reklama
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
mi tez brakuje 10 do wagi sprzed ciazy... kurcze jak duuuzodzisiaj przyszedł mój pas poporodowy Pani Teresy... mam nadzieję, że się sprawdzi... przyszła też bateria do wagi... schudłam już 16kg!! jeszcze 10 i będzie waga sprzed ciąży!!
mi tez brakuje 10 do wagi sprzed ciazy... kurcze jak duuuzo
kwiatuszek ja bym chciała zeby mi 10 tylko brakowało
ja jeszcze musze 8 kilo schudnac do wagi sprzed ciazy... jakos zatrzymalo mi sie i nie chudne narazie, nienawidze diet i tego calego szajsu, nie wiem jak te kilogramy zrzuce, ale jakos powoli powoli pojdzie...
mam dziwna skore po ciazy, taka sucha i wogole jakas inna.. wy tez??
kochana głowa do góry...!! damy radę...!! razem nam się uda... ja przytyłam 27 więc też dużo za dużo...!!
ja jeszcze musze 8 kilo schudnac do wagi sprzed ciazy... jakos zatrzymalo mi sie i nie chudne narazie, nienawidze diet i tego calego szajsu, nie wiem jak te kilogramy zrzuce, ale jakos powoli powoli pojdzie...
ja prawie wszędzie mam rozstępy, więc dwa razy dziennie się smaruję, więc nie mam suchej... ale chyba wolałabym mieć suchą skórę niż te rozstępy
dziewczyny siedze już od 11 w tym pasie i czuje się świetnie... przede wszystkim stymuluje również nerw kulszowy, więc ciutkę łatwiej mi się chodzi... a do tego jaki ja mam płąski brzuch w tym sąsiadka mnie dzisiaj zobaczyła i powiedziała, że świetnie dzisiaj wyglądam humor powraca :-)
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
Ty Wronka masz chyba wage popsutakwiatuszek ja bym chciała zeby mi 10 tylko brakowało
13x13 ma racje
zawsze podajesz te kosmiczne cyfry kg
a jakos na zadnym zdjeciu na tyle co podajesz nie wygladasz...
reklama
wiesz co , to jest dziwne, ale spotkalam wczoraj przedszkolanke Weroniki i z nia rozmawiałam, no i powiedzialam ,że przytylam 35, a ona ze po mnie nie widac. No w szoku jestem, w sumie nawet fajnie. Niestety wagi popsutej nie mam, bo u gina musialaby tez byc popsuta...No i po ciuchach widacTy Wronka masz chyba wage popsuta
13x13 ma racje
zawsze podajesz te kosmiczne cyfry kg
a jakos na zadnym zdjeciu na tyle co podajesz nie wygladasz...
Podziel się: