reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zadbane grudniowe mamy :)

nieee no nie zartuje i to sie poglebia, tez bylam zszokowana, oczywiscie najbardziej zablokowane w 2 strony sa kobiety faceci juz nie tak czesto przynajmniej nie w przypadku swojej przyjemnosci ;D

reklama
myangel o masakra dechy :) a ty jak poszlas z dziecmi na basen to mialas stringi na tyleczku ?? ja bym sie przy dzieciach nie odwazyla... ale fakt to musialo byc krepujace ze ty taka zadbana a ona nie ale to chyba ona powinna byla sie wstydzic swojego wygladu :)

bbrrr zanuzac usta w czyms wlochatym bbrr moze oni porpostu obydwoje sie nie golili i twierdzili ze seks ugaczaka :p jeszcze z czasow kamieniolomow im bardziej smakuje :p

myangel o masakra dechy :) a ty jak poszlas z dziecmi na basen to mialas stringi na tyleczku ?? ja bym sie przy dzieciach nie odwazyla... ale fakt to musialo byc krepujace ze ty taka zadbana a ona nie ale to chyba ona powinna byla sie wstydzic swojego wygladu :)

nie, to nie bylo z dziećmi, poza tym ja nie mialam kiedyś innych majtek.... :/

aaa :) ale pewnie szczuplutka jestes ... ja kiedys w stringa chodzilam a teraz juz mi zimno w nich :) w ogole to marzy mi sie super figura gdzie bede mogla chodzic w leginsach i w ogole jakos tak obcislo ahhhh pomarzyc narazie mozna ale mam nadzieje ze w rok po porodziem dam rade zrzucic cos zeby wygladac jak czlowiek :)

ja też już się rozstałam ze stringami:) mam tam jakieś okazjonalne dwie pary ale tak to zwykłę gatki uwielbiam po prostu:) z nie za wysokim stanem, i niezbyt mocno powycinane:) za kilka lat pewnie napiszę Wam jak bardzo będę uwielbiała swoje "reformy" hehe

ja to sie zmojej mamy smieje tzn glownie zima bo ona straszny zmarzluch jes i do kosciol anp ubiera majty na to rajstopy i majty z golfem jeszcze haha i jak kiedys mi mama powiedziala zebym sie tak ubrala to sie nie przeziebie to myslalam ze pekne ze smiechu haha :) moja mama czasem ma pomysly ale musze przyznac ze chyba od 10 lat juz u lekarza nie byla bo jak ja tylko cos lapie to zaraz wpiernicza zabki czosnku za co ja tez podziwiam i jej przechodzi :) ja w szafce mam tez kilka stringow z 2-3 moze ale leza sobie i wegetuja :) moze kiedys jak schudne i bede znow szczuplutka :)

Ja tam się goliłam do ostatniego dnia oczywiście z pomocą lusterka bo pózniej inaczej nie da rady hehehe, też zawsze mam tylko na wierzchu taki cienki paseczek i zawsze się zastanawiałm jak wypada iśc wygolonym do gina, czy to tak nie perwersyjnie z tym paseczkiem hehe ale inaczej czułabym się zarośnięta.
Nawet jak bóle mi się zaczęły to szybko wzięłam prysznic wygoliłam się żeby już mi tego w szpitalu nie robili, czułam się bardziej komfortowo a to ważne.
Ja tam nawet nie lubię jak facet jest mega zarośnięty...tam..hehehe

reklama
moj mezczyzna to sie goli :) i jestem z tego zadowolona bardzobo faceci zwykle maja bujne te wloski i nie chcialabym ich wyciagac z zebow :p
ja juz nie widze prawie swojej pipki :p haha bo mi zostal brzuchol po poprzedniej ciazy ale jakos daje rade a pozniej mnie maz bedzie golil jak kiedys :) i napewno nie pojde do szpitala zarosnieta bo jak polozne wezma do reki te maszynki jakies za 50gr tepe i do bani to az gesiej skorki dostaje bbrrr jej a tu niedlugo beda mi zakladali szew i dopiero bede musiala sie dokladnie wygolic bo jak tak kilka godzin rozlozona bede lezec przed oczami pana doktora :/ a kepke zostawie chyba zeby mial na co popatrzec haha :p

Do góry