegał w jelitach. Tylko na takiej diecie chudnie się powoli (aczkolwiek systematycznie).
Właśnie mam nadzieje, ze nie zniecheci mnie to, ze chudnie sie powoli. Na Dukanie chudnie sie szybko, od razu widac efekt! to tak przyciaga ludzi.
Kazda dieta jest dobra jak zmieni sie nawyki zywieniowe. Sztuka jest nie tylko schudniecie ale jeszcze utrzymanie tej wagi, bo o efekt jojo nietrudno!
Ogólnie zauwazyłam, ze zakazany owoc najbardziej smakuje. Ogólnie nie przepadam za jasnym pieczywem, i od zawsze jadłam wyłącznie ciemny, czasam jak miałam ochote kromala jasnego. Teraz niby jestem na diecie i nie wolno mi pieczywa to chodzi za mna krok w krok!
Kazda dieta jest dobra jak zmieni sie nawyki zywieniowe. Sztuka jest nie tylko schudniecie ale jeszcze utrzymanie tej wagi, bo o efekt jojo nietrudno!
Ogólnie zauwazyłam, ze zakazany owoc najbardziej smakuje. Ogólnie nie przepadam za jasnym pieczywem, i od zawsze jadłam wyłącznie ciemny, czasam jak miałam ochote kromala jasnego. Teraz niby jestem na diecie i nie wolno mi pieczywa to chodzi za mna krok w krok!
franekkimono
Fanka BB :)
Widzę że temat diet,ja od 2 miesięcy jestem na diecie "M Ż" rozwinięcie to mniej żreć(nie wiem czy dobrze gramatycznie jak coś przepraszam poprawcie) no i schudłam 5 kg do tego też ćwiczę jem ciemne pieczywo dużooooo wody activia codziennie nie jem ziemniaków a reszta bez zmian czyli smażone pieczone jem,o słodyczach nie pisze bo ja nie jestem fanem słodyczy od czasu do czasu mnie złapie to coś zjem,ale to nie zaszkodzi.Także polecam tą diete bo głodna nie chodzę a chudne
Wronia pewnie, że Ci zejdzie Ja miałam o tyle łatwiej, że ja niespecjalnie miałam wpływ na chudnięcie, bo ja jestem po tzw. zatruciu ciązowym=gestozie! Dlatego połowa tych kg to woda zatrzymana w organizmie! To co przytyłam czyli z 7 faktycznych kg zostało do dziś
reklama
A ja się pochwalę, że miałam niewykorzystane metry w biurze, od stycznia wchodzi tam ekipa remontowa, robi czary-mary i od 1 lutego będą tam masaże! Zatrudniłam masażystkę, babeczkę do której chodziłam kiedyś na ćwiczenia i yogę. Już się doczekać nie mogę - będę jej stałą klientką
Podziel się: