U
użytkowniczka r
Gość
Ja też chcę taki po porodzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiolcia najlepiej ograniczenie slodyczy, jak najwiecej gotowane, pieczone byle nie smazone. Kolezanka odstawila chleb i ziemniaki calkowicie-ale ona ni ejest w ciazy.
Wiolcia rozstępy zniknął, moze zastosuj lepszy krem na juz istniejące rozstępy.
A mnie coraz bardziej boli lewa strona-juz nie wiem jak spac bo na plecach tez dretwieje....
dziewczynki jakie kupiłyście koszule do szpitala po porodzie bo tak myśle ze chyba trzeba na długi rekaw
jak to jest z brzuchem po porodzie?? Ile upłynie czasu zanim zacznie przypominac w miare plaski brzuch?? Smarowałyście go czymś? A może jakieś ćwiczenia i pasy wyszczuplające pomogły?? Mnie urósł brzuch o 48 cm więc martwię się o jego wygląd po porodzie.
słyszałyście albo może korzystałyście z czegos takiego jak Poporodowy balsam ujędrniający do ciała?? znalazłam cos takiego tutaj:
POSTNATAL™ Poporodowy Balsam Ujdrniajcy do ciaa - Kosmetyki w sklepie internetowym Dr Irena Eris :: kremy - sklep z kosmetykami
Chce sobie kupić kosmetyki do ciała na okres karmienia żeby później o tym nie myśleć;-)
a ja kupiłam ostatnio krem babydream do ciała dla ciężarnych w rossmanie, chyba jakoś mi juz było szkoda kasy na kolejny z pharmaceris, i muszę powiedzieć, że ten babydream jest całkiem dobry, jak mi popękały brodawki i nie miałam ich czym posmarować to nim posmarowałam i pomogło od razu i jeszcze jakieś miałam brzydkie zaczerwienienia po goleniu i mimochodem je posmarowałam i na drugi dzień się wygoiły, więc do brodawek też kupię z babydream
na razie zresztą mój brzuch się ładnie bez rozstępów trzyma