reklama
U
użytkowniczka r
Gość
Ja niestety nie mogę sobie pozwolić na częste farbowanie ponieważ bujną czupryną się nie mogę pochwalić Więc muszę czasami przymknąć oko na odrosty,ale po porodzie i karmieniu wracam do Loxonu
kasiarem1
Fanka BB :)
jak ja sie ciesze ze moge poczytac wasze żale wiem ze nie jestem sama bo u mnie w otoczeniu to młode matki sa idealne bez roztepów zylakow i innych ciazowych dolegliwosci chodzace ideały fuj! ciekawe jaka jest prawda a najgorsze ze sa wszystkie idealnymi mamami bez problemów po urodzeniu zaraz wiedziały co robic jak tu nie wpaść w baby blusa
Antylopka
Potrojna mamuska
jak ja sie ciesze ze moge poczytac wasze żale wiem ze nie jestem sama bo u mnie w otoczeniu to młode matki sa idealne bez roztepów zylakow i innych ciazowych dolegliwosci chodzace ideały fuj! ciekawe jaka jest prawda a najgorsze ze sa wszystkie idealnymi mamami bez problemów po urodzeniu zaraz wiedziały co robic jak tu nie wpaść w baby blusa
sama zobaczysz, że po urodzeniu będziesz wiedzieć bez pytania co i jak robić No i jak tylko dostaniesz swoja kruszynkę na ręce to zapomnisz o rozstępach, żylakach i nie wiem czym tam jeszcze.
U
użytkowniczka r
Gość
Renczysia co to Loxon???
To taki spray na wypadanie włosów.
Melduję,że wczoraj pierwsze rozstępy zostały namierzone
Elena
Grudniówka 2010
U mnie póki co nie ma. to znaczy wyskoczyło kilka na biodrach na początku ciąży, kiedy to byłam tak senna, że nie miałam sił sie smarować. Wtedy to chociaż biust smarowałam i nbic nie ma. Teraz od kilku miesięcy oliwie sie, że aż cieknie. ;-p
Melduję,że wczoraj pierwsze rozstępy zostały namierzone
Pierwsze? O rany... Ja ze swoimi już się zaprzyjaźniłam. Imiona im zacznę niedługo nadawać
U
użytkowniczka r
Gość
Dobry patent z imionami Jak na razie mam na lewym pośladku i prawym,jak wyskoczy więcej to wtedy może też je jakoś nazwę ))
reklama
Oj ja mam brzuch okropnie niepoharatany niestety, coś za coś.
Baby blusa miałam jeden dzień, jak nie miałam mleka a mała była głodna, w szpitalu jeszcze w drugiej dobie, ale wyłam wtedy :-) na drugi dzień było ok. Z opieką naddzieckiem jakoś poszło, chociaż pierwsze przewijanie kupy trwało ponad 20 minut hi hi hi, a po chwili znowu się usrała ;-)
Baby blusa miałam jeden dzień, jak nie miałam mleka a mała była głodna, w szpitalu jeszcze w drugiej dobie, ale wyłam wtedy :-) na drugi dzień było ok. Z opieką naddzieckiem jakoś poszło, chociaż pierwsze przewijanie kupy trwało ponad 20 minut hi hi hi, a po chwili znowu się usrała ;-)
Podziel się: