Mój mężuś wiedział to już dawno,nawet przed ciążą toczyliśmy rozmowy na ten temat,że po porodzie będzie miał więcej czasu dla naszego maluszka,wtedy kiedy ja oddam się w pełni poprawie "ubytków" po ciąży u mnie będą napewno zabiegi kosmetyczne plus basen,bo na siłownie to ja się niestety nie nadaję
reklama
asienka777
Zaangażowana w BB
dobrze miec wsparcie w partnerach, jednak niech stare baby mowia co chca ale inaczej sie podchodzi do tego wszystkiego jak wiesz, ze najwazniejsza osoba bedzie cie wspierac nawet jak bedziemy wygladac jak wielorybki ;-)
Trusia77
Fanka BB :)
Ba która by nie chciała extra ciałka po porodzie, ja też obiecuje sobie dużo
Wsparcie w partnerze to chyba najważniejsze podczas ciąży:-)
Mój powiedział ,że nawet jak będę ważyć 100kg to nie ma dla niego znaczenia...a wiadomo,że ciąża jednej kobiecie służy lepiej ,drugiej troszkę gorzej i tak naprawdę,żadna z nas nie ma pojęcia jak będzie wyglądać...
Zdrowie maluszka jest tutaj priorytetem,a nasz wygląd to tylko okres przejściowy
Mój powiedział ,że nawet jak będę ważyć 100kg to nie ma dla niego znaczenia...a wiadomo,że ciąża jednej kobiecie służy lepiej ,drugiej troszkę gorzej i tak naprawdę,żadna z nas nie ma pojęcia jak będzie wyglądać...
Zdrowie maluszka jest tutaj priorytetem,a nasz wygląd to tylko okres przejściowy
Jola1205
Fanka BB :)
wsparcie partnera jest ważne.
najważniejsze byśmy same ze sobą czuły się dobrze, czasami przytyje się 25 kg i jest się w rewelacyjnej formie
najważniejsze byśmy same ze sobą czuły się dobrze, czasami przytyje się 25 kg i jest się w rewelacyjnej formie
E
Eirema
Gość
Ha no właśnie, ja wczoraj ubrałam spodnie od dresu, bo oczywiście leginsy zalałam domestosem jak myłam łazienkę i zrobiły się rude, i do tych spodni taką sportową bluzeczkę, a że ona z czasów gdy szczupła byłam, to brzuchol wylazł na wierzch, widok ten mój mąż skomentował zdaniem "Kochanie ale ty pięknie wyglądasz" nie wspomnę że na twarzy już przypominam mopsa albo bulgoda francuskiego. Nigdzie nie puchnę, nie zbiera się woda tylko na twarzy jak taki mopsik...no cóż, dla maleństwa wszystko zniosę
asienka777
Zaangażowana w BB
hihihi moj mowi tak samo nawet jak wygladam jak ostatnie nieszczescie tego swiata :-)
Dziewczyny czy Wam tez powychodzily takie silnowidoczne zylki po piersiach? Ja wiem, ze to normalne ale jedna jest wrecz podobna do siniaka
Dziewczyny czy Wam tez powychodzily takie silnowidoczne zylki po piersiach? Ja wiem, ze to normalne ale jedna jest wrecz podobna do siniaka
reklama