reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zadbane Mamusie :)

dzisiaj przyszedł mój pas poporodowy Pani Teresy... mam nadzieję, że się sprawdzi... przyszła też bateria do wagi... schudłam już 16kg!! jeszcze 10 i będzie waga sprzed ciąży!!

reklama
kwiatuszku, to jest już tylko 10 !! :-D głowa do góry, szybko pójdzie :-)

wronka, a ile Ty przytyłaś w ciąży ??

ja jeszcze musze 8 kilo schudnac do wagi sprzed ciazy... jakos zatrzymalo mi sie i nie chudne narazie, nienawidze diet i tego calego szajsu, nie wiem jak te kilogramy zrzuce, ale jakos powoli powoli pojdzie...
mam dziwna skore po ciazy, taka sucha i wogole jakas inna.. wy tez??

ja jeszcze musze 8 kilo schudnac do wagi sprzed ciazy... jakos zatrzymalo mi sie i nie chudne narazie, nienawidze diet i tego calego szajsu, nie wiem jak te kilogramy zrzuce, ale jakos powoli powoli pojdzie...
mam dziwna skore po ciazy, taka sucha i wogole jakas inna.. wy tez??

ja prawie wszędzie mam rozstępy, więc dwa razy dziennie się smaruję, więc nie mam suchej... :eek: ale chyba wolałabym mieć suchą skórę niż te rozstępy

dziewczyny siedze już od 11 w tym pasie i czuje się świetnie... przede wszystkim stymuluje również nerw kulszowy, więc ciutkę łatwiej mi się chodzi... a do tego jaki ja mam płąski brzuch w tym :-D sąsiadka mnie dzisiaj zobaczyła i powiedziała, że świetnie dzisiaj wyglądam :-D humor powraca :-)

reklama
Ty Wronka masz chyba wage popsuta
13x13 ma racje
zawsze podajesz te kosmiczne cyfry kg
a jakos na zadnym zdjeciu na tyle co podajesz nie wygladasz...:tak:
wiesz co , to jest dziwne, ale spotkalam wczoraj przedszkolanke Weroniki i z nia rozmawiałam, no i powiedzialam ,że przytylam 35, a ona ze po mnie nie widac. No w szoku jestem, w sumie nawet fajnie. Niestety wagi popsutej nie mam, bo u gina musialaby tez byc popsuta...No i po ciuchach widac:(

Do góry