reklama
Katik
...jestem mamą...
Tez mam taka... mysle ze to z tego pierdzielonego PUPPPu! Tam gdzie mialam te placki czerwone z tymi bablami to do teraz mam taka dziwna ta skore, i w dodatku nadal mnie swedzi. Nie tak bardzo jak w ciazy, ale wieczorami, i po kapieli jest kulminacja, i drapanie!mam dziwna skore po ciazy, taka sucha i wogole jakas inna.. wy tez??
Tez tak masz???
Aga popieram co dziewczyny pisza - wygladasz slicznie!wiesz co , to jest dziwne, ale spotkalam wczoraj przedszkolanke Weroniki i z nia rozmawiałam, no i powiedzialam ,że przytylam 35, a ona ze po mnie nie widac. No w szoku jestem, w sumie nawet fajnie. Niestety wagi popsutej nie mam, bo u gina musialaby tez byc popsuta...No i po ciuchach widac
A waga - jak sama pisalas - dalas rade po corci, to i teraz dasz rade. Pewnie troche to potrwa, bo zrzucic tak prosto nie jest, ale trzymam kciuki, bedzie dobrze!
Ja tez mam 9 kg do wagi z poczatku ciazy, a w sumie chcialabym jeszcze z 5 dodatkowo... Tylko to juz takie proste nie bedzie!
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
mi zostalo 8 kg...w sumie bioderka do wyslzifowania bo gora juz sie wstapiła
ale skora jest u mnie wlasnie delikatna ale sflaczała taka..fle
ale skora jest u mnie wlasnie delikatna ale sflaczała taka..fle
Witam w piękny, słoneczny dzień;-)
Jedziemy zaraz z Lenką na pierwszy spacer i przy okazji kupimy baterię do wagi to Wam później napiszę, ile na plusie u mnie.
Póki co zero rozstępów, brzuch jak po solarium, taki opalony:-)
Poza tym, że skóra miękka to zadowolona na maxa jestem, bo bez kompleksów i dzisiaj mogłabym na plaży w bikini paradować.
Myślałam, że gorzej z tym będzie.
Jedziemy zaraz z Lenką na pierwszy spacer i przy okazji kupimy baterię do wagi to Wam później napiszę, ile na plusie u mnie.
Poza tym, że skóra miękka to zadowolona na maxa jestem, bo bez kompleksów i dzisiaj mogłabym na plaży w bikini paradować.
iza813
mama Szymka i Samuela
A mi zostalo jakies 12 kg do zrzucenia.Powoli zaczynam robic brzuszki,a moj partner codziennie masuje mi brzuch oliwka dla dzieci aby skora szybciej sie zregenerowala:-) mam nadzieje ze przyniesie to pozadane przeze mnie rezultaty
Witam w piękny, słoneczny dzień;-)
czytam z zazdroscia... ja jestem cala w rozstepach :-(
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
U mnie do wagi sprzed ciąży zostało 9,5 kg ale zrzucić to chciałabym tylko 4,5-5 kg. Za to brzuch wygląda tragicznie. Cały w rozstępach i sflaczały że aż skóra wisi...wygląda to fatalnie. W nic się nie mieszcze. Ciągle chodze w dzinsach ciążowych. Nie mam pojecia w co się ubiore na chrzciny...
aniez
Fanka BB :)
Agnieszka jak to w co się ubierzesz w nowe ciuszki )) jest okazja do zakupu
Mi 'zostało' jeszcze 3 kilo, ale się pocieszam, że jakąś część z tego waży mój biust Pameli
Brzuch wygląda lepiej niż po Kubie (obecnie), ale i tak twardo wmasowuję w niego Mustellę. W bikini na plaży też dałabym radę, ale ja z tych, co i tak opinię innych ma w nosie- ważne, że mężowi się podobam ))
A! trochę celulitu namierzyłam na udach, ale nie jest to jakaś powalająca ilość- pilingi robię może pomoże
Mi 'zostało' jeszcze 3 kilo, ale się pocieszam, że jakąś część z tego waży mój biust Pameli
Brzuch wygląda lepiej niż po Kubie (obecnie), ale i tak twardo wmasowuję w niego Mustellę. W bikini na plaży też dałabym radę, ale ja z tych, co i tak opinię innych ma w nosie- ważne, że mężowi się podobam ))
A! trochę celulitu namierzyłam na udach, ale nie jest to jakaś powalająca ilość- pilingi robię może pomoże
iza813
mama Szymka i Samuela
U mnie do wagi sprzed ciąży zostało 9,5 kg ale zrzucić to chciałabym tylko 4,5-5 kg. Za to brzuch wygląda tragicznie. Cały w rozstępach i sflaczały że aż skóra wisi...wygląda to fatalnie. W nic się nie mieszcze. Ciągle chodze w dzinsach ciążowych. Nie mam pojecia w co się ubiore na chrzciny...
Agnieszka u mnie jest podobnie dlatego rozpoczelam te masaze
reklama
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
szkoda mi kasy na coś w czym potem chodzić nie będe bo za duże o rozmiar będzie. bo i w pasie i w biuście mam teraz rozmiar 40.Agnieszka jak to w co się ubierzesz w nowe ciuszki )) jest okazja do zakupu
Podziel się: