reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zadbane listopadóweczki :-)

reklama
Ania, też używałam tej odżywki - jest ok.

Jak mam kasę to kupuję do włosów kosmetyki Fekkai - rewelacja, pięknie pachną a włosy są po nich delikatne, lekkie i mega błyszczące. Minusem jest tylko cena - ok.80, 90zł za szampon i tyle samo za odżywkę. Ja mam taki problem, że często nawet po bardzo dobrej jakości szamponach mam łupież :-(

Jak ich używałam to miałam dużo dłuższe włosy więc starczała na jakieś 10-12 myć odżywka, szampon na dłużej. Mówię o biosilku.

Jola ciezko mi powiedziec, bo uzywam do spolki z mama wiec roznie to bywa.. tym bardziej teraz, bo wczesniej mylam glowe co 2 dzien, a od jakiegos czasu robie to raz na 3-4 dni, a prostuje raz w tygodniu czasem dwa, jak gdzies wychodze. Ale wydajne to jest, ja mam wlosy dlugosci mnie wiecej takiej jak Ty, a uzywam jednej kropelki na cala glowe, bo jak sie bierze wiecej to szybciej sie przetluszczaja. A tak to ladnie sie rozciera w dloniach ta kropelke i spokojnie starcza mi na cale wlosy wilgotne. Czasem biore tez odrobine juz po wyprostowaniu, wlosy wtedy jeszcze piekniej blyszcza :)

Cwiczenia dla mam z ulotki dolaczonej do pasa poprodowego pani teresy :)

Załączniki

• img001.jpg
    img001.jpg
    46,6 KB · Wyświetleń: 78
Dziewczynki a ja mam pytanko.. Kiedy można zacząć ćwiczyć po porodzie SN??
Robić jakies brzuszki i wogóle??
Bo mój brzuchol jednak jest, i mnie denerwuje juz.

reklama
a ja mam pytanko jaki czas po cesarce można ćwiczyć? np bieżnia? brzuszek co prawda niewielki ale chciałabym już mieć z powrotem płaski :)

Do góry