reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zadbane Mamusie :)

a co ma do chudnięcia kraj ??

ja jestem na ten diecie proteinowej i już ważę tyle co przed ciążą (no brakuje mi 0,5kg) i chce zrzucić jeszcze 3,5kg :-) i utrata wagi jest najlepszym motywatorem :-D tak więc polecam mamom nie karmiącym tą dietę :-)

Polskie smakolyki jakich zagramanica nie ma
ja lece w niedziele, i tez sie obawiam o wage. Zostalo +2 kg, a boje sie, ze po tygodniu w Polszy, krokietach, bigosie, golabkach, pierogach, i innych cudach bedzie +5.......

reklama
aaaaj tam... a co w innych krajach nie ma prosiaków na schabowe ?? kur na jajka do panierki?? cukru na kruszonkę?? :-D

wszędzie to jest :-D a jak polka gotuje w domu to z reguły często dania tradycyjne goszczą... poza tym dietetycy dowiedli, że wcale polska kuchnia nie jest tucząca... za to polewanie ziemniaków obficie tłuszczem czy makaronu dużą ilością tłustego sosu i owszem ;-)

Co kraj to obyczaj, no ale żarcie w większości je się obecnie podobne :-) tyle, że w Polsce mając rodzinę, je się częściej w gronie przyjaciół i bliskich a tym samym je się więcej :-D rozmowy sprzyjają konsumowaniu

Katik gibos jak mówi Daga toż to przecie samo zdrowie!! :-D kapucha pobudza trawienie -przecie Kwachu schudł na diecie kapuścianej :-p

kici zerjnelam na Twój suwaczek,
szok ile zrzucilas w tak krótkim czasie
ja mam od Ciebie maila z dietą ale na razie musze sie wstrzymac bo karmie
stosuje za to swoją diete o której pisalam kilka dni temu
i sozk bo powoli cos ruszylo
co widac nba moim suwaku
zniknela z przodu magiczna siódemka
a to dla mnie wieeeeelki sukces
strasznie ie ciesze mam nadzieje ze teraz to juz pojdzie z górki jakas bariera pokonana bede sie starac by siodemki nie bylo znowu
:))))))))

Gratuluje Kwiatuszku i zazdroszcze. Ja o szostce z przodu moge tylko pomarzyc, pozegnalam sie z nia 7 lat temu po 4 miesiacach pobytu w USA :-( Teraz walcze, zeby pozbyc sie osemki z przodu, ale slabo idzie.

Bosche, a ja walcze żeby mieć znowu 6 z przodu bo waga mi leci jak szalona ....waże już 54 kg czyli 6 mniej niż przed ciążą i czuje się fatalnie....mam nadzieje że jak zakończe kariere cyckową to waga ruszy do góry i będę miala znowu te 60 kg

Gratuluje Kwiatuszku i zazdroszcze. Ja o szostce z przodu moge tylko pomarzyc, pozegnalam sie z nia 7 lat temu po 4 miesiacach pobytu w USA :-( Teraz walcze, zeby pozbyc sie osemki z przodu, ale slabo idzie.

ha ha ja z 6 pozegnalam sie jak zamieszkalam w Meksyku...

Nic to, jeszcze jakies 2 miesiace i ide na dietke. Musze ja tylko do meksykanskich warunkow dostosowac.

reklama
Do góry