reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zadbane grudniowe mamy :)

nieee no nie zartuje i to sie poglebia, tez bylam zszokowana, oczywiscie najbardziej zablokowane w 2 strony sa kobiety faceci juz nie tak czesto przynajmniej nie w przypadku swojej przyjemnosci ;D

reklama
myangel o masakra dechy :) a ty jak poszlas z dziecmi na basen to mialas stringi na tyleczku ?? ja bym sie przy dzieciach nie odwazyla... ale fakt to musialo byc krepujace ze ty taka zadbana a ona nie ale to chyba ona powinna byla sie wstydzic swojego wygladu :)

bbrrr zanuzac usta w czyms wlochatym bbrr moze oni porpostu obydwoje sie nie golili i twierdzili ze seks ugaczaka :p jeszcze z czasow kamieniolomow im bardziej smakuje :p

myangel o masakra dechy :) a ty jak poszlas z dziecmi na basen to mialas stringi na tyleczku ?? ja bym sie przy dzieciach nie odwazyla... ale fakt to musialo byc krepujace ze ty taka zadbana a ona nie ale to chyba ona powinna byla sie wstydzic swojego wygladu :)

nie, to nie bylo z dziećmi, poza tym ja nie mialam kiedyś innych majtek.... :/

aaa :) ale pewnie szczuplutka jestes ... ja kiedys w stringa chodzilam a teraz juz mi zimno w nich :) w ogole to marzy mi sie super figura gdzie bede mogla chodzic w leginsach i w ogole jakos tak obcislo ahhhh pomarzyc narazie mozna ale mam nadzieje ze w rok po porodziem dam rade zrzucic cos zeby wygladac jak czlowiek :)

ja też już się rozstałam ze stringami:) mam tam jakieś okazjonalne dwie pary ale tak to zwykłę gatki uwielbiam po prostu:) z nie za wysokim stanem, i niezbyt mocno powycinane:) za kilka lat pewnie napiszę Wam jak bardzo będę uwielbiała swoje "reformy" hehe

ja to sie zmojej mamy smieje tzn glownie zima bo ona straszny zmarzluch jes i do kosciol anp ubiera majty na to rajstopy i majty z golfem jeszcze haha i jak kiedys mi mama powiedziala zebym sie tak ubrala to sie nie przeziebie to myslalam ze pekne ze smiechu haha :) moja mama czasem ma pomysly ale musze przyznac ze chyba od 10 lat juz u lekarza nie byla bo jak ja tylko cos lapie to zaraz wpiernicza zabki czosnku za co ja tez podziwiam i jej przechodzi :) ja w szafce mam tez kilka stringow z 2-3 moze ale leza sobie i wegetuja :) moze kiedys jak schudne i bede znow szczuplutka :)

Ja tam się goliłam do ostatniego dnia oczywiście z pomocą lusterka bo pózniej inaczej nie da rady hehehe, też zawsze mam tylko na wierzchu taki cienki paseczek i zawsze się zastanawiałm jak wypada iśc wygolonym do gina, czy to tak nie perwersyjnie z tym paseczkiem hehe ale inaczej czułabym się zarośnięta.
Nawet jak bóle mi się zaczęły to szybko wzięłam prysznic wygoliłam się żeby już mi tego w szpitalu nie robili, czułam się bardziej komfortowo a to ważne.
Ja tam nawet nie lubię jak facet jest mega zarośnięty...tam..hehehe

reklama
moj mezczyzna to sie goli :) i jestem z tego zadowolona bardzobo faceci zwykle maja bujne te wloski i nie chcialabym ich wyciagac z zebow :p
ja juz nie widze prawie swojej pipki :p haha bo mi zostal brzuchol po poprzedniej ciazy ale jakos daje rade a pozniej mnie maz bedzie golil jak kiedys :) i napewno nie pojde do szpitala zarosnieta bo jak polozne wezma do reki te maszynki jakies za 50gr tepe i do bani to az gesiej skorki dostaje bbrrr jej a tu niedlugo beda mi zakladali szew i dopiero bede musiala sie dokladnie wygolic bo jak tak kilka godzin rozlozona bede lezec przed oczami pana doktora :/ a kepke zostawie chyba zeby mial na co popatrzec haha :p

Do góry