reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zadbane Mamusie :)

3 to mój faworyt. Tylko szkoda, że siostra nie przymierzyła jej.
1 na pewno nie na taką okazję, a 2 tak jak dziewczyny pisały taka biurowa.

reklama
Jak na mój gust to 3!

Pierwsza zniekształca sylwetkę, a druga taka bardziej biurowa niż balowa.

Dziewczyny, jakby którejś z Was jakaś taka bardzo balowa ładna kiecka w oko wpadła to poproszę o namiary.
5 marca mam bal Oriflame i kupiłam już 2 kiecki, ale w żadnej z nich nie pójdę.
Zależy mi na tym, by sukienka nie powiększała biustu, nie byłą czarna i abym stanik pod nią klasyczny mogła założyć.

Jak na mój gust to 3!

5 marca mam bal Oriflame i kupiłam już 2 kiecki, ale w żadnej z nich nie pójdę.
Zależy mi na tym, by sukienka nie powiększała biustu, nie byłą czarna i abym stanik pod nią klasyczny mogła założyć.
ty na bal a ja bede swietowac moje urodziny, od niepamietnych czasów nie w poście :)

salamandra chyba juz na tym balu... takze juz nic nie doradzam, ale ta czarna na koncu jesli jest z h&m - a wyglada na nia - bo ja tez taka mam, to porazka na calego, nie nadaje sie na bal charytatywny tylko na dicho, mam nadzieje ze to nie ta sama...hihi

elvie - hmmm nic ci nie moge doradzic na temat tej sukienki bo widac ze mamy inne gusty hihi

reklama
Do góry