kurde wspolczuje wam tych brzuchow, ze skora zostala, ciezka droga przed wami ale uda sie napewno! u mnie brzuch plaski i normalnie wyglada, mi w bioderka poczlo i nawet jak chudne to chyba w biodrach nie... chyba mi sie kosci rozeszly albo jaka cholera.. nie wiem o co kaman... w ulubione spodnie sprzed ciazy to ja nie wiem kiedy wejde... choc zostalo mi jeszcze 5 kilo do zrzucenia, to nie wierze ze jak to zrzuce to w spodnie wejde...cos dziwnego ze mna sie stalo...
reklama
Justa, to masz taka budowe ciala jak ja...wszystko ladnie poschodzilo tylko tylasek zostal...mozliwe ze Ci sie kosci miednicy rozeszly, u mnie po pierwszej ciazy tez sie rozeszly, mimo tego ze schudlam niemilosiernie to w gacie sie nie miescilam...teraz jest podobnie, niestety...najgorsze ze z tym nic nie zrobisz, no bo jak ???
Katik - fryzjerka mi ostatnio mówiła, że 2-3miesiące po ciąży tak się będzie działo. Trzeba wzmacniać - jeść wątróbkę i płukać wodą z octem. Podobno to pomaga.Wlosy mi zaczely wypadac... A bylo tak pieknie w ciazy! Teraz stale "obieram" sobie plecy!
Aha, szczęśliwe posiadaczki loków niech się nie zdziwią jak im się włosy nagle wyprostują!! Na szczęście później sprężynki wracają do siebie. Mojej koleżance się wyprostowały i jak mały skończył 1,5rku to ponownie się zaczęły kręcić.
mojej teściowej już niestety loki nie wróciły... przed ciążą była blondynką z lokami... po porodzie włosy zaczęły wypadać i odrosły ciemne i proste i już tak zostało... więc nie zawsze to wraca...Katik - fryzjerka mi ostatnio mówiła, że 2-3miesiące po ciąży tak się będzie działo. Trzeba wzmacniać - jeść wątróbkę i płukać wodą z octem. Podobno to pomaga.
Aha, szczęśliwe posiadaczki loków niech się nie zdziwią jak im się włosy nagle wyprostują!! Na szczęście później sprężynki wracają do siebie. Mojej koleżance się wyprostowały i jak mały skończył 1,5rku to ponownie się zaczęły kręcić.
dobra rada jedzcie suplementy diety te same co w ciąży. moja koleżanka tak uniknęła większych kłopotów
iza813
mama Szymka i Samuela
Od kilku tygodni jezdzilam po miescie w poszukiwaniu jakiegos ab rocketa a dzis znalazlam to :
http://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productlD=487666
http://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productlD=487666
iza813
mama Szymka i Samuela
Od kilku tygodni jezdzilam po miescie w poszukiwaniu jakiegos ab rocketa a dzis znalazlam to :
Kettler Ab-Former - porównanie cen w sklepach internetowych
iza813
mama Szymka i Samuela
ja właśnie mam cos takiego;-)
i jak,jestes zadowolona ???
reklama
i jak,jestes zadowolona ???
bardzo;-), jak robiłam normalnie brzuszki to mi kręgosłup wysiadał, a dzięki temu robi się o wiele lżej..
Podziel się: