reklama
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
No właśnie... na moje grawitacja też ładnie podziałała ale przy tej wielkości nie ma szans żeby sterczały. I w tym momencie doceniam mój biust sprzed ciąży - w porównaniu do obecnego był idealny. Strasznie się boję co będzie po karmieniu:/to ja o moich mogę powiedzieć, że wcześniej były całkiem całkiem - takie idealne a teraz są za duże... i też już nie sterczą tak jak by się chciało
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Na urodziny od męża zażyczyłam sobie kosmetyków Palmers w tym ujędrniającego kremu do biustu - zobaczymy czy pomoże. Do tego pasowałoby dołożyć ćwiczenia, prysznic ciepły/zimny i dobry stanik. No właśnie ale że w okolicach nie ma sklepu gdzie mogłabym kupić duży rozmiar stanika to pozostaje mi zakup przez internet:/ Znacie jakieś fajne strony internetowe z dużymi rozmiarami?? Poza tym kupować z fiszbinami czy bez??
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
z fiszbinami to tylko w dzień. na noc bez zadnych szyc ani fiszbin, bo mozna sobie skutecznie zatkac kanalik - ja wlasnie spiac w staniku z fiszbinami zafundowalam sobie zapalenie piersi!!!
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
co do spania to bym nawet nie pomyślała, żeby spać z fiszbinami... na dzień to jak najbardziej tylko takie ale w nocy to chyba by mnie wszystko dusiło
gorzej jak sie padnie ze zmeczenia w ubraniu dziennym ;-)daje gwarancje, ze wtedy nic nie przeszkadza
reklama
Podziel się: