reklama
Mnie włosy też wypadają i to baaaaaardzo a co najgorsze każdego dnia coraz więcej
kici czy mogę prosić też o tą diete
jasne, podeślij mi maila na pw :-)
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
przez weekend u mamy zaczęłam sobie za duzo pozwalac w jedzeniu
tutaj słodycze i inne smakołyki są w zasięgu ręki i złapalam się na tym ze sobie po nie bezkarnei siegam
a jak zjadlam całą dużą niemiecką czekoladę (biało-kawową) to zrozumiałam że to przegięcie
w związku z tym od dziś zaczynam dietę któa według mnie najbardziej nadaje się do zastosowania podczas karmienia piersią
a mianowicie jedzenie częściej a mniej
nieduże posiłki co 3 godziny
do tego muszą to być rzeczy przemyślane np. zamiast śmietany jogurt naturalny itp
i tak rano zjadłam dwie kromki ciemnego pieczywa z wędliną i pomidorem, bez margaryny
po 3 godzinach makaron ryżowy wstążki (polecam pyszny) z gulaszem, o wiele mniejsza porcja niż zwykle
na następny posilek o 16 zaplanowalam jogurt naturalny zmiksowany z borówkami mniam
a przed snem obowiązkowo codziennie brzuszki
chocby ich mialo byc nieiwele to najwazniejsza konsekwencja: codziennie
trzymajcie za mnie kciukasy
tutaj słodycze i inne smakołyki są w zasięgu ręki i złapalam się na tym ze sobie po nie bezkarnei siegam
a jak zjadlam całą dużą niemiecką czekoladę (biało-kawową) to zrozumiałam że to przegięcie
w związku z tym od dziś zaczynam dietę któa według mnie najbardziej nadaje się do zastosowania podczas karmienia piersią
a mianowicie jedzenie częściej a mniej
nieduże posiłki co 3 godziny
do tego muszą to być rzeczy przemyślane np. zamiast śmietany jogurt naturalny itp
i tak rano zjadłam dwie kromki ciemnego pieczywa z wędliną i pomidorem, bez margaryny
po 3 godzinach makaron ryżowy wstążki (polecam pyszny) z gulaszem, o wiele mniejsza porcja niż zwykle
na następny posilek o 16 zaplanowalam jogurt naturalny zmiksowany z borówkami mniam
a przed snem obowiązkowo codziennie brzuszki
chocby ich mialo byc nieiwele to najwazniejsza konsekwencja: codziennie
trzymajcie za mnie kciukasy
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Kwiatuszku kciuki zaciśnięte!!
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Im dasz radę :-)
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
podobno po 3 miesiacu moznaKwiatku kciukasy p[ozaciskane aż ciężko pisać
no ale jak to jest z brzuszkami po cc? też można robić? bo gdzieś mi się obiło o uszy, że ileś m-cy trzeba czekać... wiecie coś?
reklama
dziewczyny powiem wam jedno: w polsce schudnac sie nie da... no chyba ze ma sie taka silna wole ze szok, ja takiej nie mam...
a co ma do chudnięcia kraj ??
ja jestem na ten diecie proteinowej i już ważę tyle co przed ciążą (no brakuje mi 0,5kg) i chce zrzucić jeszcze 3,5kg :-) i utrata wagi jest najlepszym motywatorem tak więc polecam mamom nie karmiącym tą dietę :-)
Podziel się: