reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zadbane Mamusie :)

3 to mój faworyt. Tylko szkoda, że siostra nie przymierzyła jej.
1 na pewno nie na taką okazję, a 2 tak jak dziewczyny pisały taka biurowa.

reklama
Jak na mój gust to 3!

Pierwsza zniekształca sylwetkę, a druga taka bardziej biurowa niż balowa.

Dziewczyny, jakby którejś z Was jakaś taka bardzo balowa ładna kiecka w oko wpadła to poproszę o namiary.
5 marca mam bal Oriflame i kupiłam już 2 kiecki, ale w żadnej z nich nie pójdę.
Zależy mi na tym, by sukienka nie powiększała biustu, nie byłą czarna i abym stanik pod nią klasyczny mogła założyć.

Jak na mój gust to 3!

5 marca mam bal Oriflame i kupiłam już 2 kiecki, ale w żadnej z nich nie pójdę.
Zależy mi na tym, by sukienka nie powiększała biustu, nie byłą czarna i abym stanik pod nią klasyczny mogła założyć.
ty na bal a ja bede swietowac moje urodziny, od niepamietnych czasów nie w poście :)

salamandra chyba juz na tym balu... takze juz nic nie doradzam, ale ta czarna na koncu jesli jest z h&m - a wyglada na nia - bo ja tez taka mam, to porazka na calego, nie nadaje sie na bal charytatywny tylko na dicho, mam nadzieje ze to nie ta sama...hihi

elvie - hmmm nic ci nie moge doradzic na temat tej sukienki bo widac ze mamy inne gusty hihi

reklama
Do góry