reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zadbane listopadóweczki :-)

reklama
Ratunku! W nic się nie mieszczę :(
Dziś przeżyłam załamanie, że jestem już gruba i już się nie mieszczę to co dopiero pod koniec ciąży :(
Nawet wyjść z domu nie mogę, bo nie mam ubranek. Jeszcze wczoraj wydawało mi się, że jest ok. A teraz? buuu :(
A co do samoopalacza to polecam z garniera. Delikatna opalenizna i w miarę znośny zapach chociaż jak wiadomo i tak śmierdzi.

Ratunku! W nic się nie mieszczę :(
Dziś przeżyłam załamanie, że jestem już gruba i już się nie mieszczę to co dopiero pod koniec ciąży :(
Nawet wyjść z domu nie mogę, bo nie mam ubranek. Jeszcze wczoraj wydawało mi się, że jest ok. A teraz? buuu :(

wiem co czujesz:((( niby przytyło mi się max. 2 kg ale nie mam nic w czym mój brzuszek by ładnie wygladał...a w spodnie to sie nie mieszczę:(
jest taaak upalnie,że nawet nie mam ochoty do sklepu wyjść...a w sumie jak zawsze wychodzę, to kończę z czymś dla dzidzi zamiast dla mnie:(

Spodnie sprzed ciąży zakładam, ale o zapięciu nie może być mowy. Brakuje mi jakiś 5 cm....
Tak szybko brzuszek wyszedł...
Nie wiem jakie spodenki powinno się nosić w ciąży...

Ja sie niby mieszcze w spodnie ale mi strasznie nie wygodnie, wbija sie guzik w brzuszek i mi ciasno.. wiec odlozylam wszystie w odstawke (a dokladniej do kartonu, bo wysylam paczke do Polski z ubraniami, korych juz nie bede nosic), tak samo obcisle sweterki i koszulki, w szczegolnosci krotkie.. malo co mi w szafie zostalo :/

Dziewczyny ja polecam wszelkiego rodzaju LEGGINSY!!! Są tak cudownie wygodnie, nie uciskają, nie są tak sztuczne jak rajstopy i wszystko do tego można ubrać :) Moje wszystkie spodnie poszły już w odstawkę mimo że jeszcze się w nie mieszczę. W legginsach jest mi wygodniej, brzuszek nie jest przyciśnięty :) Same plusy - jak dla mnie :)

Również jestem zwolennikiem legginsów...

Anarien miewam takie same napady...a to że gruba, a to że syfki na buzi...na szczęście W. umie mnie do pionu szybko przywrócić.

eh ... ja do legginsów jakoś nie potrafię się przekonać ... za stara już jestem :-)
no i do pracy ich nie założę, a właśnie największy problem mam z tymi biznesowymi ubraniami ...

reklama
Do góry