reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zadbane listopadóweczki :-)

A ja oprucz spodni typowo ciążowych nie bede kupowala nic, bluzeczki kupuje popristu luzniejsze, ale nie typowo ciązowe bo uważam ze to bez sensu bo potem nie przydadza mi sie a sprzedac tez cięzko. Moze jeszcze dokupie jakąś spudniczke czy krotkie spodenki ciążowe i tyle :) W sklepach ceny ciążowych ubrań są kosmiczne więc wole te pieniadze przeznaczyc na dzieciątko :)

reklama
Violett - ja mam podobnie :) Kupiłam już parę rzeczy dla siebie planuję jeszcze legginsy i jakaś luźniejszą bluzeczkę na wakacje... Większą radosć sprawiają mi zakupy dla maleństwa :)

Ja jeszcze nie robie zakupow dla malenstwa ale pieniazki odkladane sa systematycznie :)
Poprostu uwazam ze bez sensu wydawac pieniadze na cos co bedzie tylko teraz przydatne, a jak jak kupuje luzniejsze tuniki to sa dobre i teraz i beda potem :) i po ciąży tez beda pasowaly :)

A ja oprucz spodni typowo ciążowych nie bede kupowala nic, bluzeczki kupuje popristu luzniejsze, ale nie typowo ciązowe bo uważam ze to bez sensu bo potem nie przydadza mi sie a sprzedac tez cięzko. Moze jeszcze dokupie jakąś spudniczke czy krotkie spodenki ciążowe i tyle :) W sklepach ceny ciążowych ubrań są kosmiczne więc wole te pieniadze przeznaczyc na dzieciątko :)

Ja planuję jeszcze przynajmniej jedno dziecko, więc ubrania na pewno się przydadzą ;-)
Co do kosmiczności cen, zgadzam się, że jest drogo, ale jest też mnóstwo wyprzedaży i można kupić naprawdę fajne rzeczy po 20-30 PLN. Do tego można się nieźle obłowić w ciuchlandach (kto lubi, bo ja akurat nie). Ja np. kupiłam sobie teraz cieplejszy sweter, który na pewno wystarczy mi do końca ciąży, bo był z kolekcji jesień/zima i kosztował 40 PLN. Teraz mi się nie przyda, ale na wrzesień/październik na pewno a wtedy takie swetry będą kosztowaly 150 PLN.

Tak tak co do wyprzedazy to sie zgadzam, ale to trzeba pochodzic po sklepach jednak a ja nie mam jakos na to czasu, a teraz to nawet i ochoty :p

A jak to jest w kurtkami ciazowymi? Bo my wlasnie zimna bedziemy mialy wielkie brzuszki.. sa specjalne dla ciezarnych? Nigdy nie widzialam..

Tak tak co do wyprzedazy to sie zgadzam, ale to trzeba pochodzic po sklepach jednak a ja nie mam jakos na to czasu, a teraz to nawet i ochoty :p

Wszystko co kupiłam, kupiłam przez internet. Sklepy internetowe też mają wyprzedaże.

A jak to jest w kurtkami ciazowymi? Bo my wlasnie zimna bedziemy mialy wielkie brzuszki.. sa specjalne dla ciezarnych? Nigdy nie widzialam..

Kurtki ciążowe i płaszcze są, ale chyba większość mam jednak kupuje po prostu rozmiar większe. Tylko po co Ci kurtka zimowa? Na kiedy masz termin?
Te ostatnie tygodnie to raczej jest czas kiedy większość z nas przesiaduje w fotelu i czeka na poród jak na zbawienie ;-)

Ja kurtki zimowej na pewno nie kupię ... kupię sobie jakiś płaszczyk jesienny, a do tego będę miała swetry a jak będzie zimniej to jeszcze ponczo na wierzch :-)
chociaż ja jednak przez większość listopada mam szansę być w ciąży więc jak zima przyjdzie szybko to może zmienię zdanie :-)

Ja mam cieplejszy płaszczyk jesienny odcinany pod biustem, może się zmieszczę, a jak nie to mam cienszy i na to też ponczo. Nie warto kupować na jeden miesiąc. Chyba że zima przyjdzie w listopadzie to będę myśleć

reklama
Elzu myślę że kurtka typowo zimowa nie będzie potrzebna..
Ja myślę że kupię rozmiar większy jakiś płaszczyk... najwyżej nie będę się dopinać i pod niego jakiś taki ciepły sweterek
A poza tym może jesień będzie łaskawa w tym roku :-)

Dziewczyny z Warszawy...czy wiecie moze czy ten sklep Pępek Świata z galerii Mokotów gdzieś przenieśli...czy po prostu zlikwidowali.

Do góry