reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zadbane grudniowe mamy :)

reklama
Obawiam się że mogloby mi imion braknąć na moje rozstępy ;)
Krolcia zawsze to jakieś pocieszenie, że przy następnej ciąży rozstępy nie wyskoczą :))

Przez całą ciążę nie miałam ani jednego rozstępu na brzuchu i wystarczyło 2 dni w szpitalu po porodzie aby wyskoczyło już chyba z setka:/ MAKABRA:/ I po co było sie tak starać?:/

Eh no i za jakie grzech nam natura takie psikusy robi i pamiątki zostawia:( a niby wszystko zwiazane z ciąża, przez naturę, jest tak bardzo dopracowane:)

załapałam małego doła - mój brzuch robi się okropny i zaczęły wyskakiwać rozstępy :( a taki miałam ładny brzusio prawie cały czas i tu na końcówce taka masakra. no i potwierdzilo się, że kto ma je mieć to będzie miał. żadna inna część mojego ciała nie jest tak nawilżona jak brzuszek i nic to nie dało.
pozostaje mi czekać na poród i tym się martwić później. a doła załapałam trochę bo nie spodziewałam się takiego widoku w lustrze hehe

Ja na razie mam tylko na posladkach rozstępy,wczoraj kupiłam sobie CEPAN i smaruje sobie je co by trochę zbladły :)

reklama
mi sie wydaje ze po poordzie to nie od kurczenia sie skory te rozstepy.
Tylko od napiania skory podczas porodu i skurczy.

ja jeszcze ciazowych rozstepow sie nie dorobilam.

Do góry