reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zadbane listopadóweczki :-)

reklama
Ania, też używałam tej odżywki - jest ok.

Jak mam kasę to kupuję do włosów kosmetyki Fekkai - rewelacja, pięknie pachną a włosy są po nich delikatne, lekkie i mega błyszczące. Minusem jest tylko cena - ok.80, 90zł za szampon i tyle samo za odżywkę. Ja mam taki problem, że często nawet po bardzo dobrej jakości szamponach mam łupież :-(

Jak ich używałam to miałam dużo dłuższe włosy więc starczała na jakieś 10-12 myć odżywka, szampon na dłużej. Mówię o biosilku.

Jola ciezko mi powiedziec, bo uzywam do spolki z mama wiec roznie to bywa.. tym bardziej teraz, bo wczesniej mylam glowe co 2 dzien, a od jakiegos czasu robie to raz na 3-4 dni, a prostuje raz w tygodniu czasem dwa, jak gdzies wychodze. Ale wydajne to jest, ja mam wlosy dlugosci mnie wiecej takiej jak Ty, a uzywam jednej kropelki na cala glowe, bo jak sie bierze wiecej to szybciej sie przetluszczaja. A tak to ladnie sie rozciera w dloniach ta kropelke i spokojnie starcza mi na cale wlosy wilgotne. Czasem biore tez odrobine juz po wyprostowaniu, wlosy wtedy jeszcze piekniej blyszcza :)

Cwiczenia dla mam z ulotki dolaczonej do pasa poprodowego pani teresy :)

Załączniki

• img001.jpg
    img001.jpg
    46,6 KB · Wyświetleń: 71
Dziewczynki a ja mam pytanko.. Kiedy można zacząć ćwiczyć po porodzie SN??
Robić jakies brzuszki i wogóle??
Bo mój brzuchol jednak jest, i mnie denerwuje juz.

reklama
a ja mam pytanko jaki czas po cesarce można ćwiczyć? np bieżnia? brzuszek co prawda niewielki ale chciałabym już mieć z powrotem płaski :)

Do góry