reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zadbane grudniowe mamy :)

reklama
Jeszcze ze dwa tygodnie i będę musiała prosić męża, żeby obcinał mi paznokcie u stóp - nie wiem tylko co on na malowanie lakierem. O goleniu miejsc intymnych nawet nie myślę - ostatnio musiałam użyć lusterka, jeszcze nigdy nie miałam takich ładnych wzorków :p

Hej dziewczyny!
Byłam dziś na zakupach - bo dawno nie wydałam na siebie kasy i aż mnie paliła :-D
W każdym razie zakupiłam kolejny super stanik w c&a - ostatnio tylko tam kupuję, bo mają świetne ceny i niezłą jakośc. A od kiedy nauczyłam się właściwie dobierac stanik i należę wreszcie do tego elitarnego grona 5% Polek ;-) zakup stanika stał się przyjemnością:-)
Przy okazji natknęłam się na fajną kieckę w przyzwoitej cenie i nie omieszkałam nabyc i ją:tak: a teraz dzielę się z wami tą cenną informacją;-)
Poniżej fotka - kiecka nie jest co prawda typowo ciążowa, ale leży ok - akurat jest marszczona na brzuchu, poza tym można ją będzie wykorzystać później. Nadaje się także na wielkie wyjście ;-)
SG207166.jpg
Oprócz fioletu jest jeszcze wersja: granat, morska zieleń i ciemna malina.
Cena 49zł.

OO cristalrose ostatnio szalejesz:) Sukienka bombowa! I za taka cenę to grzech nie kupić :) Hmmm dobrać stanik jest strasznie ciężko zwłaszcza, że każda marka ma inną numerację i oszaleć można :/

Bardzo fajna kiecka i naprawdę niedroga.

Nie wyobrażam sobie kupna stanika przez internet, przez te różnice w numeracjach muszę koniecznie zmierzyć. Poza tym są różne fasony i też przez to różnie leżą. Ostatnio spodobała mi się bielizna z HotMilk i jestem ciekawa czy jest wygodna. Muszę się wybrać do sklepu stacjonarnego i pomierzyć..

Hotmilk ma faktycznie fajną bieliznę, tylko te ceny....:no:
Co prawda swego czasu kupowałam tylko włoskie biustonosze Lormar, bo sądziłam, że jakośc musi kosztowac. Aż natknęłam się w c&a na stanik za 40zł (mam go już 3 lata, piorę w pralce -z lenistwa- i nic się z nim nie dzieje). Od tego czasu tam się zaopatruję - wczoraj też dałam 40zł za stanik, który leży idealnie :tak: (a mam dośc nietypowe wymiary).

Dziewczyny jakbyście nagle miały rozmiar biustu 80F to wierzcie mi - kupiłybyście stanik do spania. Bez biustonosza żyć nie mogę...

Wiolcia kobiety w ciąży z duzymi biustami powinny spać w biustonoszu sportowym. Moja koleżanka tak robi, ja choć noszę duze D nie , bo nie mam ochoty. Ponoć to ma zmniejszyć prawdopodobieństwo rozstępów i zniekształcenia biustu.

a ja nie lubie chodzic w staniku i juz sobie nei wobrazam spania w jakimkolwiek. w nocy powinno byc luzno cialo powinno odpoczywac i nic nie powinno uciskac. ale fakt napewno cycki beda ladniej wygladac po ciazy jaks ie cala bedzie chodzilo w staniku. moje i tak juz opadly po pierwszej wec ja w to wbijam i wole miec wygodnie :)

Właśnie z tego samego powodu nie śpie w żadnym. Smaruje sie i jest ok. Póki co wystarcza ,wiec może nic sie nie zmieni.

reklama
Elena dzięki za informacje!! Mnie w topie sportowym śpi się znakomicie i baaardzo wygodnie w odróżnieniu do spania przez niczego:no: Mimo smarowania się codziennie dwa razy kremem na rozstępy - wyszły kolejne więc ja się już poddaję! Planuję po ciąży kupić krem na blizny i smarować rozstępy bo jak widać - jeśli mają wyjść to wyjdą.

Do góry