reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zadbane grudniowe mamy :)

na roztepy polecam Perfecta Mama jak stosowałam nic mi nie wychodziło przerzuciłam sie na balsamy i widze ze skora sie zaczerwienia w kilku miejscach
problem z infekcjami tez mam ale lekarz powiedział ze to normalne w ciazy bo flora bakteryjna jest osłabiona a nie mozna stosoawc silnych srodkow leczniczych powiedzial ze jak nie przejdzie mi po tych tabletkach co "wciskam" teraz (takie jajka - zółte) to mam przyjsc na posiew

Ostatnia edycja:
reklama
poszła, do sklepu kupic sobie odpowiedni stanik do karmienia wchodze i mowie zeby mni kobitka zmierzyla bo juz nie wiem jaki ma rozmiar a ona wziela centymetr i zmierzyla mi obwód :-D tylko :-) az w szoku byłam na rynku by mi chyba bardziej specjalistycznej pomocy udzielili a nie w renomowanym sklepie
moze wy mi pomozecie jak dobrze ustalic rozmiar

Ja kupiłam najzwyklejszy bawełniany, i tez po prostu przymierzyłam hi hi. Na targu kupiłam z odpinanymi miseczkami, pamiętam przy Lolku sie sprawdził, podaawał a nie rozciągał. O takie cóś, za całe 12 zł Biustonosz STANIK do karmienia Rozm. 75 C biały (1256614921) - Aukcje internetowe Allegro. Tylko mójzdziebko większy rozmiar he he...Najlepsze dla mnie były cieliste ale nie miałam, więc wziełam jeden biały. Jakby mi sie jednak przynajmniej troche udało karmic piersią. I do szpitala go chyba wezme bo z tych koszulek z rozcięciami strasznie piersi wychodza ha ha ha. I czułam sie przez to mało komfortowo..

Ja tez biorę biustonosz do szpitala,bo też mam tą koszulę z dziurami na cycorki :)
Bierz, bierz ja ostatnio nie wziełam i majtałam dojarkami, mało komfortowe zwłaszcza podczas odwiedzin innych pacjentek...
a jak ja rodziłam to na salach odwiedziny były wyjątkiem, byłą świetlica i tam się one odbywały....No i tatusiowie, babcie, ciocie, tłum obcych ludzi i moje dojarki na wierzchu...brrrrr

ja sobie kupiłam stanik sportowy z odpinanymi miseczkami i jest mega wygodny... tylko, że kupiłam dosyć duży i on jest mi dobry teraz więc myślę, że przed grudniem będę musiała się zaopatrzyć w nowy... i też najlepeij przymierzyć bo sama już się przekonałam, że nawet w tym przypadku rozmiar rozmiarowi nie jest równy

W razie jakby skleroza mnie dopadła to jeszcze szlafrok będę miała :)
Szlafrok był ale i tak nie czułam sie dobrze.Choć jak Mały był wiekszy to i w parku go karmiłam i gdzie się dało. Ale to jednak co innego niż majtac dwoma dojarami ha ha ha
. Bo moje miały rozmiary dojarkowe he he he...A teraz tak jakos nie rosną za bardzo choc, troszke siary leci.

reklama
Mi ogólnie dużo nie urosły,na początku trochę i tyle,a teraz takie miękkie się zrobiły i zaczynają już leżeć zamiast sterczeć heh
Podsumowując: Jak wcześniej miałam malusienieńkie to teraz mam małe :)

Do góry