reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zadbane Mamusie :)

kurde wspolczuje wam tych brzuchow, ze skora zostala, ciezka droga przed wami ale uda sie napewno! u mnie brzuch plaski i normalnie wyglada, mi w bioderka poczlo i nawet jak chudne to chyba w biodrach nie... chyba mi sie kosci rozeszly albo jaka cholera.. nie wiem o co kaman... w ulubione spodnie sprzed ciazy to ja nie wiem kiedy wejde... choc zostalo mi jeszcze 5 kilo do zrzucenia, to nie wierze ze jak to zrzuce to w spodnie wejde...cos dziwnego ze mna sie stalo...:eek:

reklama
Justa, to masz taka budowe ciala jak ja...wszystko ladnie poschodzilo tylko tylasek zostal...mozliwe ze Ci sie kosci miednicy rozeszly, u mnie po pierwszej ciazy tez sie rozeszly, mimo tego ze schudlam niemilosiernie to w gacie sie nie miescilam...teraz jest podobnie, niestety...najgorsze ze z tym nic nie zrobisz, no bo jak ???

Wlosy mi zaczely wypadac... A bylo tak pieknie w ciazy! Teraz stale "obieram" sobie plecy!

Wlosy mi zaczely wypadac... A bylo tak pieknie w ciazy! Teraz stale "obieram" sobie plecy!
Katik - fryzjerka mi ostatnio mówiła, że 2-3miesiące po ciąży tak się będzie działo. Trzeba wzmacniać - jeść wątróbkę i płukać wodą z octem. Podobno to pomaga.
Aha, szczęśliwe posiadaczki loków niech się nie zdziwią jak im się włosy nagle wyprostują!! Na szczęście później sprężynki wracają do siebie. Mojej koleżance się wyprostowały i jak mały skończył 1,5rku to ponownie się zaczęły kręcić.

Katik - fryzjerka mi ostatnio mówiła, że 2-3miesiące po ciąży tak się będzie działo. Trzeba wzmacniać - jeść wątróbkę i płukać wodą z octem. Podobno to pomaga.
Aha, szczęśliwe posiadaczki loków niech się nie zdziwią jak im się włosy nagle wyprostują!! Na szczęście później sprężynki wracają do siebie. Mojej koleżance się wyprostowały i jak mały skończył 1,5rku to ponownie się zaczęły kręcić.
mojej teściowej już niestety loki nie wróciły... przed ciążą była blondynką z lokami... po porodzie włosy zaczęły wypadać i odrosły ciemne i proste i już tak zostało... więc nie zawsze to wraca... :eek:

dobra rada jedzcie suplementy diety te same co w ciąży. moja koleżanka tak uniknęła większych kłopotów

reklama
Do góry