reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zadbane Mamusie :)

nata henne robi sie przed przedluzeniem rzes, dzieki temu Twoje mocno czarne tak samo jak doklejane rzesy i sprawi to ze Twoje rzesy nie beda sie odrozniac od doczepionych:)

reklama
Nata daj znać, jak po
Ja się nad tym zastanawiam już chyba ze 3 miesiące, ale właśnie nie zdecydowałam się głównie z powodu o którym pisała Elvie, że już później nie zaakcepytuje się bez.:eek:

Nata- nie wiem, czy moja rekomendacja będzie przekonywująca ;-) bo to w sumie mocno indywidualna sprawa, ale ja używam AA, konkretnie tej serii Kosmetyki AA: AA Kuracja Przeciwzmarszczkowa 30+
Mężowi kupiłam taką serię (po wizycie u katik, jak na półce jej męża zobaczyłam krem, to się zaparłam i stary przyjął do wiadomości, że ma się smarować) AA Men: Orzeźwiający żel do golenia i tez twierdzi, że jest zdowolony.

Polecam intensywnie nawilżający Aqua-Rythm Oriflame.
Aktualnie w super ofercie - promocja z 79zł na 36,90zł a z kartą klubu Oriflame za 28,38zł.
18662 Intensywnie nawilżajacy krem na dzień Aqua-Rhythm - Oriflame
Mogę Ci też jutro wysłać próbki kremów nawilżających jak chcesz tylko podaj adres na priv-ie;-)

Elvie byłoby super - masz mój adres - ale wyślę go jeszcze raz.

Ja ostatnio miałam kilka próbek z clareny - rewelacyjne kremy tylko cena - ahhh

I jeszcze koleżanka Wronislawa mi poleciła kapsułki Belissy (Belissa Sun) i super są, skóra ładnie wygląda, ma ładny koloryt, a biorąc pod uwagę zawartość witaminy E, C i beta karotenu na pewno 'pielęgnuje' od środka, dodaktowo chroniąc przed pro,mieniowaniem UV (poprzez to, że skóra sie przyciemnia). Wroniu- dzięki :-D

reklama
I jeszcze koleżanka Wronislawa mi poleciła kapsułki Belissy (Belissa Sun) i super są, skóra ładnie wygląda, ma ładny koloryt, a biorąc pod uwagę zawartość witaminy E, C i beta karotenu na pewno 'pielęgnuje' od środka, dodaktowo chroniąc przed pro,mieniowaniem UV (poprzez to, że skóra sie przyciemnia). Wroniu- dzięki :-D

SieM polecam:-)

Do góry