reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zadbane Mamusie :)

w dniu porodu już nie było u mnie śladu po ciąży - jest mnie chyba nawet mniej, bo luz w spodniach sprzed ciąży. Brak rozstępów - więc jest super

reklama
no to ja sie pocchwwale, ze mam 1 kg na minusie w porownaniu z waga przed ciaza:-)
tylko brzuch wymaga naprawy:wściekła/y: rozstepy mi sie zrobily w ost tygodniach ciazy i oczywiscie nadal tam sa, bo niby gdzie maja byc... Celulitu nie namierzylam, ale ta zebra na brzuchu naprawde mnie przeraza. Niedlugo mnie chyba w zoo zamkna:baffled: nie moge na to patrzec. Macie jakies sprawdzona sposoby na pozbycie sie tego swinstwa? albo chociaz zakamuflowanie tego troche?

Baterie zakupione, wlazłam na wagę i pokazuje 65kg. Przed ciążą ważyłam 57,5-58,5 więc niby do zrzucania coś tam jednak mam, ale wizualnie tego nie widać:-)
Najważniejsze, że czuję się dobrze i że Lenka zdrowa.
Biust o dziwo mi się wcale nie powiększył!! Karmię piersią a rozmiar 75G jak był tak jest.
Ciekawa jestem jak to wygląda u innych hojnie obdarzonych..?

Mi 'zostało' jeszcze 3 kilo, ale się pocieszam, że jakąś część z tego waży mój biust Pameli :-D
... W bikini na plaży też dałabym radę, ale ja z tych, co i tak opinię innych ma w nosie- ważne, że mężowi się podobam :)))
A! trochę celulitu namierzyłam na udach, ale nie jest to jakaś powalająca ilość...

Aniez, kupuję Twoją wersję z cyckami :-D:-D:-D...mi zostało 4 kg, ale mam taki sam pogląd jak Ty, więc nie jest źle.....

ja rozstepow nie mam wogole, w ciazy przytalam najbardziej wlasnie w biodrach i w zadne spodnie nie wchodze...tylek mi urosl...i najgorsze sa te balkony po bokach:wściekła/y: znacie to?? jeju jak ja tego nie cierpie:wściekła/y: i jak sie tego pozbyc teraz??
Tez mam taka... mysle ze to z tego pierdzielonego PUPPPu! Tam gdzie mialam te placki czerwone z tymi bablami to do teraz mam taka dziwna ta skore, i w dodatku nadal mnie swedzi. Nie tak bardzo jak w ciazy, ale wieczorami, i po kapieli jest kulminacja, i drapanie!
Tez tak masz???
!
tez tak mam, w tych miejscach gdzie wysypka byla to skora taka dziwna wlasnie.. a ze wszedzie prawie mnie wysypalo to wszedzie ta skora sucha i taka inna... i mam blizny po drapaniu sie, takie ciemne sie zrobily, nie wiem czy to zejdzie, wyglada to dziwnie:baffled: najgorzej na dloniach, bo widac od razu... i po urodzeniu dlugo jeszcze mnie swedzialo to dziadostwo, mialam wlasnie pytac czy ciebie tez... a teraz swedzi mnie jeszcze nieraz ale juz mniej i rzadziej

A ja sie mieszcze w dwie pary spodni sprzed ciazy:tak: I najbardziej mnie martwi wyglad mojego brzucha bo cala skore wokol pepka mam tak pomarszczona jak staruszka:-( Mam nadzieje ze masaze i cwiczenia pomoga a jak to to zrobie sobie lifting brzucha

szkoda mi kasy na coś w czym potem chodzić nie będe bo za duże o rozmiar będzie. bo i w pasie i w biuście mam teraz rozmiar 40.

to masz tak samo jak ja teraz... chociaz w bluzki 38 wchodze, ale w biuscie ciasnawe... no ale dół to 40... a chce wrocic do mojego 38

reklama
Rozstępny zblakną, a skóra się wciągnie, już niedługo będzie można zacząć ćwiczyć i wszytskie będziemy laski jak malowanie :))) Tylko troszkę czasu trzeba, bo jak 9 miesięcy się rozciągało, to w kilka tygodni nie zniknie samo z siebie, bo to nie kamfora :)
Ja się po prostu nie przejmuję i tyle- po Kubie wróciłam do 'formy' i nic mi nie wisiało, to teraz też będzie dobrze! A co ;)))

Do góry