reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zadbane Mamusie :)

Zaczęłam ćwiczyć i zaskoczyło mnie jedno. Biust!!! :szok: Jest on teraz ogromnie ciężki i wielki, przez co ciężko mi się ćwiczy.
Przed urodzeniem bardzo lubiłam biegać i nigdy mi to nie przeszkadzało, a teraz to porażka.

Zaczęłam wykonywać te ćwiczenia Insanity - Kotusia - Chomikuj.pl
To jest jakaś rzeź. Leje się ze mnie jak z wieprza.:-D Właśnie robię odpoczynek, bo nie daję rady fizycznie. Rozgrzewka już jest ciężka a co dopiero wykonać cały zestaw.

I tak się zastanawiam czy one nie są za bardzo intensywne?

reklama
ja tez mam to do cwiczenia brzucha co wronka i fakt ze robi sie na tym o wiele latwiej a efekt ten sam, tylko ze ja tego nie uzywalam zbyt czesto...:baffled:
pochwale sie ze dzis bylam na zakupach z mala i kupilam sobie dwie sukienki w zara, i dodam ze wygladam w jednym slowem - swietnie:-p nie wazne ze mam jeszcze troche do zrzucenia... i malej tez kupilam dwie sukienki po prostu boskie:-)

na weekend porobie foty to wrzuce, dzis bylam w pracy pokazac moja mala i wszystkie baby sie zachwycaly, i oczywiscie ubralam sie w sukienke co mnie niezle wyszczupla i wszystkie sie na mnie gapily i mowily ze dobrze wygladam hihi, oczywiscie pod sukienka mialam ten pas wyszczuplajacy hehe..

ja tez mam to do cwiczenia brzucha co wronka i fakt ze robi sie na tym o wiele latwiej a efekt ten sam, tylko ze ja tego nie uzywalam zbyt czesto...:baffled:
pochwale sie ze dzis bylam na zakupach z mala i kupilam sobie dwie sukienki w zara, i dodam ze wygladam w jednym slowem - swietnie:-p nie wazne ze mam jeszcze troche do zrzucenia... i malej tez kupilam dwie sukienki po prostu boskie:-)
Uwielbiam zarę, więc czekam na fotki!! Na słowo nie wierzymy;p

Dostałam dziś oficjalną zgodę na ćwiczenia:-) Oczywiście gin. przestrzegał, abym się od razu nie katowała:D
Od poniedziałku zaczynam biegać.

hejka
jaktam wogole dziewczyny z forma....mi tam zostalo 2 kilo tylko
nawet nic nie robilam.
teraz chce zaczac biegac albo moze na silownie pojsc jak maz nie bedzie mial nic przeciwko..hihih
a takogolnie to dupsko i cyce w rozstepach no i zwiski...

Mi do wagi startowej jeszcze 5 zostalo. Ale i tak jestem w szoku, ze w niecale 3 miechy zrzucilam ponad 20 kilo, i juz jestem z siebie mega dumna. Zreszta mam wrazenie, ze dupe mam juz mniejsza niz przed ciaza- ubralam ostatnio przedciazowe rybaczki i poszlam na spacer, no i na szybko w sklepie pasek kupowalam bo mi podczas chodzenia z tylka spadaly. Te 5 to chyba w cyckach i brzuchu mi siedzi.

reklama
Mi do wagi startowej jeszcze 5 zostalo. Ale i tak jestem w szoku, ze w niecale 3 miechy zrzucilam ponad 20 kilo, i juz jestem z siebie mega dumna. Zreszta mam wrazenie, ze dupe mam juz mniejsza niz przed ciaza- ubralam ostatnio przedciazowe rybaczki i poszlam na spacer, no i na szybko w sklepie pasek kupowalam bo mi podczas chodzenia z tylka spadaly. Te 5 to chyba w cyckach i brzuchu mi siedzi.
Moje kg to zawsze głównie w cyckach siedziały:D

Do góry