reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zadbane Mamusie :)

Elvie, a o jakie konkretnie zele chodzi? Sluchaj, bo ja uzywam szczoty do masazu, o taka wlasnie: Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://3.bp.blogspot.com/_4_rEBVm3I-k/TTNOJx9D9jI/AAAAAAAABFk/Xr6QJluB1xE/s1600/DSC02432.JPG

No i skora jest fajna po tym, taka delikatna. Natomiast ten okolopepkowy problem polega na tym, ze jak sie zegne, albo wciagne pozostalosci brzucha, to skora w okolicy pepka marszczy sie - stad wniosek, ze jest jej nadmiar i zwyczajnie nie nadazyla sie kurczyc.

Z myjki chetnie skorzystam :-).

reklama
Ta moja myjka to z włókna palmowego jest, rzuć mi swój adres na PW to Ci wyślę;-)

Twoja myjka to bardziej taka antycellulitowa, ale tez się nadaje:tak:
Żel męski z Oriflame mam ze starych zapasów, teraz opakowania zmieniają i póki co wprowadzili tylko taki:
18426 Ujędrniający żel na brzuch Perfect Body - Oriflame cosmetics
wersji męskiej jeszcze nie ma, pewnie niebawem dojdzie, bo dodają do serii nowe produkty regularnie.

nijak ;-)
nie miala juz wolnych miejsc na sobote, a ze u mnie inny dzien w gre nie wchodzi, bo dzieckiem nikt inny procz Ł zajac sie nie moze, wiec musze sie ustawic tak, by on byl w domu... no bo o ile do fryzjera czy na pazurki jeszcze moge mloda zabrac ze soba, to do kosmetyczki mam ochote sie wyrwac calkiem sama, i totalnie zrelaksowac nie interesujac tym, czy Polka wchodzi na krzeslo , czy pod krzeslo ;-)

No ja nie wiem... Horodyńska to wielki 'spec' a Malinowska 'spec nad specami'... tylko nikt jeszcze nie odkrył w jakiej dziedzinie :-D jak tak możecie... dziewczynki :-D :-D :-D

reklama
Do góry