reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zadbane Mamusie :)

reklama
co do kg. jak urodziłam tak waga stoi w miejscu chyba nigdy nie schudnę do 5 z przodu... ale nic dziwnego skoro cały czas coś przezuwam........ :p
póki co sie nie przejmuję zbędnymi kg, jakoś mi one nieprzyszkadzają, no może jedyny minus taki że nie mieszcze sie w ulubione dżinsy.

dolaczam do dziewczyn z czerwonym lakierem na paznokciach - moj ulubiony, a co do wagi to ja nadal 5 kilo na plusie i nie wiem kiedy to spadnie... zaczynam sie przyzwyczajac do mojej nowej figury i nawet mi sie zaczyna moj wielki tylek podobac, chyba wyglada lepiej niz wczesniej...:)

buahahahahahaaaaaaaaaaaa
Gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!11
Oby tak dalej

A zauważyłam ze czerwień na paznokciach to kolor matczyny;)
ja w zyciu go nie miałam a teraz ciągle:D

kurcze to ja znów na opak :zawstydzona/y:...przed ciążą i w ciąży wiecznie pazury żelowałam, cuda wymyślałam i co ? i po ciąży zrobiłam 2 razy i wczoraj wieczorem ściągałam, bo jakieś takie badziewne mi się wydają (to chyba oznaka starości :nerd:) i pedicure też ściągnęłam i jestem naturalna jak mój niemowalczek :-)

No i dolaczam do grona lysiejacych. Wlosy zaczely mi garsciami wylazic.

jejku, nawet mi nie mów...ja już nie wiem co mam robić z tymi kudłami...nawet ich nie rozpuszczam, bo wszędzie ich pełno...a co mamy karmiące mogą robić, by zatrzymać ten proces wypadania ? możemy szamać jakieś witaminki ?

Ja przez mijajacy tydzien codziennie malowalam pazurki na rozne kolory.Teraz im zrobie pare dni przerwy,ale bez kolorowego kolorku na pazurach czuje sie...naga:zawstydzona/y::sorry::-D

jejku, nawet mi nie mów...ja już nie wiem co mam robić z tymi kudłami...nawet ich nie rozpuszczam, bo wszędzie ich pełno...a co mamy karmiące mogą robić, by zatrzymać ten proces wypadania ? możemy szamać jakieś witaminki ?
ja kupiłam sobie OENOBIOL, w aptece usłyszałam, że mogę, ale idę jeszcze w pon z dzeciem do lekarza to pokaże ulotkę i zapytam czy na pewno.

reklama
kurcze to ja znów na opak :zawstydzona/y:...przed ciążą i w ciąży wiecznie pazury żelowałam, cuda wymyślałam i co ? i po ciąży zrobiłam 2 razy i wczoraj wieczorem ściągałam, bo jakieś takie badziewne mi się wydają (to chyba oznaka starości :nerd:) i pedicure też ściągnęłam i jestem naturalna jak mój niemowalczek :-)

jejku, nawet mi nie mów...ja już nie wiem co mam robić z tymi kudłami...nawet ich nie rozpuszczam, bo wszędzie ich pełno...a co mamy karmiące mogą robić, by zatrzymać ten proces wypadania ? możemy szamać jakieś witaminki
?

Ja biore Pharmaton dla kobiet ciezarnych i karmiacych. przez 4 miesiace mialam ladne wlosy, a teraz nagle stala sie tragedia. Sypia mi sie z glowy, juz niewiele mi zostalo.

Do góry