reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zadbane listopadóweczki :-)

Też z początku myślałam, zeby się gdzieś zapisać... Ale ceny naszych siłowni i tego typu zajęc dla ciężarnych mnie powaliły :/ A u mnie z samozaparciem i dyscypliną nie ma problemów więc głośna muzyczka, troche miejsca i DAWAJ !! :D:D Dawidkowi się też pewnie podoba :D

reklama
Ja mam problemy z samodyscypliną więc zapisałam się na zajęcia - na razie chodzę tylko w soboty, ale jak już nie będę chodzila do pracy to będę jeszcze na tygodniu ...
na szczęście mam kartę z pracy i mam za darmo. Jestem bardzo zadowolona, bo ćwiczenia w domu są fajne ale trochę bym się ich bała, a tam instruktorka bardzo uważa, żeby wykonywać wszystko prawidłowo i sobie krzywdy nie zrobić niechcący ...

Kasia, chodzisz do Puelli czy na Warszawiankę?
Ja na razie miałam długą przerwę w fitnessie z powodu tych cholernych plamień, ale we wtorek zapytam mojego lekarza co o tym sądzi i jeśli tylko kategorycznie nie zabroni, wracam do ćwiczeń.

Anbar - chodzę jednak do Puelli bo okazało się, że moja karta tam też działa bez dopłat i mam tam 10 minut piechotką ...

Trusia - ja też jestem strasznie owłosiona na brzuszku ... na basen przez to nie mogę się wybrać (także z lenistwa ;-) ), bo mój kostium jednoczęściowy jest za mały w biuście a dwuczęściowego w życiu nie założę ... postanowiłam przeczekać te włosy bo ich wyrywanie pęsetą to byłaby walka z wiatrakami ...

Kasia_B pewnie masz karte Multisport...ja też taką posiadam i juz zbieralam sie kilka razy...szkoda ze w szczecinie nie mam zadnej przyszlej mamusi, żeby z kims isc bo bylo by mi razniej:)

reklama
Ja tez mam extra wloski na brzuchu...nie jestem tym zachwycona,, ale sie pocieszam ze podobno po porodzie maja zniknac!
Ja zaczynam chodzic na cwiczenia u mnie w szpitalu z rehabilitantka od 24tc.

Do góry