reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zadbane listopadóweczki :-)

a co sie z tymi rzęsami robi, jak nie przedłużysz po 4 tyg...?
ale się nakręciłam:-D

reklama
No powiem Wam że ceny są różne...ja na początku robiłam w takim salonie to zapłaciłam za założenie 600zł a za uzupełnienie 250zł.
We wrześniu wynalazłam sobie kobietkę na allegro i zaryzykowałam. Płacę 130zł...choc moje rzęsy są bardzo kłopotliwe, bo są mocno podkręcone i ona zawsze przy mnie spędza więcej czasu niż normalnie. Na szczęście ma gabinet zrobiony w domu i mogę do niej chodzić kiedy chcę..najczęściej w niedzielę rano :-)
A do tego jest świetną osobą i cały czas przegadamy... zastanawiam się tylko bo taki zabieg u mnie trwa 3 godziny jak ja wytrzymam z tym leżeniem w późniejszej ciąży.

a co sie z tymi rzęsami robi, jak nie przedłużysz po 4 tyg...?
ale się nakręciłam:-D

No one wypadają albo z Twoją rzęsą albo same.
I dlatego trzeba robić to uzupełnienie. Bo jak robi się zbyt rzadko to się tak śmiesznie wygląda, bo np w połowie oka rzęsy te doklejone jeszcze się ma a w połowie już nie.

A i powiem Wam jeszcze że tych rzęs ma się kupę na oku ale wogóle się ich nie czuje. Nie ma uczucia -> ciężkiego oka.

Ale jakbym dbała o te rzęsy, przemywała tylko płynem micelarnym to sądzę żeby dłużej wytrzymały.

Mysza super rzeski!A jak robią takie wrazenie jak mi sie wydaje to kto tam zwróci uwage na kilka rozstępów.Wszyscy w oczy Ci patrzą!!!!!!!!!!!!!

A ile kosztuje taka przyjemność?Też bym sie nad tym zastanowiła.

Tak jak pisałam powyżej ceny są różne.
Ale myślę że średnio za założenie ok 300zł a później już w zależności od potrzeby za uzupełnienie ok 150zł.
Ja płacę za uzupełnianie 130zł.

Na allegro jest masę ofert...jednak naprawdę czasami lepiej zapłacić więcej niż mieć posklejane rzęsy. Wystarczy wpisać przedłużanie rzęs.
I zwróćcie uwagę na real foto a nie jakieś takie fotki katalogowe...uważam że jak ktoś ładnie robi to może się pochwalić swoją pracą a nie jakiś tam grafików komputerowych.

reklama
a ja jestem w końcu pięknie opalona ;-)
dzisiaj zrobiłam porządny peeling, a potem M. nasmarował mnie mleczkiem samoopalającym....i efekt...zadowalający:-)
zupełnie lepsze samopoczucie...nawet podczas leżenia w łóżku;-)

Do góry