gosienkag76
Fanka BB :)
Widzę że nie jestem sama bo mnie włosy wypadają w takich ilościach że szok. Małej co chwilę muszę z rączek wyciągać, wyjmować z łóżeczka itd doprowadza mnie już to do szału więc wczoraj skróciłam je o jakieś 15cm zobaczymy czy coś to pomoże. Co do wagi to teoretycznie zostało mi jeszcze 2,5kg na+ ale od jakiś 4tyg nic się nie rusza pomimo iż duuużo mniej jem. W spodnie sprzed ciąży dalej się nie mieszczę- niestety wszystko poszło mi w uda i tyłek. no i brzuszka jeszcze troszke zostało ale jakoś nie mam czasu się tym przejmować.
Mam do Was takie pytanie bo dokładnie 2 tyg temu dostałam okres i z pierwszym dniem zaczęłam zażywać tabletki anty. Ale okres mam do tej pory! Zaczynam się martwić że coś jest nie tak:-( Właśnie szukam nowego gin żeby iść to skontrolować bo jak zdałam sobie sprawę że to już 2tyg to się trochę przestraszyłam... Jak to było u Was z pierwszym okresem po porodzie?
Kingunia ja tabletki zaczęłam brać jak jeszcze nie dostałam okresu po tygodniu brania dostałam miesiączkę i to naprawdę obfitą bardzo się wystraszyłam bo w ulotce było napisane ze mogą byc plamienia albo delikatne krwawienie.Zadzwoniłam do ginki i ona powiedziała ze to normalne.Okres miałam dokładnie tydzień i od tego czasu spokój a biore już drugie opakowanie tabletek.
Myslę że warto zadzwonic do gina i się dowiedzieć bo może rzeczywiscie masz źle dobrane tabletki.