reklama
no to ja sie pocchwwale, ze mam 1 kg na minusie w porownaniu z waga przed ciaza:-)
tylko brzuch wymaga naprawy rozstepy mi sie zrobily w ost tygodniach ciazy i oczywiscie nadal tam sa, bo niby gdzie maja byc... Celulitu nie namierzylam, ale ta zebra na brzuchu naprawde mnie przeraza. Niedlugo mnie chyba w zoo zamkna nie moge na to patrzec. Macie jakies sprawdzona sposoby na pozbycie sie tego swinstwa? albo chociaz zakamuflowanie tego troche?
tylko brzuch wymaga naprawy rozstepy mi sie zrobily w ost tygodniach ciazy i oczywiscie nadal tam sa, bo niby gdzie maja byc... Celulitu nie namierzylam, ale ta zebra na brzuchu naprawde mnie przeraza. Niedlugo mnie chyba w zoo zamkna nie moge na to patrzec. Macie jakies sprawdzona sposoby na pozbycie sie tego swinstwa? albo chociaz zakamuflowanie tego troche?
Baterie zakupione, wlazłam na wagę i pokazuje 65kg. Przed ciążą ważyłam 57,5-58,5 więc niby do zrzucania coś tam jednak mam, ale wizualnie tego nie widać:-)
Najważniejsze, że czuję się dobrze i że Lenka zdrowa.
Biust o dziwo mi się wcale nie powiększył!! Karmię piersią a rozmiar 75G jak był tak jest.
Ciekawa jestem jak to wygląda u innych hojnie obdarzonych..?
Najważniejsze, że czuję się dobrze i że Lenka zdrowa.
Biust o dziwo mi się wcale nie powiększył!! Karmię piersią a rozmiar 75G jak był tak jest.
Ciekawa jestem jak to wygląda u innych hojnie obdarzonych..?
Mi 'zostało' jeszcze 3 kilo, ale się pocieszam, że jakąś część z tego waży mój biust Pameli
... W bikini na plaży też dałabym radę, ale ja z tych, co i tak opinię innych ma w nosie- ważne, że mężowi się podobam ))
A! trochę celulitu namierzyłam na udach, ale nie jest to jakaś powalająca ilość...
Aniez, kupuję Twoją wersję z cyckami ...mi zostało 4 kg, ale mam taki sam pogląd jak Ty, więc nie jest źle.....
ja rozstepow nie mam wogole, w ciazy przytalam najbardziej wlasnie w biodrach i w zadne spodnie nie wchodze...tylek mi urosl...i najgorsze sa te balkony po bokach znacie to?? jeju jak ja tego nie cierpie i jak sie tego pozbyc teraz??
tez tak mam, w tych miejscach gdzie wysypka byla to skora taka dziwna wlasnie.. a ze wszedzie prawie mnie wysypalo to wszedzie ta skora sucha i taka inna... i mam blizny po drapaniu sie, takie ciemne sie zrobily, nie wiem czy to zejdzie, wyglada to dziwnie najgorzej na dloniach, bo widac od razu... i po urodzeniu dlugo jeszcze mnie swedzialo to dziadostwo, mialam wlasnie pytac czy ciebie tez... a teraz swedzi mnie jeszcze nieraz ale juz mniej i rzadziejTez mam taka... mysle ze to z tego pierdzielonego PUPPPu! Tam gdzie mialam te placki czerwone z tymi bablami to do teraz mam taka dziwna ta skore, i w dodatku nadal mnie swedzi. Nie tak bardzo jak w ciazy, ale wieczorami, i po kapieli jest kulminacja, i drapanie!
Tez tak masz???
!
iza813
mama Szymka i Samuela
A ja sie mieszcze w dwie pary spodni sprzed ciazy I najbardziej mnie martwi wyglad mojego brzucha bo cala skore wokol pepka mam tak pomarszczona jak staruszka:-( Mam nadzieje ze masaze i cwiczenia pomoga a jak to to zrobie sobie lifting brzucha
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
NIe zagladam tu wiecej, bo mnie w depresje wpedzacie :/
szkoda mi kasy na coś w czym potem chodzić nie będe bo za duże o rozmiar będzie. bo i w pasie i w biuście mam teraz rozmiar 40.
to masz tak samo jak ja teraz... chociaz w bluzki 38 wchodze, ale w biuscie ciasnawe... no ale dół to 40... a chce wrocic do mojego 38
NIe zagladam tu wiecej, bo mnie w depresje wpedzacie :/
jak czytam o tych z brakiem rozstępów i figurą modelki to też popadam w deprechę
zielona nie załamauj się... żadna chyba nie ma tylu rozstępów co ja... więc głowa do góry
reklama
aniez
Fanka BB :)
Rozstępny zblakną, a skóra się wciągnie, już niedługo będzie można zacząć ćwiczyć i wszytskie będziemy laski jak malowanie )) Tylko troszkę czasu trzeba, bo jak 9 miesięcy się rozciągało, to w kilka tygodni nie zniknie samo z siebie, bo to nie kamfora
Ja się po prostu nie przejmuję i tyle- po Kubie wróciłam do 'formy' i nic mi nie wisiało, to teraz też będzie dobrze! A co ))
Ja się po prostu nie przejmuję i tyle- po Kubie wróciłam do 'formy' i nic mi nie wisiało, to teraz też będzie dobrze! A co ))
Podziel się: