reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zadbane grudniowe mamy :)

reklama
Jeszcze ze dwa tygodnie i będę musiała prosić męża, żeby obcinał mi paznokcie u stóp - nie wiem tylko co on na malowanie lakierem. O goleniu miejsc intymnych nawet nie myślę - ostatnio musiałam użyć lusterka, jeszcze nigdy nie miałam takich ładnych wzorków :p

Hej dziewczyny!
Byłam dziś na zakupach - bo dawno nie wydałam na siebie kasy i aż mnie paliła :-D
W każdym razie zakupiłam kolejny super stanik w c&a - ostatnio tylko tam kupuję, bo mają świetne ceny i niezłą jakośc. A od kiedy nauczyłam się właściwie dobierac stanik i należę wreszcie do tego elitarnego grona 5% Polek ;-) zakup stanika stał się przyjemnością:-)
Przy okazji natknęłam się na fajną kieckę w przyzwoitej cenie i nie omieszkałam nabyc i ją:tak: a teraz dzielę się z wami tą cenną informacją;-)
Poniżej fotka - kiecka nie jest co prawda typowo ciążowa, ale leży ok - akurat jest marszczona na brzuchu, poza tym można ją będzie wykorzystać później. Nadaje się także na wielkie wyjście ;-)
SG207166.jpg
Oprócz fioletu jest jeszcze wersja: granat, morska zieleń i ciemna malina.
Cena 49zł.

OO cristalrose ostatnio szalejesz:) Sukienka bombowa! I za taka cenę to grzech nie kupić :) Hmmm dobrać stanik jest strasznie ciężko zwłaszcza, że każda marka ma inną numerację i oszaleć można :/

Bardzo fajna kiecka i naprawdę niedroga.

Nie wyobrażam sobie kupna stanika przez internet, przez te różnice w numeracjach muszę koniecznie zmierzyć. Poza tym są różne fasony i też przez to różnie leżą. Ostatnio spodobała mi się bielizna z HotMilk i jestem ciekawa czy jest wygodna. Muszę się wybrać do sklepu stacjonarnego i pomierzyć..

Hotmilk ma faktycznie fajną bieliznę, tylko te ceny....:no:
Co prawda swego czasu kupowałam tylko włoskie biustonosze Lormar, bo sądziłam, że jakośc musi kosztowac. Aż natknęłam się w c&a na stanik za 40zł (mam go już 3 lata, piorę w pralce -z lenistwa- i nic się z nim nie dzieje). Od tego czasu tam się zaopatruję - wczoraj też dałam 40zł za stanik, który leży idealnie :tak: (a mam dośc nietypowe wymiary).

Dziewczyny jakbyście nagle miały rozmiar biustu 80F to wierzcie mi - kupiłybyście stanik do spania. Bez biustonosza żyć nie mogę...

Wiolcia kobiety w ciąży z duzymi biustami powinny spać w biustonoszu sportowym. Moja koleżanka tak robi, ja choć noszę duze D nie , bo nie mam ochoty. Ponoć to ma zmniejszyć prawdopodobieństwo rozstępów i zniekształcenia biustu.

a ja nie lubie chodzic w staniku i juz sobie nei wobrazam spania w jakimkolwiek. w nocy powinno byc luzno cialo powinno odpoczywac i nic nie powinno uciskac. ale fakt napewno cycki beda ladniej wygladac po ciazy jaks ie cala bedzie chodzilo w staniku. moje i tak juz opadly po pierwszej wec ja w to wbijam i wole miec wygodnie :)

Właśnie z tego samego powodu nie śpie w żadnym. Smaruje sie i jest ok. Póki co wystarcza ,wiec może nic sie nie zmieni.

reklama
Elena dzięki za informacje!! Mnie w topie sportowym śpi się znakomicie i baaardzo wygodnie w odróżnieniu do spania przez niczego:no: Mimo smarowania się codziennie dwa razy kremem na rozstępy - wyszły kolejne więc ja się już poddaję! Planuję po ciąży kupić krem na blizny i smarować rozstępy bo jak widać - jeśli mają wyjść to wyjdą.

Do góry