reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zadbane Mamusie :)

Jestem tu pierwszy raz
trzeba poczytać co tu się dzieje;-)

PS.
OOOO kłamałam -byłam tutaj niedawno:)

Ostatnia edycja:
reklama
mam dziwna skore po ciazy, taka sucha i wogole jakas inna.. wy tez??
Tez mam taka... mysle ze to z tego pierdzielonego PUPPPu! Tam gdzie mialam te placki czerwone z tymi bablami to do teraz mam taka dziwna ta skore, i w dodatku nadal mnie swedzi. Nie tak bardzo jak w ciazy, ale wieczorami, i po kapieli jest kulminacja, i drapanie!
Tez tak masz???

wiesz co , to jest dziwne, ale spotkalam wczoraj przedszkolanke Weroniki i z nia rozmawiałam, no i powiedzialam ,że przytylam 35, a ona ze po mnie nie widac. No w szoku jestem, w sumie nawet fajnie. Niestety wagi popsutej nie mam, bo u gina musialaby tez byc popsuta...No i po ciuchach widac:(
Aga popieram co dziewczyny pisza - wygladasz slicznie!
A waga - jak sama pisalas - dalas rade po corci, to i teraz dasz rade. Pewnie troche to potrwa, bo zrzucic tak prosto nie jest, ale trzymam kciuki, bedzie dobrze!

Ja tez mam 9 kg do wagi z poczatku ciazy, a w sumie chcialabym jeszcze z 5 dodatkowo... Tylko to juz takie proste nie bedzie!

mi zostalo 8 kg...w sumie bioderka do wyslzifowania bo gora juz sie wstapiła :)
ale skora jest u mnie wlasnie delikatna ale sflaczała taka..fle

Witam w piękny, słoneczny dzień;-)
Jedziemy zaraz z Lenką na pierwszy spacer i przy okazji kupimy baterię do wagi to Wam później napiszę, ile na plusie u mnie.
Póki co zero rozstępów, brzuch jak po solarium, taki opalony:-)
Poza tym, że skóra miękka to zadowolona na maxa jestem, bo bez kompleksów i dzisiaj mogłabym na plaży w bikini paradować.
Myślałam, że gorzej z tym będzie.

A mi zostalo jakies 12 kg do zrzucenia.Powoli zaczynam robic brzuszki,a moj partner codziennie masuje mi brzuch oliwka dla dzieci aby skora szybciej sie zregenerowala:-) mam nadzieje ze przyniesie to pozadane przeze mnie rezultaty:tak:

Witam w piękny, słoneczny dzień;-)
Jedziemy zaraz z Lenką na pierwszy spacer i przy okazji kupimy baterię do wagi to Wam później napiszę, ile na plusie u mnie.
Póki co zero rozstępów, brzuch jak po solarium, taki opalony:-)
Poza tym, że skóra miękka to zadowolona na maxa jestem, bo bez kompleksów i dzisiaj mogłabym na plaży w bikini paradować.
Myślałam, że gorzej z tym będzie.

czytam z zazdroscia... ja jestem cala w rozstepach :-(

U mnie do wagi sprzed ciąży zostało 9,5 kg ale zrzucić to chciałabym tylko 4,5-5 kg. Za to brzuch wygląda tragicznie. Cały w rozstępach i sflaczały że aż skóra wisi...wygląda to fatalnie. W nic się nie mieszcze. Ciągle chodze w dzinsach ciążowych. Nie mam pojecia w co się ubiore na chrzciny...

Agnieszka jak to w co się ubierzesz ;) w nowe ciuszki ;))) jest okazja do zakupu :)

Mi 'zostało' jeszcze 3 kilo, ale się pocieszam, że jakąś część z tego waży mój biust Pameli :-D
Brzuch wygląda lepiej niż po Kubie (obecnie), ale i tak twardo wmasowuję w niego Mustellę. W bikini na plaży też dałabym radę, ale ja z tych, co i tak opinię innych ma w nosie- ważne, że mężowi się podobam :)))
A! trochę celulitu namierzyłam na udach, ale nie jest to jakaś powalająca ilość- pilingi robię może pomoże :-D

U mnie do wagi sprzed ciąży zostało 9,5 kg ale zrzucić to chciałabym tylko 4,5-5 kg. Za to brzuch wygląda tragicznie. Cały w rozstępach i sflaczały że aż skóra wisi...wygląda to fatalnie. W nic się nie mieszcze. Ciągle chodze w dzinsach ciążowych. Nie mam pojecia w co się ubiore na chrzciny...

Agnieszka u mnie jest podobnie dlatego rozpoczelam te masaze

reklama
Agnieszka jak to w co się ubierzesz ;) w nowe ciuszki ;))) jest okazja do zakupu :)

Mi 'zostało' jeszcze 3 kilo, ale się pocieszam, że jakąś część z tego waży mój biust Pameli :-D
Brzuch wygląda lepiej niż po Kubie (obecnie), ale i tak twardo wmasowuję w niego Mustellę. W bikini na plaży też dałabym radę, ale ja z tych, co i tak opinię innych ma w nosie- ważne, że mężowi się podobam :)))
A! trochę celulitu namierzyłam na udach, ale nie jest to jakaś powalająca ilość- pilingi robię może pomoże :-D
szkoda mi kasy na coś w czym potem chodzić nie będe bo za duże o rozmiar będzie. bo i w pasie i w biuście mam teraz rozmiar 40.

Do góry