reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zadbane listopadóweczki :-)

hej dziewczyny, jak radzicie sobie z paznokciami u nog :-D ? ja do tej pory nie mialam problemu, ale teraz plecy mnie rwa jak probuje to zrobic a T. nie chce mi w tym pomoc ;-)

reklama
agatakat, ja jakoś jeszcze sobię radzę-albo w łazience zadzieram nogę na wannę,albo na łóżku -na siedząco :) jeszcze nie jest tak źle,bo nawet skórki wytnę i podpiłuję sobię elegancko:-D:-D

U mnie manikiury -dzięki jodze przez całą ciążę wychodzą lepiej niż kiedykolwiek :)
gorzej idzie mi golenie, bo nie ma pozycji która pozwoli tak wydłużyć szyję żeby zaglądnąć pod brzuch a na ślepo to się ostatnio pocięłam :):) lusterka mam tylko małe, do kosmetyczki i nic w nich nie widać.

Ja ostatnio o obcięcie paznokci prosiłam koleżankę. Sama próbowałam,ale jednak ciężko mi się było wyginać a nie chciałam uciskać brzucha więc skorzystałam z koła ratunkowego pt. "telefon do przyjaciela" ;-)

joasia hehe chyba bede musiala poprosic mame zeby mi obciela, bo jak patrze jak nierowno T. sobie obcina to ja dziekuje, jeszcze mi palucha duzego obetnie :D

rtyska z goleniem u mnie tez jest fatalnie, nie widze nic przez brzuch, mam wrazliwa skore i ciagle podraznienia, wiec narazie zrezygnowalam z tego :) T. i tak chce czekac do terminu az zaczniemy wywolywac przytulankami, a kupilam sobie krem i zamierzam kremem je potraktowac.

Mi paznokcie ida kiepsko, ale daje jeszcze rade, co do golenia to troche w ciemno gole (lusterko i tak mi zaraz zaparuje i nic nie widze, zreszta nie umiem trzymac lusterko i sie golic jednoczesnie :)), a pozniej D poprawia :)

Mi nic nie sprawia problemu, depiluję się dość szybko, i paznokcie u nóg też już obcinam bo zdjęłam tipsy, żeby przy porodzie nie było problemów.

ja u rak zawsze dlugie 'chodowalam', przypilowalam i w ogole szmery bajery, ale stwierdzilam ze obciete na krotko kikuty beda praktyczniejsze teraz :-)

hej dziewczyny, jak radzicie sobie z paznokciami u nog :-D ? ja do tej pory nie mialam problemu, ale teraz plecy mnie rwa jak probuje to zrobic a T. nie chce mi w tym pomoc ;-)
Ja sobie jakos radze :) Teraz brzuch jest nisko wiec jak usiade w rozkraku i podkule noge to daje rade. Ostatnio siostra mi robila pazurki u nog ale wczoraj musialam sobie je przypilowac bo juz za dlugie i dalam rade :)

Cd depilacji to ja robie to tylko na wizyte ale jakos tez daje rade, pewnie nie jets to perfekcyjnie ale zawsze cos :) Zreszta teraz i tak wloski mi rosna wolniej.

reklama
Do góry