reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zadbane Mamusie :)

reklama
A skoro ponownie o wlosach.Myslicie,ze zrobie glupstwo jak przy takiej kondycji "padajacego wlosa",zafunduje sobie blond pasemka?

pewnie tak, ale sama ostatnio podobne głupstwo zrobiłam:-) a teraz muszę do fryzjera bo mi cokolwiek farbowanie nie wyszło, ale poczekam z tydzień przynajmniej żeby sobie włochacze trochę odpoczely

aniez to chyba na tym wątku było... podziwiam za odchudzanie! przede mną dopiero takie 30kg, ale czekam az skończę karmić, na razie spadam koło 2kg/mc a wcale się nie oszczędzam jedzeniowo więc nie narzekam

reklama
pewnie tak, ale sama ostatnio podobne głupstwo zrobiłam:-) a teraz muszę do fryzjera bo mi cokolwiek farbowanie nie wyszło, ale poczekam z tydzień przynajmniej żeby sobie włochacze trochę odpoczely

aniez to chyba na tym wątku było... podziwiam za odchudzanie! przede mną dopiero takie 30kg, ale czekam az skończę karmić, na razie spadam koło 2kg/mc a wcale się nie oszczędzam jedzeniowo więc nie narzekam

Wszystko da się zrobić, jak się chce :))) ale teraz to Ty się ostro nie odchudzaj, bo to niezdrowe i dla włosów i dla paznokci o ogólnie dla kondycji- faktycznie poczekaj na koniec karmienia :))) Mi teraz też waga trochę spada, a jem normalnie... ciągnie mały, ciągnie z mamusi!

Do góry