studjujacamama
Fanka BB :)
A ja nie idę na pediciure, bo nie mam kiedy. Cóż, będą musieli żyć z tym lekarze, że pazurki mam niepomalowane
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja tak: w skarpetach mnie cieli, choc akuratt o stopy zadbalam kilka dni wczesniej.
gorzej z wygoleniem- byl kilkudniowy "meszek". mimo cc zupelnie nic nie dogalali , a ciecie mam pare mm nad linia wlosow.
.....najbardziej przeraza mnie widok brzucha w lustrze.... macica sie stale kurczy, jeszcze jest duza....pozatym ta naciagnieta skora... ja pierdykam....
no i te krosty z puppp wszedzie....
wrak ciala normalnie.
Katik
Przed cc byłam już wygolona, ale ja zawsze golę dolne partie;-)
Nie wyobrażam sobie żeby mnie jakaś położna goliła!!
Moja poprawiała ten mały fragmencik do cięcia i to w trakcie jak parłam hihi Ale też sobie nie wyobrażam żeby to ktoś robił chociaż koleżanka mówiła ze robią to szybko dokładnie i bezboleśnie :-)
Dziewczyny te które sa już po porodzie?
używała któras z Was pasa poporodowego?
cały czas się zastanawiam czy go kupić