ja się chyba tu jeszcze nie udzielałam....
Pomalowałam paznokcie.
na czerwono :-)
buahahahahahaaaaaaaaaaaa
Gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!11
Oby tak dalej
A zauważyłam ze czerwień na paznokciach to kolor matczyny
ja w zyciu go nie miałam a teraz ciągle
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja się chyba tu jeszcze nie udzielałam....
Pomalowałam paznokcie.
na czerwono :-)
buahahahahahaaaaaaaaaaaa
Gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!11
Oby tak dalej
A zauważyłam ze czerwień na paznokciach to kolor matczyny
ja w zyciu go nie miałam a teraz ciągle
No i dolaczam do grona lysiejacych. Wlosy zaczely mi garsciami wylazic.
ja kupiłam sobie OENOBIOL, w aptece usłyszałam, że mogę, ale idę jeszcze w pon z dzeciem do lekarza to pokaże ulotkę i zapytam czy na pewno.jejku, nawet mi nie mów...ja już nie wiem co mam robić z tymi kudłami...nawet ich nie rozpuszczam, bo wszędzie ich pełno...a co mamy karmiące mogą robić, by zatrzymać ten proces wypadania ? możemy szamać jakieś witaminki ?
kurcze to ja znów na opak ...przed ciążą i w ciąży wiecznie pazury żelowałam, cuda wymyślałam i co ? i po ciąży zrobiłam 2 razy i wczoraj wieczorem ściągałam, bo jakieś takie badziewne mi się wydają (to chyba oznaka starości ) i pedicure też ściągnęłam i jestem naturalna jak mój niemowalczek :-)
jejku, nawet mi nie mów...ja już nie wiem co mam robić z tymi kudłami...nawet ich nie rozpuszczam, bo wszędzie ich pełno...a co mamy karmiące mogą robić, by zatrzymać ten proces wypadania ? możemy szamać jakieś witaminki ?