Forget-me-not
Fanka BB :)
u mnie dzis dobry humor od rana :-) Kolejny kilogram mniej w półtora tygodnia. Zaczynam mieścić się w 40.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnie dzis dobry humor od rana :-) Kolejny kilogram mniej w półtora tygodnia. Zaczynam mieścić się w 40.
Wronka- bo Ty sobie coś w głowę nakładłaś... już nie mam siły do Ciebie babo!
Basia, ja postanowilam, ze zaczne juz na dniach... haha, zaczelam nawet przegladac podrecznik do pilates i mam nadzieje, ze na tym sie nie skonczy. A tak na powaznie, to poczekam do 5 sierpnia (4 miesiace od cc) i bede brzuszki strzelac
Wronka- bo Ty sobie coś w głowę nakładłaś... już nie mam siły do Ciebie babo!
Ja juz na Wronislawe sił nie mam z tym Jej jęczadłem :-)
A skoro ponownie o wlosach.Myslicie,ze zrobie glupstwo jak przy takiej kondycji "padajacego wlosa",zafunduje sobie blond pasemka?
pewnie tak, ale sama ostatnio podobne głupstwo zrobiłam:-) a teraz muszę do fryzjera bo mi cokolwiek farbowanie nie wyszło, ale poczekam z tydzień przynajmniej żeby sobie włochacze trochę odpoczely
aniez to chyba na tym wątku było... podziwiam za odchudzanie! przede mną dopiero takie 30kg, ale czekam az skończę karmić, na razie spadam koło 2kg/mc a wcale się nie oszczędzam jedzeniowo więc nie narzekam