reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zadbane Mamusie :)

Szkoda że nie ty mierzyłaś :tak:
ale wg mnie albo sukienka nr 2 albo 3 :tak: pierwsza za bardzo może podkreślać to co chciałabyś ukryć ;-)

reklama
a ja uwazam ze mala czarna:) ta sie zawsze i wszedzie dobrze sprawdza:)

z dodatkami wtedy tez bym poszla moze w jakis kolor...delikatnie, nie za duzo, ale zeby bylo cos widac:)

zdecydowanie mala czarna...jak już marta napisala on wszędzie pasuje:-), poza tym Ty zgrabna laska jestes, wiec napewno bedziesz super wyglądac:-)

Szkoda że nie ty mierzyłaś :tak:
ale wg mnie albo sukienka nr 2 albo 3 :tak: pierwsza za bardzo może podkreślać to co chciałabyś ukryć ;-)

Agnieszka, salamandra to taki lachona ze hej, nic babiszon jeden nie ma do ukrycia ;-)

Szkoda, ze czarnej nikt nie zalozyl, bo jak tak lezy, to worek mi przypomina, a na kims to od razu widac co i jak :-) Podoba mi sie i 1 i 3, bo 2 to taka jakas jak do biura.
Do malej czarnej pewnie dalabym czarna bizuterie, zeby dramatyzmu dodac. Wszystko jednak zalezy jaka ona ma fakture :tak: Do pierwsze tylko kopertowa torebke i moze jakies kolka na nadgarstku, bo ta krata bardzo ozdobna juz sama w sobie jest.

dla mnie to byla tragedia jak z jedrnych i duzych piersi zrobily mi sie dwa flaki. Moglam je praktycznie scisnac tak jak na mammografii to robia . Sajgon...
Juz Ł plakalam w ramie, ze karmienie zrujnowalo mi piersi... malo tego kilka razy zabronilam mu dotykac moich piersi podczas sexu, bo czulam sie obrzydliwie z takimi dwoma flakami.
Wczoraj natomiast podczas kapieli zauwazylam, ze sa takie troszke juz lepsze, jakby bardziej sie ujedrnily, wrocily do dawnego ksztaltu.

Ale jak scisne sutki, to nadal mi troszke mleka wyplywa... a dzis 2 miechy jak Pola ciagnela po raz ostatni.

u mnie miekkie, ale ksztalt jest OK. niech tylko troche stwardnieja. No i zadnego mleka nie mam, nawet kropli. Jak przestalam karmic, to po okolo 1,5 tygodnia mleko zupelnie zniknelo.

mi bardziej podchodzi 2 , jest skromna a zarazem bardzo elegancka, mysle ze by pasowala do tej uroczystosci, fajnie lezy. cos na reke kopertówka i i oki.

reklama
Do góry