reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zadbane grudniowe mamy :)

a ja rozstępow mam kupe a smarowalam sie od poczatku mustela, dla mnie ten produkt jest beznadziejny, teraz lece na oliwce bambino zobaczymy jak bedzie

reklama
a mi sie nie chce niczym smarowac bo nie lubie :/ a juz napewno ni oliwka bo wszystko bedzie tluste yyyhh, patrzac na wasze wypowiedzi wychodzi na to ze niewiele to pomaga i w gre wchodzi zwyczajnie genetyka ;)

ja też myślę, że w gównej mierze to genetyka - i cellulit i reozstępy. Ja nie miałam skołonności nigdy i po ciąży nie mam niczego.:tak: W trakcie trwania nic mi się nie pojawiło.
A oliwki używam nie tylko w ciąży, tylko normalnie po każdej kąpieli:happy:

W pierwszej ciązy chodziłam do 13 t. i mam trochę rozstępów na biuście. Smarowałam się ale marny skutek.

ja tez mysle, ze to sprawa genow. w poprzedniej ciazy staosowalam glownie serie z rossmanna dla kobiet w ciazy BABYDREAM, pod sam koniec mustele. nie mam ani pol rozstepa.

jak na razie uzywam standardowo balsamow do ciala. jak brzuszek zacznie rosnac, to kupie te rossmannowe

własnie słyszałam o tym ze te rossmanowe sa dobre i co wazne sa tanie:) przechodziłąm dzis obok rossmana... nawet pamiętałam, że cos chciałam sobie kupic - ale za cholere nie pamiętałam co:) teraz już wiem:)

Ja używam oliwki Johnsona w żelu.Też nie znoszę tłustego,ale tą wcieram sobie pod prysznicem a póżniej delikatnie wklepuję w ręcznik,skóra jest super nawilżona i nie robi wrazenia tłustej.

reklama
ja też po pierwszych zakupach...w spodnie jeszcze wchodzę , ale bluzki trochę krótkie się zrobiły więc...wybrałam się na wirtualne zakupy
Śliczna bluzka podkreślająca brzuszek Producent (1003154963) - Aukcje internetowe Allegro

Bluzka serek podkreślająca brzuch krótki rękaw (1011245222) - Aukcje internetowe Allegro

SWETR CIĄŻOWY OD 1 - 9 MIESIĄCA CIĄZA CIĄZOWY (1020653754) - Aukcje internetowe Allegro

jak przyjdą to dam znać jak z jakością...gdybyście zamówiły ten zestaw ciażowy z allegro to dajcie znać jak z jakoscia tych ciuszków, bo też sie zastanawiałm czy go za jakis czas nie zamówić :)
cytuje swojego posta ;)
przyszły bluzeczki, badzo dobre jakosciowo...juz teraz spokojnie będę mogła w nich chodzić...brzuszek z czasem wypełni marszczenia ...polecam, Cała tranzakcja trwała ok tygodnia...
Na sweterki czekam już przeszło tydzień...jeszcze nie przyszły...

Do góry