reklama
Nie ma co płakac, pomysl ze zrobily sie dlatego ze Twoj maluszek rosnie i rozwija sie zdrowo Mam nadzieje ze pomogloa mi się powiększyly bardzo w ciagu ostatniego tygodnia.. ciagle smaruje, i oliwka, i balsamem, i z gerbera na rozstepy i o :/ zaczynaja sie nad biodrami z 5 cm, a koncza w polowie ud. nic tylko plakac
Ja narazie niemam rostepow ale tez jakos sie specjalnie tym nie przejmuje ze sie pojawia, trudno cos sie potem moze z ym zrobi
wiesz Violett caly czas sobie to tak tlumacze, moglabym naprawde miec 98468934874573 tys. dolegliwosci gdybym tylko wiedziala ze po urodzeniu dziecka znikną i bede mogla w pelni cieszyc sie malutkim dzieciatkiem. Moze to troche egoistyczne ale boje sie ze nie doprowadze sie do porzadku po ciazy, bo zdaje sobie sprawe ze nie bede myslala o sobie tylko kochane malenstwo bedzie najwazniejsze, dlatego tez teraz chce jak najbardziej zadbac o siebie ale nieudolnie mi to wychodzi. np teraz wyrywam pęsetą wlosy spod pępka i dosc mam
paulinka109
Fanka BB :)
Aniu - to nie wyrywaj Brzuszka i tak nie wystawiasz na światło dzienne przy ludziach A w wielu przypadkach jest tak ze jak się wyrywa to wyrastają jeszcze większe i mocniejsze... Poza tym po co sprawiac sobie ból? Wiadomo ze każda z nas po porodzie chciałaby wyglądac jak przed ciążą Ale procent dziewczyn którym się to udaje jest bardzo mały takze uszka do góry :*
Jola1205
ja jak narazie nie mam rozstępów na szczęście.
Włoski jakieś mi się pod pępkiem pojawiły i to czarne! mimo iż ogólnie są jasne... trochę mnie to dziwi i niezbyt ładnie wygląda
słuchajcie a co z piersiami? smarować? jak tak to czym? i w czym to może pomóc?
Włoski jakieś mi się pod pępkiem pojawiły i to czarne! mimo iż ogólnie są jasne... trochę mnie to dziwi i niezbyt ładnie wygląda
słuchajcie a co z piersiami? smarować? jak tak to czym? i w czym to może pomóc?
Ania ja uwazam ze pzy dziecku tez da sie byc piękna, tylko trzeba chciec
Ja narazie oddalam sie w pleni mojemu malenstwu i nie narzekam
Uzywam tylko i wylacznie oliwki bo rozstepy jak maja wyjsc to wyjda. Taka natura nasza.
Ja narazie oddalam sie w pleni mojemu malenstwu i nie narzekam
Uzywam tylko i wylacznie oliwki bo rozstepy jak maja wyjsc to wyjda. Taka natura nasza.
Jola1205
a jak z aktywnością fizyczną???
jakieś ćwiczenia czy inne takie robicie coś dziewczynki?
paulinka109
Ja uzywałam oliwki ale odstawiłam, nie lubie uczucia "bycia tłustą" Podobnie jak aduśka używam perfect mama na brzuch, piersi, biodra i pośladki i jestem bardzo zadowolona Wybko się wchłania, ładnie pachnie i (wmawiam sobie) ze pomaga na rozstępy bo ich jeszcze nie mam
Jola - ja ćwiczę codziennie bądź co 2 dzień. Przedewszystkim pupa, nogi i ramiona Ja znalazłam fajnie pokazane ćwiczenia dla cieżarnych na youtubie. Takze jeśli nie macie przeciwskazań to ćwiczenia polecam
Jola - ja ćwiczę codziennie bądź co 2 dzień. Przedewszystkim pupa, nogi i ramiona Ja znalazłam fajnie pokazane ćwiczenia dla cieżarnych na youtubie. Takze jeśli nie macie przeciwskazań to ćwiczenia polecam
reklama
a jak z aktywnością fizyczną???
ja juz od miesiaca zbieram sie na fitness dla przyszlych mam..i jakos nie moge myslę, że po osttanim egzaminie czyli jak juz wakacje w pelni beda to sie wybiore wreszcie