reklama
Jak na mój gust to 3!
Pierwsza zniekształca sylwetkę, a druga taka bardziej biurowa niż balowa.
Dziewczyny, jakby którejś z Was jakaś taka bardzo balowa ładna kiecka w oko wpadła to poproszę o namiary.
5 marca mam bal Oriflame i kupiłam już 2 kiecki, ale w żadnej z nich nie pójdę.
Zależy mi na tym, by sukienka nie powiększała biustu, nie byłą czarna i abym stanik pod nią klasyczny mogła założyć.
Pierwsza zniekształca sylwetkę, a druga taka bardziej biurowa niż balowa.
Dziewczyny, jakby którejś z Was jakaś taka bardzo balowa ładna kiecka w oko wpadła to poproszę o namiary.
Zależy mi na tym, by sukienka nie powiększała biustu, nie byłą czarna i abym stanik pod nią klasyczny mogła założyć.
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
Esalamandra
jak dla mnie równiez wygrywa 3 a biżuteria do niej idealna to szalenie modne w tym sezonie perły
jak dla mnie równiez wygrywa 3 a biżuteria do niej idealna to szalenie modne w tym sezonie perły
Katik
...jestem mamą...
to samo chcialam napisac, o perlach... zdecydowanie perly.Esalamandra
i zupelnie, zupelnie nic wiecej.
filonka
Fanka BB :)
ty na bal a ja bede swietowac moje urodziny, od niepamietnych czasów nie w pościeJak na mój gust to 3!
Po wielu dniach spędzonych na necie wreszcie wynalazłam taką kieckę, która spełnia wszytskie moje warunki i szalenie mi się podoba.
Oto ona:
SUPER SEXY CZERWONA SUKIENKA BEBE Z USA r.S (1435311852) - Aukcje internetowe Allegro
Napisałam do laski zapytanie o rozmiar większy niż S i o dokładne wymiary, bo nie podała.
Teraz co chwilę pocztę sprawdzam, czy odpisała
Oto ona:
SUPER SEXY CZERWONA SUKIENKA BEBE Z USA r.S (1435311852) - Aukcje internetowe Allegro
Napisałam do laski zapytanie o rozmiar większy niż S i o dokładne wymiary, bo nie podała.
Teraz co chwilę pocztę sprawdzam, czy odpisała
salamandra chyba juz na tym balu... takze juz nic nie doradzam, ale ta czarna na koncu jesli jest z h&m - a wyglada na nia - bo ja tez taka mam, to porazka na calego, nie nadaje sie na bal charytatywny tylko na dicho, mam nadzieje ze to nie ta sama...hihi
elvie - hmmm nic ci nie moge doradzic na temat tej sukienki bo widac ze mamy inne gusty hihi
elvie - hmmm nic ci nie moge doradzic na temat tej sukienki bo widac ze mamy inne gusty hihi
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
całkiem niezła...ale nie w moim guście i wdłg mnie nie warta tej ceny....
reklama
ja bym wyskoczyla w ktorejs z tych: (sa zupelnie w moim stylu, ale ja wariat jestem od razu zaznaczam)
LANVIN for H&M sukienka 38 M HiT! Anna Mucha (1426960933) - Aukcje internetowe Allegro
LANVIN FOR H&M NOWA SUKIENKA 38 HIT Studniówka (1426207381) - Aukcje internetowe Allegro
LANVIN for H&M sukienka 38 M HiT! Anna Mucha (1426960933) - Aukcje internetowe Allegro
LANVIN FOR H&M NOWA SUKIENKA 38 HIT Studniówka (1426207381) - Aukcje internetowe Allegro
Podziel się: