reklama
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
Nata daj znać, jak po
Ja się nad tym zastanawiam już chyba ze 3 miesiące, ale właśnie nie zdecydowałam się głównie z powodu o którym pisała Elvie, że już później nie zaakcepytuje się bez.
Ja się nad tym zastanawiam już chyba ze 3 miesiące, ale właśnie nie zdecydowałam się głównie z powodu o którym pisała Elvie, że już później nie zaakcepytuje się bez.
aniez
Fanka BB :)
Nata- nie wiem, czy moja rekomendacja będzie przekonywująca ;-) bo to w sumie mocno indywidualna sprawa, ale ja używam AA, konkretnie tej serii Kosmetyki AA: AA Kuracja Przeciwzmarszczkowa 30+
Mężowi kupiłam taką serię (po wizycie u katik, jak na półce jej męża zobaczyłam krem, to się zaparłam i stary przyjął do wiadomości, że ma się smarować) AA Men: Orzeźwiający żel do golenia i tez twierdzi, że jest zdowolony.
Mężowi kupiłam taką serię (po wizycie u katik, jak na półce jej męża zobaczyłam krem, to się zaparłam i stary przyjął do wiadomości, że ma się smarować) AA Men: Orzeźwiający żel do golenia i tez twierdzi, że jest zdowolony.
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
ja również polecam AA
wprowadzili teraz fajną linie "eco"
https://sklep.kosmetykiaa.pl/aa_eco.htm
wlasnie sprawdzilam ze w DOZie sa te kremy az 5 zl tansze
• aa eco • Apteka internetowa doz.pl
wprowadzili teraz fajną linie "eco"
https://sklep.kosmetykiaa.pl/aa_eco.htm
wlasnie sprawdzilam ze w DOZie sa te kremy az 5 zl tansze
• aa eco • Apteka internetowa doz.pl
Ostatnia edycja:
szukam dobrego kremu do twarzy na dzień - kremu nawilżającego 30+
Polecam intensywnie nawilżający Aqua-Rythm Oriflame.
Aktualnie w super ofercie - promocja z 79zł na 36,90zł a z kartą klubu Oriflame za 28,38zł.
18662 Intensywnie nawilżajacy krem na dzień Aqua-Rhythm - Oriflame
Mogę Ci też jutro wysłać próbki kremów nawilżających jak chcesz tylko podaj adres na priv-ie;-)
Polecam intensywnie nawilżający Aqua-Rythm Oriflame.
Aktualnie w super ofercie - promocja z 79zł na 36,90zł a z kartą klubu Oriflame za 28,38zł.
18662 Intensywnie nawilżajacy krem na dzień Aqua-Rhythm - Oriflame
Mogę Ci też jutro wysłać próbki kremów nawilżających jak chcesz tylko podaj adres na priv-ie;-)
Elvie byłoby super - masz mój adres - ale wyślę go jeszcze raz.
Ja ostatnio miałam kilka próbek z clareny - rewelacyjne kremy tylko cena - ahhh
aniez
Fanka BB :)
I jeszcze koleżanka Wronislawa mi poleciła kapsułki Belissy (Belissa Sun) i super są, skóra ładnie wygląda, ma ładny koloryt, a biorąc pod uwagę zawartość witaminy E, C i beta karotenu na pewno 'pielęgnuje' od środka, dodaktowo chroniąc przed pro,mieniowaniem UV (poprzez to, że skóra sie przyciemnia). Wroniu- dzięki
reklama
I jeszcze koleżanka Wronislawa mi poleciła kapsułki Belissy (Belissa Sun) i super są, skóra ładnie wygląda, ma ładny koloryt, a biorąc pod uwagę zawartość witaminy E, C i beta karotenu na pewno 'pielęgnuje' od środka, dodaktowo chroniąc przed pro,mieniowaniem UV (poprzez to, że skóra sie przyciemnia). Wroniu- dzięki
SieM polecam:-)
Podziel się: