reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zadbane Mamusie :)

ja tez w czasie ciazy dostalam duzy cellulitis, ale dawno juz zniknal... i mam nadzieje ze nigdy nie wroci...
i serio to nie wiem czym to mozna zwalczyc, wiem tylko ze moja kumpela stosowala jakies cuda kremy i ma jeszcze gorszy cellulit teraz... ale ona raz grubnie raz chudnie i to cale zycie... i to tez od tego ma tak mocno

Justa ja kiedyś dla kolezanki co tyrała w eris testowałam ich krem , używałam go 8 tyg regularnie i co dwa tyg miała badanie ( mierzenie uda ) i taką kamerką gładkość skóry . Uda mi schudły o 3cm i rzeczywiście widać było poprawę jesli chodzi o skóre . Tylko wtedy używałam go regularnie a tak to różnie z tym bywa .

reklama
Laski, a jak z Waszym biustem?
Ja już praktycznie nie karmię od 2-3dni, tzn. wieczorem po kąpieli próbuję ale młoda 2-3 razy pociumka i patrzy na butelkę. W nocy już też praktycznie nie je, a nad ranem tak jak po kąpieli. Mleko mi samo zanika, nie piję szałwii ani nic w tym stylu. Piersi zrobiły mi się jakieś takie miękkie. Nie podoba mi się to i zastanawiam się, czy wrócą do formy..?

Ja już praktycznie nie karmię od 2-3dni, tzn. wieczorem po kąpieli próbuję ale młoda 2-3 razy pociumka i patrzy na butelkę. W nocy już też praktycznie nie je, a nad ranem tak jak po kąpieli. Mleko mi samo zanika, nie piję szałwii ani nic w tym stylu. Piersi zrobiły mi się jakieś takie miękkie. Nie podoba mi się to i zastanawiam się, czy wrócą do formy..?

Mi po Weronice nie wrociły....ale szczęscie w nieszczęściu ,że miałam dużo kg na plusie i jak schudłam do wagi z przed ciąży, cycki tez spadły i zrobiły sie ładniejsze i jędrniejsze. A jak jest w przypadku duuużych piersi...nie wiem...

dla mnie to byla tragedia jak z jedrnych i duzych piersi zrobily mi sie dwa flaki. Moglam je praktycznie scisnac tak jak na mammografii to robia . Sajgon...
Juz Ł plakalam w ramie, ze karmienie zrujnowalo mi piersi... malo tego kilka razy zabronilam mu dotykac moich piersi podczas sexu, bo czulam sie obrzydliwie z takimi dwoma flakami.
Wczoraj natomiast podczas kapieli zauwazylam, ze sa takie troszke juz lepsze, jakby bardziej sie ujedrnily, wrocily do dawnego ksztaltu.

Ale jak scisne sutki, to nadal mi troszke mleka wyplywa... a dzis 2 miechy jak Pola ciagnela po raz ostatni.

Moje wizualnie się nie zmieniły ale zmiękły, że też je mogę ściskać. Takie jakby puste są..
No, ale jest szansa, że wrócą do siebie do lata;-)

A smarujecie czymś piersi? Ja kiedyś smarowałam żelem do biustu Oriflame, ale po porodzie już jakoś czasu na smarowidła nie znajduję:zawstydzona/y: Poza tym karmiłam, więc nie chciałam by się jakieś dziadostwa do mleka przedostawały.

ja smaruje kremem do biustu eris z lini dla kobiet w ciazy i karmiacych
mimo ze z miesiac nie karmie
ale zapasy kremu mam :)
moje tez flaki ale pamietam po H ze potem sie robia lepsze
tylko od razu po zaprzestaniu karmienia nieciekawie to wyglada

Ja smaruję. Słyszłam, że seria masaży, takie jakieś specjalne, działa cuda i się zastanawiam. Ja miałam kiedyś super biust, a teraz nie jestem w stanie go zaakceptować, a co to będzię jak na dobre przestanę karmić:szok::szok:
Byłam wczoraj u kosmetyczki i tak fajnie mi buzia dziś wygląda:-) i oczywiście masaż mi zrobiła

ja na temat biustu nie bede sie juz nawet wypowiadac. tak jak annaoj - boja sie co to bedzie jak przestane zupelnie karmin bo juz teraz jest zle.

reklama
dziewczyny idę jutro na bal charytatywny. Pomóżcie z doborem sukienki.Kupować nie będę żadnej, a tylko w tych dobrze wyglądam ( na zdj mierzyla siostra). Nie mogę się zdecydować. i doradźcie dodatki pliss
2.jpg1.jpg3.jpg

Do góry