reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zadbane grudniowe mamy :)

A ja spytam niedyskretnie jak z goleniem się TAM?? Wiadomo, że z racji ciąży jesteśmy częstymi gośćmi u ginekologów, często różnych i z różnymi poglądami... Spotkałam się kiedyś z opinią lekarza, że lepiej się w miejscach intymnych nie golić, zwłaszcza w ciąży, bo golenie i potem brak kłaczków sprzyjają infekcjom. Ja jednak jakoś nie wyobrażam sobie pójść taka "naturalna" żeby mnie ktoś oglądał. A jak jest z Wami?

reklama
też nie wyobrażam sobie pojść do lekarza, bez uprzedniej depilacji, to było by dla mnie dość krępujące:) ciekawa jestem jak to będzie, gdy już brzuszek nie pozwoli na to by się wydepilować:D

hehe no... ekhm, ja nie lubię być zarosnięta i tak na codzień to się goliłam praktycznie do zera tylko z wierzchu zostawiałam taki cienki pasek :sorry: a teraz to faktycznie zostawiam troszke więcej, znowu tez tak głupio lekarzowi pokazywać się tak no całkiem goło :p Infekcje mnie nie omijają, ciągle coś mi się przyplącze poza tym tu mnie nie nikt nie ogląda ginekologicznie i przy odrobinie szczęścia to będę musiała pokazywać sie dopiero przy porodzie...

Swoją drogą to ja się wygoliłam przed pójściem do szpitala i dobrze bo przynajmniej nikt mnie nie dogalał przed cc i też nie nakleili mi plastra na wlosy lonowe.

hehe no to ja jestem inna brunetka niz Ty My Angel wszystko mam ciemne, mocne i geste procz od 3 lat wlosow na glowie ;D uwielbiam nie miec wlosow(malutki pasek) na dole ale dorobilam sie przez golarke mnostwa krostek ktore zniknely mi dopiero teraz w ciazy bo chyba podzialala zbawiennie, a ciezko jest tam uzyc czegos innego przy tak mocnym zaroscie, chyba bym umarla:/

natomiast z ciekawostek tego typu, oczywiscie tu jak chodze na basen wszystkie babki sa na golasa pod prysznicem i w szatni, ja na poczatku tak strasznie sie wstydzilam ze nawet stanika nie sciagalam, pozniej stanika sie pozbylam ale majtek nigdy nie sciagne publicznie powod?? ja zawsze wygolona a one od lat 20 do 100 pelen natural:szok::szok: tak jak uroslo w czasie dojrzewania tak sie ostalo, wiec wstydzilabym sie z takim lysiolem wyskoczyc tym bardziej heeheh ze tam dzieci sie nie patyczkuja tylko Cie ogladaja heheheh

Salomii to jest masakra, pamietam jak kiedys pracowałam jako niania i moja pracodawczyni zaprosila mnie na basen babka z 35 lat ja 23 ale normalnie wstydzilam sie rozebrac, jak mozna byc tak zarosnietym, brrr, ja tu elegancko wygolona a ona wlochy okropne, jezuuu... Normalnie w recznik sie zawijalam jak ja zobaczylam, ni chybi by mnie z roboty zwolnila jak by mnie zobaczyla w tych skapych stringach i taka wygolona :p Swoja droga zastanawiam sie czy Ci ludzie nie uprawiaja seksu oralnego? No chyba, ze partner pozniej pluje....:szok:

hehe moje pewnie by się opowiedziały za:) bo głupio by im się było przyznać że tego nie robią:]

reklama
Do góry