T
Tunia85
Gość
Dziewuszki czy wy tez macie takie problemy z cerą? Ja z Julką miałam ale tak jak mnie teraz wypryszczyło to nigdy nie miałam Mam krotski wszędzie, na dekolcie tez :-( O podkładzie czy chociażby pudrze sypkim mogę zapomnieć - po godzinie mam całą twarz czerwoną i robi mi się skorupa. Chyba zacznę używać jakiś kosmetyków dla nastolatek
Za to paznokcie mam piękne, takich długich naturalnych to jeszcze nie miałam wiec dbam o nie jak tylko potrafię no i włosy tez mi aż tak bardzo nie wychodzą jak przy Juli.. no cóż, nie można mieć wszystkiego podobno :/
u mnie też paznokcie długie, mocne, śliczne, syfki żadne mi nie wyskakują, zresztą jak na razie (nie zapeszając) moje ciało trzyma się dobrze, jedynie te włosy trochę brzydsze, co pisałam, a tak to nic, ale czytałam, że w 1 ciążę można przejść właśnie bez jakiś duży zmian w urodzie, a przy drugiej zaczynają się właśnie pojawiać niedoskonałości, ale pewnie i tak nie ma reguły,
może jakieś kosmetyki dla alergików, bo tak jak piszesz to to wygląda na reakcję alergiczną trochę, ja poszłabym się w aptece farmaceuty poradzić