reklama
iza813
mama Szymka i Samuela
wow Iza, idziesz "jak burza" :-)
uparlam sie jak oslica i bede sie wazyc co dwa tygodnie na czczo w aptece,mam nadzieje ze wytrwam i nie strace zapalu
Katik
...jestem mamą...
A ja dopiero kilkanascie dni temu narzekalam, ze mi sie waga zatrzymala w miejscu, a dzis rano sie zwazylam i: 2 kg mniej!!!!!
Czyli do wysciowej juz "tylko" 4. Ufffffffffff.
Dzis nawet mezus zaszedl mnie od tylu sorry2 objal i stwierdzil: tak slicznie juz wygladasz, a w ciazy tyle sie martwilas, ze gruba jestes, ze fet Ci bedzie wisial po porodzie... A tu 4 miesiace po, a Ty laska juz jestes!
...i jak tu go nie kochac
Czyli do wysciowej juz "tylko" 4. Ufffffffffff.
Dzis nawet mezus zaszedl mnie od tylu sorry2 objal i stwierdzil: tak slicznie juz wygladasz, a w ciazy tyle sie martwilas, ze gruba jestes, ze fet Ci bedzie wisial po porodzie... A tu 4 miesiace po, a Ty laska juz jestes!
...i jak tu go nie kochac
biorę HA-PENTATEN ma bardzo pozytywne opinie, ale nie zacznie działać po 5 tabletkach, więc biorę a każde czesanie jest stresemnata - zapytaj w aptece o jakis srodek na wzmocnienie wlosow i bierz, mi tez po ciazy wypadaja ale nie az tak mocno
Nata ja mam dokłądnie to samo. Zażywam teraz vitapil-wzmacnia cebulki,zapobiega wypadaniu itd-podobno zobaczymy. Ściełam już wlosy o ok15cm i szczerze mowiac zadnej roznicy nie widze...a moje wlosy sa doslownie wszedzie!-doprowadza mnie juz to do szalu bo jak dalej tak pojdzie to lysa zostane
moja waga stanela i nie chce sie ruszyc, a nawet przybylo mi pol kilo mam taki apetyt ciagle, czuje ze to bledne kolo, bo najpierw malo jem a dwa dni pozniej nadrabiam... nadal nie pasuje w spodnie sprzed ciazy...ani spodnice...
iza813
mama Szymka i Samuela
moja waga stanela i nie chce sie ruszyc, a nawet przybylo mi pol kilo mam taki apetyt ciagle, czuje ze to bledne kolo, bo najpierw malo jem a dwa dni pozniej nadrabiam... nadal nie pasuje w spodnie sprzed ciazy...ani spodnice...
justa podczas ciazy miednica sie czesto poszerza w ten sposob cialo sie przygotowuje do porodu i tyje sie w biodrach
reklama
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
a ja dzisiaj rozstęp na brzuchu odkryłam:-( teraz się pojawiły jak chudnąć zaczęłam, wrrr
Podziel się: