reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zadbane grudniowe mamy :)

A ja spytam niedyskretnie jak z goleniem się TAM?? Wiadomo, że z racji ciąży jesteśmy częstymi gośćmi u ginekologów, często różnych i z różnymi poglądami... Spotkałam się kiedyś z opinią lekarza, że lepiej się w miejscach intymnych nie golić, zwłaszcza w ciąży, bo golenie i potem brak kłaczków sprzyjają infekcjom. Ja jednak jakoś nie wyobrażam sobie pójść taka "naturalna" żeby mnie ktoś oglądał. A jak jest z Wami?

reklama
też nie wyobrażam sobie pojść do lekarza, bez uprzedniej depilacji, to było by dla mnie dość krępujące:) ciekawa jestem jak to będzie, gdy już brzuszek nie pozwoli na to by się wydepilować:D

hehe no... ekhm, ja nie lubię być zarosnięta i tak na codzień to się goliłam praktycznie do zera tylko z wierzchu zostawiałam taki cienki pasek :sorry: a teraz to faktycznie zostawiam troszke więcej, znowu tez tak głupio lekarzowi pokazywać się tak no całkiem goło :p Infekcje mnie nie omijają, ciągle coś mi się przyplącze poza tym tu mnie nie nikt nie ogląda ginekologicznie i przy odrobinie szczęścia to będę musiała pokazywać sie dopiero przy porodzie...

Swoją drogą to ja się wygoliłam przed pójściem do szpitala i dobrze bo przynajmniej nikt mnie nie dogalał przed cc i też nie nakleili mi plastra na wlosy lonowe.

hehe no to ja jestem inna brunetka niz Ty My Angel wszystko mam ciemne, mocne i geste procz od 3 lat wlosow na glowie ;D uwielbiam nie miec wlosow(malutki pasek) na dole ale dorobilam sie przez golarke mnostwa krostek ktore zniknely mi dopiero teraz w ciazy bo chyba podzialala zbawiennie, a ciezko jest tam uzyc czegos innego przy tak mocnym zaroscie, chyba bym umarla:/

natomiast z ciekawostek tego typu, oczywiscie tu jak chodze na basen wszystkie babki sa na golasa pod prysznicem i w szatni, ja na poczatku tak strasznie sie wstydzilam ze nawet stanika nie sciagalam, pozniej stanika sie pozbylam ale majtek nigdy nie sciagne publicznie powod?? ja zawsze wygolona a one od lat 20 do 100 pelen natural:szok::szok: tak jak uroslo w czasie dojrzewania tak sie ostalo, wiec wstydzilabym sie z takim lysiolem wyskoczyc tym bardziej heeheh ze tam dzieci sie nie patyczkuja tylko Cie ogladaja heheheh

Salomii to jest masakra, pamietam jak kiedys pracowałam jako niania i moja pracodawczyni zaprosila mnie na basen babka z 35 lat ja 23 ale normalnie wstydzilam sie rozebrac, jak mozna byc tak zarosnietym, brrr, ja tu elegancko wygolona a ona wlochy okropne, jezuuu... Normalnie w recznik sie zawijalam jak ja zobaczylam, ni chybi by mnie z roboty zwolnila jak by mnie zobaczyla w tych skapych stringach i taka wygolona :p Swoja droga zastanawiam sie czy Ci ludzie nie uprawiaja seksu oralnego? No chyba, ze partner pozniej pluje....:szok:

hehe moje pewnie by się opowiedziały za:) bo głupio by im się było przyznać że tego nie robią:]

reklama
Do góry