reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zadbane grudniowe mamy :)

reklama
Ja niestety nie mogę sobie pozwolić na częste farbowanie ponieważ bujną czupryną się nie mogę pochwalić :( Więc muszę czasami przymknąć oko na odrosty,ale po porodzie i karmieniu wracam do Loxonu :)

jak ja sie ciesze ze moge poczytac wasze żale wiem ze nie jestem sama bo u mnie w otoczeniu to młode matki sa idealne :p bez roztepów zylakow i innych ciazowych dolegliwosci chodzace ideały fuj! ciekawe jaka jest prawda a najgorsze ze sa wszystkie idealnymi mamami bez problemów po urodzeniu zaraz wiedziały co robic jak tu nie wpaść w baby blusa

Kasiarem może po prostu to tylko złudzenie??? Czasem ludzie lubią udawać doskonałych.
Renczysia co to Loxon???

Ostatnia edycja:
jak ja sie ciesze ze moge poczytac wasze żale wiem ze nie jestem sama bo u mnie w otoczeniu to młode matki sa idealne :p bez roztepów zylakow i innych ciazowych dolegliwosci chodzace ideały fuj! ciekawe jaka jest prawda a najgorsze ze sa wszystkie idealnymi mamami bez problemów po urodzeniu zaraz wiedziały co robic jak tu nie wpaść w baby blusa

sama zobaczysz, że po urodzeniu będziesz wiedzieć bez pytania co i jak robić:) No i jak tylko dostaniesz swoja kruszynkę na ręce to zapomnisz o rozstępach, żylakach i nie wiem czym tam jeszcze.

U mnie póki co nie ma. to znaczy wyskoczyło kilka na biodrach na początku ciąży, kiedy to byłam tak senna, że nie miałam sił sie smarować. Wtedy to chociaż biust smarowałam i nbic nie ma. Teraz od kilku miesięcy oliwie sie, że aż cieknie. ;-p

Dobry patent z imionami :) Jak na razie mam na lewym pośladku i prawym,jak wyskoczy więcej to wtedy może też je jakoś nazwę :)))

reklama
Oj ja mam brzuch okropnie niepoharatany:( niestety, coś za coś.

Baby blusa miałam jeden dzień, jak nie miałam mleka a mała była głodna, w szpitalu jeszcze w drugiej dobie, ale wyłam wtedy :-) na drugi dzień było ok. Z opieką naddzieckiem jakoś poszło, chociaż pierwsze przewijanie kupy trwało ponad 20 minut hi hi hi, a po chwili znowu się usrała ;-)

Do góry