reklama
Meryan
Fanka BB :)
Gosiek...Clarins Gelee-Auto-Bronzante...kupiłam go w tamtym roku na bezcłówce w Antalyi
dla mnie jest super...chociaż nie mam porównania z wieloma,bo raczej używam sporadycznie,
ma fajną żelową konsystencję i ładnie się wchłania, no i nie zółci skóry i naprawdę jest bardzo,ale to bardzo wydajny...
mozna smarować też twarz
dla mnie jest super...chociaż nie mam porównania z wieloma,bo raczej używam sporadycznie,
ma fajną żelową konsystencję i ładnie się wchłania, no i nie zółci skóry i naprawdę jest bardzo,ale to bardzo wydajny...
mozna smarować też twarz
Trusia77
Ja do samoopalaczy jestem zrażona, nigdy nie trafiłam na taki, który daje w miarę fajny efekt. Myślę natomiast nad solarium natryskowym - bez promieni uv, podobno bezpieczne. Czy któraś z was korzystała i czy daje równomierny efekt, a jak schodzi nie ma smug?
Trusia77 ja byłam na tym natryskowym i byłam... załamana!!! Ten kolor opalenizny to taki żółty był bleee. Pamiętam, że rano przez godzinę w wannie siedziałam i próbowałam to zmyć z siebie:/ Fakt trzymało nieźle
Skorzystałam tylko raz i w sumie byłam mega niezadowolona ale nie chcę na 100% odradzać, może po prostu źle trafiłam.
Trusia77
Hmmm Pewna znajoma doradzała mi ale nie garantuję że mówiła prawdę że super. Ech wierzę bardziej wam ;-)
To co może jakiś krem brązujący bo samoopalacz to niee
To co może jakiś krem brązujący bo samoopalacz to niee
reklama